Коментари - Нова технология за контрол над разума | IT.dir.bg
назад

Нова технология за контрол над разума

Учени промениха лоялността,мнението убежденията и дори вярата на хора чрез мощни магнитни импулси.

Обратно в новината

Коментари - Нова технология за контрол над разума | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са пробвали на шоп.

Те ни облъчват от 1946г. И то много по-големи групи, цели градове и области.Екперименти, затъпяване, нарушение на паметта и най-вече внушения, свързани с емоциитете. Наблюдавайте себе си, близките си, заобикалящата действителност и ще видите, че никой не е пощаден.

Само че има доста голяма разлика между контрол на ума и блокиране/затъпяване на интелекта и временно объркване на преценката. Повече от ясно е, че затъпяването е възможно - справка, ами мнозинството от матряла. :)))

Имаше навремето една научно-фантастична книга "Владетелят на света" на Белов. Там имаше един изобретател, който беше измислил тези магнитни полета за влияние върху човешкия мозък.

Промяната е възможна само ако индивидът има мозък,кора там гънки неврони и тн.Ако в черепната кутия има две гънки на които пише 'секс" ."бмв",чалга" "бицепс" може би "курви" и "бело" при по-интелигентните и да му пускат и да не му пускат импулси все тая ..

Описаният индивид е завършен и не се нуждае от въздействие.

Дано не сглупят да го забранят ...

това изобщо не е новост -имайки предвид че човешкия мозък функционира с електрически импулси -въздействието върху тях естествено дава отражения

"Учени промениха лоялността, мнението, убежденията и дори вярата на хора чрез мощни магнитни импулси." С пачка пари се постига същият ефект, но по много по-екологичен начин.

Хубаво е да в комплекс с чалга, наркотици, проституция, престиж, слава, власт... Действа по категорично.

Метода с мегнита е по-евтин. И няма следи.

Гадните американци затова се вживяват в ролята си на господари на света!!! Понеже нямат история и култура, комплексите им ги превръщат във Франкенщайн... А всички останали в техни опитни мишки....

Американците н са господари на държавата си и като при нас от тях нищшо не зависи на избори. Гласуват или за лявата или за дясната ръка на мамона.

Ма ни май, все на средния крак на Мамона се нахендряме, напоследък.

Че то руската история е със 100-тина години по стара. А културата им е очевадно водеща в световен аспект и нищо чудно след като американците всъщност са хора от цял свят, от всички раси, от всички религии.

Много готини коментари. .изкефих се

Aми тогава да насочат новaте технология към идил, да ги направи най-големите благочестиви христяни! Nли към нашите политици, да ги направи най-честните хора в света!

Поредния пример,че съвременната наука работи във вреда на човечеството.

А дано поне така да успеем да изкореним пустата корупция в нашата Родина и да започнем да се развиваме като цивилизована страна.

Върху представителна извадка от 39 човека трудно могат да се прави категорично заключение. Да не говорим, че това пържене на мозъците на студентите може да доведе до непоправими щети на здравето за самите тях. Ако имат поне малко останъл мозък да вземат да съдят лабораториите, които са провели с тях такива експерименти...

Естествено е когато се затрудни мисловният процес, когнитивните умения и вярата в Бог намалеят. След отпадане на силното магнитно поле, което влияе на електроните, които участват в биохимичексит ереакции, нормалните функции на мозъка да се възстанивят.

Защо им е на учените точно с това да се занимават...?!? Защо точно тези въпроси са задавали,а не нещо друго???!! Опитват се да променят вярата на християните и да приемат исляма и ислямистите ли??? Това не е ли в услуга на рогатия? Ще ни наслагат чипове и ще ни командват,както си искат,бъдещи роботи... Ако е истина това де,защото ме съмнява,че е жълта преса...

симо

Зависи кой ФИНАНСИРА проекта.Ако е DARPA каква насока очакваш??

Просто искат да те направят по-щастлив. И да подпишеш каквото искат.

Целта на занятието - да се намали вярата в Бога и да се одобряват ислямистките канибали.

Че то има ли по- вярващи от мюсюлманските радикали?

Има! Тия ,дето Господ им са ПАРИТЕ! Майка,баща ,деца ,род и Родина продават. Само да има кой да ги купи.

Там е тя - няма по-вярващи от "мюсюлманските радикали" в... дявола. Тъй, че по същество: Да се намали вярата в Бога и да се одобряват канибалите вярващи в дявола. Така е в "последните времена".

Шапка от алуминиево фолио дали ще подтисне магнитното поле?

Инфразвук не ултразвук !

Временно ? Значи експериментът е неуспешен. И защо ли на някои вярата на хората толкова им пречи, че да искат да я премахват ?

Въпроса е кои са тези някои.

В Русия са светлинни години пред САЩ в тези технологии. В САЩ ползват сложна техника, а в Матушката пропагандни лъжи и терор.

Генералите на Путин са много по-напреднали в тези технологии. Иначе няма как да си обясним тази масова русофилщина плъзнала сред българското население.

Бива си ги тези британски учени, ей... Събират няколко човека, задават им нелепи, манипулативни въпроси и после обявяват получения разнобой от отговори за "научно изследване". Като махнем настрана недодялания стил на статията, не ми е ясно кой постоянно дава трибуна на подобни новини.

Вместо да пишеш глупости вземи да се поинтересуваш какво означава TMS. Има го и в България, в Александровска болница, само че се плаща - по 50 лв. на сеанс май беше, не може по НЗОК.

Някъде да съм написал, че го няма? А ти хубаво, че знаеш, че го има, ама не е зле да провериш и за какво се използва. След което, ако помислиш по-задълбочено разбира се, пред теб ще изникнат два въпроса; 1. Това реално изследване ли е или е поредният бълвоч от нагласени цифрички? / 2. Защо, след като го има от толкова време насам апаратът, въпросното "революционно"изследване се прави чак сега?

браво, йорк и калифорния, на прав път сте, напънете се още малко

Хе-хе! Obey!

Това освен да те направи по-раздразнителен или уморен друго не умее. Да харесваме мигрантите ? Мечтайте си !

Честита ни промивка на мозъци! Най-после ще има ефект от хибридната война с всеки, който си позволява да мисли различно!

Ако беше вярно нямаше да има нужда от такива псевдооткрития.

Това не действа на нашите политици. Те просто нямат мозъци !

Опа, хм, ха... Опасно изследване!!! Едва ли военните са пропуснали да го заимстват?! Както и политиците!!! Е, колко ни остава до масовата зомбизация?! Без да съм голям привърженик на теориите за "биг брадър", то тези мисли само идват... А дали всички умове се поддават на това въздействие или има хора с устойчиви умове?!

симо

Виж теософия/Елена Рйорих/.

Очевидно повече от 2/3 не се повлияват.

Някой задава ли си въпроса ЗАЩО се правят такива експерименти?

Естествено, дирят цаката на новата проказа - исляма...

Не четеш ли, че групата на която са намалили по този метод вярата в Бога, също е имала 25% по-положително мнение за емигранта, написал негативно писмо за страната им? А ако продължат така да ги обръщат, не бих се учудил да им обръща и резбите. Което би обяснило много в съвременния свят.

По-скоро обратното. Не забравяй кой прави опитите. Барак Хюсеин Обама е начело. Да виждаш нещо християнско в името му?