Коментари - Съюзник на Кремъл контролира социалните мрежи в Русия | IT.dir.bg
назад

Съюзник на Кремъл контролира социалните мрежи в Русия

Милиардерът Алишер Усманов затвърди контрола си над руските социални медии днес, като увеличи дела си в най-голямата социална мрежа "ВКонтакте".

Обратно в новината

Коментари - Съюзник на Кремъл контролира социалните мрежи в Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че в новината липсва малката подробност, че Алишер Усманов е продал акциите си в Apple и Facebook, я прави леко манипулативна! Явно настъпва разделение между капиталите на САЩ и Русия - войната се пренася е в борсите. А иначе американските компании са контролирани по същия начин от "приятели" на САЩ. Така че не плюйте КГБ и руснаците - зад океана схемата е същата. Нали Гугъл, Фейсбук и другите дават информация на ЦРУ, АНС и тн..

кгб след кгб, гру след гру. шибана робска система. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А къде забрави цру и т.н!???

"Руският милиардер Алишер Усманов е продал своите дялове в Apple Inc и Facebook Inc, фокусирайки се върху технологични инвестиции в Китай в компании като Alibaba Group Holding". Много богатите и умни хора знаят на къде духа вятъра защото имат много информация. Избушената Америка само на светлинни ефекти с празен блясък се крепи все още. Който наистина може да мисли бяга от нея в новите пазарни реалности.

пък балъците че се кефят ан орязания ипхоне 5С за 50 долара по -малко ...хи хи

Въпрос: За чии Х тогава Alibaba излиза на борсата в САЩ (след като са толкова изтърбушени), а не в Лондон, Токио, Хонг Конг?

Мен ми е по интересно на кого ще си продава продукцията Китай, като умре загниващия капитализъм... :) До колкото знам, покупателната способност на БРИКС не е кой знае колко голяма...