Коментари - HP държи близо четвърт от РС пазара в EMEA | IT.dir.bg
назад

HP държи близо четвърт от РС пазара в EMEA

HP увеличи пазарния си дял при персоналните компютри в региона ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка) от 20,8% на 23,3% през четвъртото тримесечие на 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - HP държи близо четвърт от РС пазара в EMEA | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, истината боли много!!

Никога повече Левново. Преди две години си купих таблет Леново IDEA - добър хардуер, но пълна софтуерна тесла и никаква поддръжка от никъде .. само дето арменския поп не съм питал ...

НР имаха един изпълнителен директор, дето бе декларирал, че се отказват от производството си на РС, че било губещо - добре, че го уволниха веднага :)

HP са пълни боклуци, който се развалят точно месец след изтичането на гаранцията!

от опит ти казвам че това изобщо не е вярно :)

НР СИ ИДВАТ СЪС ФАБРИЧНО ИНСТАЛИРАН ХАРДУЕР - РОУТЕР ДО НАШИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ .... .. ЗАТОВА И НИКОЙ НЕ ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА СЕРИОЗНА РАБОТА :)

И ДРУГИТЕ АМЕРИКАНЦИ DELL СА СЪЩИТЕ .... ....

Lenovo,Asus и Dell са ОК, сглобени са грамотно, материалите за направата им са приемливи. Качеството на лаптопите на НР е дори под средния клас. За мен дори Acer и Toshiba са по-добри като направа. Зашеметен съм, че тези комици от НР са илъгали толкова много хора да си купят продуктите им.

НА НР ДЪНАТА ИМ СА ASUS ... ... ВСИЧКО СЕ ПРОИЗВЕЖДА В ЗАВОДИТЕ НА АСУС :)))

Зашеметен съм ,че смяташ ,че само ти си прозрял истината ,а компания ,която продава нещо-без значение какво - в милиони бройки и прави милиарден оборот са смешници и е просто късмет,че са още на пазара!!!! Сигурен съм също и че смяташ ,че -Рено например - не могат да правят коли,смешници са и ти ,в задния двор на баба ти в Чуйпетлово можеш да сглобиш само с отвертка болид от Формула 1 !!!!!

Стоянчу, ти сигурно си пъпчив провинциалист, който работи в ЕйчПиту в Софията, но не това е важното. Картела Синалоа продава наркотици за милиарди в Щатите, Имат милиони клиенти, по твоята логика това е успешна компания, нали? Иначе относно коментара на колегата-аз също съм техник и мога да потвърдя, че лаптопите на НР са вече дори под средия клас и определено не си струват парите.

Очевидно е. Най-мощната икономика на света е китайската, така че учете китайски, че е труден. Ако питате кой от всичките диалекти, учете Мандарин.

най-мощната със сигурност не е! БВП на човек е по-малък от българския :))) номинално е втората икономика по големина след сащ с около 7 трилиона по-малко от сащ и с английския се оправят идеално в китай ;) стига с лъжите :)

А по паритет е първата. И като имаш предвид, че САЩ имат повече задължения от БВП, а пък дефицита им е по-голям от озоновата дупка.

и ХП са първи - сащ леново са втори и комповете им де факто са айбием! делл са трети - сащ Acer и Asus са тайвански

Няма държава Китай, но има Тайван, китайска провинция. Така се обръщат и от ООН, така пише и на сайта им. IBM може да са били преди 20 години, ама отдавна не са. А ти си мисли за България, плужек, остави ги големите!

Не споря коя е най-мощната икономика ама като гледам няма споменати европейски фирми.

Правец ? :)