Компанията за мозъчни чипове на Мъск е убила 1500 животни

Амбициозните цели на предприемача са довели до истински хаос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей такива "мозъци"създаваха ядрените,водородните и други подобни,оръжия за масово унищожение,сега с 5G-то ще се мъчи да контролира гора и животни....това са душевно-болни хора,които мислят само беди за хората(оръжия,вируси,лъчения,радиовълни с много ниска честота,промяна на климата,създаване на земетресение и цунамита)...и всичко,което се сетите за по-бързо то убиване на живите организми и планетата Земя...

Въпросът, който трябва да ни притеснява е не колко животни са избити, а какво ще стане а хората, които си сложат подобен чип. И да го усъвършенстват, ще има последици, каквито не си и представяме. Последиците ще са за всички, не само за тези с чипове. И знаете ли - мой близък има много гадна болест. Не вярвам, че би си се сложил чип...

Родните русофили да не се радват, дори това няма да им помогне.

Може да имплантирам нещо в жена ти

А може и вече да съм и го имплантирал

Ама иначе плюскате телешки, говежди, свински и пилешки месища? :D И то не в името на нАуката, а в името на шкембестото задоволство! :D ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВОТО!

Еволюцията иска жертви! Преди 1000г хората са се клали за кеф а сега виж ти пострадала овца а ако тази овца е виновника да се излекуват хората от паркинсон? Да си четем мислите и да изчезне лъжата, алчността и омразата ! Или политиците се страхуват точно от това?

Твоята какво я боли Ще и помогна

очаквайте: колко много замърсява Тесла околната среда.

Да кажат Пфайзер колко животни че и хора уби само за 2 години

Колкото и да са са едва 10 процента от убитите заради Спутник V.

Щерев, пак ли вие и Русия? това не е амор, това е обсессион... иначе Мъск почват да го работят либерастите, явно им стана неудобен.

а колко животни се убиват ежеминутно, за ядене?... Какво толкова? На всички следва да е известно, че Човекът е най-свирепия хищник, намиращ се на върха на хранителната верига...

А не за душевна чикия на някакъв ненормален милиардер

Всички ние участваме в убийството на животни, когато влезем в супермаркетите и закупим месо от щанда, тогава не се обвинявам, ами сладко похапваме, но под такива статии сме критично. Лицемери.

Аман от приказки на хора некомпетентни и заблудени. Знате ли, че всеки ден в лабораториите биват убивани хиляди животни - мишки, морски свинчета, да не говорим за плодовите мушици и всякакви други същества в изпитанието на ефектите на различни субстанции? Това е начинът по който правим лекарствата. И няма друг начин! Всеки път, в който си купите каквото и да е от аптека, знайте, че хиляди живорни са загинали докато се намери точната субстанция и дозировка. Така работи фармацията. Мъск се опитва да направи чип, с който много хора със засегнат гръбначен стълб да проходят. Върху какво да тества? Върху роботи ли?

Да, само баба ми, като лаборантка в БАН е убила хиляди мишки. Аман от тея двойни аршини.

Тази компания си е направо кланица!

Мъ не ве, то туй е конспирация на плоскоземците, антиваксърите и руските тролове.

Когато всичко е в името на печалбите морал няма .

Бедна ти е фантазията за какво иде реч. Това, с "печалбата" е за дебили, дето се мислят за отворени.

Науката иска жертви. Всяко лекарство първо се тества на животни, съответно много от тях умират.

дано скоро се "пресели" завинаги при убитите от/заради него УБИЕЦЪТ, ПРОКЪЛНАТ! АНАТЕМА!

Това е само една от глави4те на ламята. Оная ,с хилядите глави.

С Мъск или без някой ден ще стане и зщао не, ако може да се преодолее една парализа например... Във всеки един прототип принципът е един, проба- грешка.. Въпросът е, че тоя не е учен, не той дерзае до зори за да постигне нещо значимо, той просто капитализира лудите инвестиции на много "болни" хора... Някой ден обаче може и да излезе нещо добро за хората, или пък не...!?

"Добро", друг път. След ТСВ. МОже би.

Така се прокарват сатанистите между хората, казват това е за вашо добро. В крайна сметка ще има 5 излекувани от парализа и 1000 психопата повече.

содом и гомор вече са тук. ти за един учен се вайкаш. двуличник.

Хитлер е правил подобни експерименти с животни и хора

Хитлер е пиел и вода, а също е избивал евреи.

тоя чип няма как да го сложат в руска глават там се бландика само квас и самагон

а в месарниците какво се продава ?

Тоя е ЧАЛНАТ В ГЛАВАТА, но защо иска и другите да да като него?

ПРЕЗ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО ВСЯКА СЕКУНДА ПРЕМИНАВАТ ПО 100 ТРИЛИОНА НЕУТРИНО .... ТАКА ЧЕ МАЛКО Е ТРУДНО ДА КОПИРАМЕ "МАТРИЦАТА" НА СЪЗДАТЕЛЯ :))

От както Мъск купи Туитър... западните медии взеха да се сещат за всичките му грешки с такава скорост че все едно някой ги е насъскал срещу Илончо;)

По интересното е че от как купи туитер и руските баби взеха да го канят за руснак хахаха А до миналата година Рогозин му се смееше на бидона хахаха мамицата ви руски боклуци шавливи

Руските баби го канят за руснак от както Мъск каза че е фен на Циолковски, и дори си държал негов портрет в кабинета си... а Рогозин, е, във всяко семейство си има и по един луд;)

А някаква статистика колко животни се избиват на ден за храна?

... по толкова заминават в една кланница на ден!

Чипа ще ми дава команда кога да пикая,да чукам жената и да се храня . Няма нужда аз да се сещам какво да правя,просто ще чакам командите . Колко ли струва да си го сложа

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ ЧЕ МАЙКРОСОФТ И ГЕЙПЪЛ ЩЕ ВЪРЖАТ КЪМ ЧИПА ТИ ПЪРВО IRS ( ДАНЪЧНИТЕ НА БЪЛГАРСКИ):)))

На Централна гара слагат чеповете най-еФтино.

НА КРАЧКА СМЕ ФАШИСТИТЕ ДА ИНСТАЛИРАТ В ГЛАВИТЕ НА МАЙМУНИТЕ ... И ПО ЕДИН KILL SWITCH:))

Фашистите искат да прехвърлят съзнанието от маймуна на маймуна, когато старото тяло реши да сдаде багажа.

НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ЗАРАДИ " БОЖИ ДУХ" .... ВСЕ ПОВЕЧЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ СОЧАТ ЧЕ СЪЗНАНИЕТО РАБОТИ С " Entangled Photons" .... И МАЙ ГИ ПОЛУЧАВАШ ОТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ КОГА СИ ЗАЧЕНАТ :))

СЪЗДАТЕЛЯ НИ Е СЛОЖИЛ КВАНТОВ КОМПЮТЪР В ЧЕРЕПИТЕ ... ТОЯ ИСКА ДА СЛОЖИ ТРАНЗИСТОРИ :))

А бе нали чипирането беше "теория на конспирацията".Дир даже публикувахте статии на Дойчо Зелев с подигравателно съдържание и снимки на хора които си слагат шапки от метално фолио.Либерастията е най-мръсната идеология.

Слагай си шапката и бега в гората да не те чипирай, Аман от плоскоземци

Крайно време е да почне да убива хора

Мъск на Белогрдчишките скали. Но там ехлъзгаро, опасно е. Не ни трябва този мишок.

Лягаш си да да спиш и shutdown влиза в not responding. DLC за : - Връзване на обувки - Да не си пикаеш в чехлите - Да не си или да си Хомо - GPS С нетърпение чакаш нов firmware за да спрат да те Ddos'ват децата от входа.

Това е нищо,колко хора смята да убие.

Я по-сериозно..... С какво наистина ще се подобри живота на хората този микрочип? - Щели да слушат музика....или командите "дишай" "не дишай"?

1500 животни?! Че много пестеливо! Той Хитлер на месец е убивал сигурно повече евреи само за анатомични изследвания.

Евреите са работили в трудови лагери. Насила. Не е хуманно но не се умира. Затова го мразят....няма евреин с лопата....на снимка. С шекел в ръка - да. Измирането в лагерите е от масовите заразни болести - тиф и дифтерия. Много повече войници на фронта, от двете страни, са измрели от тези болести.

Щерката работи в лаборатория за определяне ЛД -50 (летална доза 50 %) на нови субстанции. това дори не са лекарства - за всяка една субстанция си отиват мин 3500 плъха. вече са по малко поради някакви регламенти, но тя казва, че пък грешките са повече и и се налагат нови изследвания на по-късен етап и бройката става пак същата, само междувременно са изхарчени още сумати пари за развойна дейност ....

Защо защитниците на животните като хванат пучи въшки и ги трепят. И те са живи същества. Да си ги отглеждат и пазят.

Мъск се възпротиви на глобалистите и следва зелени, дъгови и идиотожурнал атаки, след това - фалит. Колкото до изследванията му... ясно е, че овцете си искат чипа в кратуната, ясно е, че можем и да доживеем филмите със зомбита в реалност. Светът не е уморен, просто ние бързаме към нещастието, забравили че реалното щастие е в простите неща и когато се живее бавно.

Аз съм широкоскроен човек и обичам животните, ама ми идва в повече, когато някакви псевдо природозащитници преиграват яко. Всеки ден милиони прасета отиват под ножа при това със сигурност по-нехуманен способ, за да има пържолки и ребърца за хората. Но те се загрижили за горките животни, които се използват от десетки години от фармацевти, хирурзи и т.н. по същия начин. И благодарение на което са спасени милиони хора. Друг е въпросът, че тази технология е кутията на Пандора. Нищо добро не го чака човечеството оттук нататък. Алчността ще ни изяде главата - не просто за пари, а за повече мощ, способности бързина и т.н.

Тези не са псевдо! Тези са Световната Мафия, правеща пари от Зелена Политика. - пари без инвестиции и труд. Само от говорене.

За всяко едно лекарство....косметика умират животни.... Едва ли че е хуманно да са ора ... Макар че на никой не пречи че 6000 роби са избити за една кървава топка.

отново има избити с ракети на "освободители" или от глад и студ в Украйна. В Сърцето на Европа. Най-големия производител на зърно в Европа.

То Тея от САЩ се научиха и ги копират..... Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Югославия....

Идва годишнина от КЪРВАВАТА КОЛЕДА в Македония. Ще запалиш ли свещ....Терорист руски?

викате със сатъра за ядене е по-хуманно, а

по хуманно е. не знам дали по кланниците е със сатър. мисля че е едно като пистолет с шиш , където директно пада телето

Ужасно...но много козметични фирми и фармацевтични...от десетки години убиват животни, и хора дори, като експериментират с лекарства и продукти. В много случаи - умишлено и жестоко убити при безсмислени опити. С две думи - От всички тях трябва да се търси отговорност!!! Но не се търси.

При безмислени опити? Всички опити са опити, но при някои има пробив и (О, чудо!), тогава се оказа опита смислен! Ядете ли месо? Риба?

Само си представете, че на земята най развития, и то в интелектуално ниво вид, не е човека, а е например гъсеница без интелект и яде де що човек види. Така е, в името на голямо откритие понякога хуманното отстъпва за благото на човечеството!

Имах приятелка, някога, баща и милиционер правеше по 25000 комунистически лева на година от гледане на мишки за опити в производството на антибиотици в Разград. Майка и беше шеф в Антибиотиците. До днес мишките, по цял свят, са основен източник на изпробване на всички видове лекарства. В САЩ всички деца минават курс на обучение по Биология в училищата по разчекване на жаби. Къде свършва науката и започват правата на животните: в кочината, в кланицата, в медицинските тестове?

Мда, нехуманно е със сигурност! Но колко от вас имат на масата всеки ден месо от убити животни и колко от вас при лоша дигноза и достъп до тези чипове няма да се възползват от тях? Моля, само без двоен стандарт!

Някога, поне българите, са яли месо само на празник. Според сезона. Нямало е нито рак, нито ЛУДИ болести. Днес почти всеки е гладен, ако не яде поне 2 пъти на ден месо. Оттам идват "сентенциите" спрямо Мъск.

Едно житотно да убиеш, си убиец! Няма значение по един път ли ядеш на седмица или всеки ден! Аз ям месо, не съм веган, но не мога да си изкривя душата...

Рак не е имало, защото не са могли да го диагностицират

Не бъди наивен - една селска врачка ще те диагностицира за секунди по структурата на тялото, ръцете, кожата, ноктите, косите, очите. Ако пък се изпикаеш в бурканче и и покажеш проба....ще ти каже и кога ще умреш от рак. В един малък град бях при врачка, пред която всички попове заедно ще и носят водичката. Абсолютен психолог и диагностик на болести. Но най-важното, ползваше ги по предназначение, безкористно. Внукът и, вече имаше бебе, когато ни видя веднага каза на мен и приятелката ми в какви цветове са ни аурите. Което точно отговаряше на здравословното ни състояние и начин на живот. Дъщерята на врачката и майка на внукът и си беше обикновена селка жена. Без дарба да "гледа". Чети Платон в Монолога Хармид относно Тракийския свещеник Залмокс, който е учел, че тялото и главата са едно цяло и не могат се лекуват поотделно. За разлика от гръцките лекари.

Звезди и лампи! Колко звезди и лампи трябва да ви светнат, че този не редовен.

Че не прави опити с хора? Или че 10% от Световното производство на зърно се използва не за храна а за добив на енергия?

Човека си има диагноза, дори. Обаче успее ли, а той ще успее, слепите ще могат да виждат и глухите да чуват. Лошото е, че ще се използва и за други "цели". Нещо като, Айнщайн и атомното оръжие...

Има ли още някой, който не е разбрал, че шефът на теслата не е добре психически?!

Войната в Украйна колко хора уби? Мирни , беззащитни, нищо неподозиращи хора ???? Убити са 1500 животни, принудително и насилствено ???!!! Това също не е добре, но имайки се предвид ,че това го правим ние хората , е нещо касаещо нашата същност и е напълно в контекста , тоест нормално е.

Вампир нагъл...

Ама името му всеки го знае и ще остане в историята с много неща. А ти какво измисли и произведе през жалкия си живот, освен един вагон л...на?

Добре, добре! Щом казваш... Спри се само - да не вземеш да вдигнеш кръвно, че може да ти стане нещо...

С онехвъргачка? С коли? С ракети? Съ сателити? Нито едно от горните неща не е измислил или изобретил... Така че говориш много глупости, идиоте! И не винаги да ти знаят името означава нещо хубаво... Ама твоето орехово мозъче едва ли може да го осмисли...

...

Над 300 милиона животни са убити в експерименти по цял свят. В Руслямска държава дори са избити още 60 милиона орки от Сталин при експеримента СССР

Imal si do sega kusmet

Първият чипиран идиот трябво да бъде Илон Мъск

ЗНАМ ЧЕ Е ВУЛГАРНО, НО КОМПАНИЯТА НА ЗЕЛЕНСКИ, БАЙГЪН И УРСУЛА ИЗТРЕПА МАЙ КЪМ 120 000+ УКРАИНЦИ .............................. ИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА