Коментари - Билетите за Microsoft Build свършиха за 45 мин. | IT.dir.bg
назад

Билетите за Microsoft Build свършиха за 45 мин.

Ако сте разработчик, който иска да научи повече за разработката на приложения за Windows 10 и новия ултра-футуристичен продукт HoloLens, наредете се на опашка.

Обратно в новината

Коментари - Билетите за Microsoft Build свършиха за 45 мин. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зомби пипълс. Какво друго да за хора пристрастени към технологични джаджи с двойно приложение. Те вярват в безкрайният човешки прогрес. Те вярват във всичко което им сервира рекламата.Ако не се сдобият с такава джаджа все едно пропускат велик шанс в живота.

Как са се променили акцентите. Диагноза на свръх егоистично общество, което намира утеха за своите угризения на съвестта в модерния ню ейдж окултизъм.

Да ви пикам на Windows-a!

И съм сигурен, че 80% от явилите се са Андроидаджии, тайно надявайки се един от двамата големи да ги наеме на работа. 2% са си истински МС фенове а останалите 18% са истинските разбирачи-ползватели на телефони надругия голям Апъл. Това са двамата големи а останалите са с отворен код (оууу сори, с ответствие).

Какво против имаш отвореният код?

Пич, нищо ново под слънцето не показаха М$. Идеята за една ОС за всички устройства я има реализирана поне от 2 години - търси Ubuntu. Същото е и за очилата. Както винаги M$ ще си присвоят чужди идеи. Единствената полза от цялата работа е, че ще мина без пари от недоносчето 8.1 Бинг на 10-ка. ПП И все пак, Linux-a, ми е по-добър Windows-a ми.

Така се става милиардер. Що да каниш безплатно като може да каниш платено.

Или така ходят само онези, които се наистина се интересуват, а не куцо и сакато!

Като прочетох: "ултра-футуристичен продукт" и го обърках с "ултра-фашисткия продукт"! тва ще да е щото съм мноого прозд!

Не знам дали си прозд, но си доста прост.

В този свят, независимо за какво се продават билети винаги ще свършват за 30 мин.

Ето защо google glass изоставиха проекта. Билю е по-напред доста от конкуренцията засега с тези холограмни очила :)))

Не са го изоставили, а работят по нова версия на очилата. Сегашната вече няма да се продава.

Че то кога се изкупиха версия 1 та отидоха на версия 2?

nobody

кой ти каза,че са го изоставили? Спират версия 1 за да пуснат версия 2. Просто имаше хора, които предпочетоха да прочетат само заглавието на новината

Една от причините, колко и невероятно да звучи - законови спънки. В някой щати са забранили на хора с Google Glass да посещават кинопрожекции.