Коментари - Компютърен учен с план да избяга, ако живеем в симулация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно, учЕният не е разбрал, че и самият той е симулация, един път на учен, втори път, на човек, трети път, че съществува, наистина, а не цифрово.

Компютри има от 60тина години, разумни хора от 60 000. Със стремглавото увеличение на първите се наблюдава масово изчезване на вторите.

Една нова българска книга по темата за VR - Реална виртуалност на Константин Дилянов

Аполо Нанайси живее в някаква симулация.

Този съвсем се е облъчил !!!

По плодовете им ще ги познаете. Реалностите. Пилците се броят наесен.

а ако не живеем в симулация?...

Най сигурния начин да излезеш от симулацията е да си пиеш редовно хапчетата.

А, най-сигурният начин да не излезеш - да си пиеш редовно ракията. С мезе.

5^5 4^4 3^3 2^2 1^1=86 400 000 Толкова милисекунди има в едно денонощие. Някой да не би да иска да каже, че живеем в симулация? :-)

Споко тя матрицата вече се разпада, няма страшно.

Докажи му как е.

От едната симулация стотици хиляди избягаха останалите продължават упорито да се презапасяват с тоалетни чинии ! В другата симулация минаха през презапасяването с тоалетна хартия и стотици хиляди избягаха в симулацията с тоалетните чинии вярвайки че тяхните тоалетни са напълно достатъчно и са наи великите тоалетни. А там някъде в зелената амазонска симулация ни тоалетна ни тоалетна чиния те па с много малък срок на годност

Напролет се броят.

събираш ли ги тия на степените ?

Те вече знаят, че ние предполагаме..ако сме симулация. Въпросът е тяхната симулация каква е и дали и те не са в подобна?

На пролет се мътят , а оцелелите се броим на есен ;)

Този учен наистина много си е повярвал. Ние сме си абсолютно реални. По-големи тъпоумщини не съм чел. Жалко, че има и такива учени. Мозъка му е станал тотално объркана матрица.

Тоя компютърен учен (не знаех че съществува такова дживотно) може много лесно да излезе от симулацията...ами да си пусне един куршум в главата.... и без това е празна

Идеята че живеем в симулация е доста стара. Имаше даже някаква източна религия която вярва че света е просто сън на Бога, и когато той се пробуди ще изчезнем. В по-ново време имаше забележителен разказ от 60те години на Ст.Лем - "Професор Коркоран". Разбира се там няма компютър, а някакво у-во с диск на който са записани нашите съдби.... но това са детайли. http://chitanka.info/text/34560-sydbite-na-profesor-korkoran

Някои хора упорито искат да прецакат света...

Не знаят простичката мъдрост на бг-работникът: "Когато нещо работи, НЕ го барай."

Очевидно си ти е добре да си вегетираш, ама не дават. Животът предполага развитие и конкуренция, ако и току да се появява поколение, което успява да си извегетира безметежно дните; да му мисли следващото, за него няма.

Чуденето дали реалността, която виждаме я има или е плод на въображението ни е по-стара от историята. Да се измъкне човек от реалността изглежда засега като да се вдигне дърпайки се за косата като Мюнхаузен, но знае ли човек. Ако е симулация то тя има и някаква цел, възможно целта да включва и това излизане.

Незнам дали искат да прецакат света ама като е тръгнал нека да направят един симулатор с разбита и пуста земя и без хора и така да симулират 3 месеца от които първия вече ще са се луднали да им е наслука