Коментари - Kосмическата заплаха за Запада: Какво е новото антисателитно оръжие на Русия | IT.dir.bg
назад

Kосмическата заплаха за Запада: Какво е новото антисателитно оръжие на Русия

Москва може да "ослепи" армията на САЩ, но ще повлече всички в глобална икономическа криза, включително себе си

Обратно в новината
| Автор : Стоян Гогов

Коментари - Kосмическата заплаха за Запада: Какво е новото антисателитно оръжие на Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антисателитно оборудване на Русия?!!!! Тия луди ли са? Тъпата рушлямска джамахирия не може да си поддържа Т-34....

Бате всичко е фентази Американците толко много са пропаднали че не се знае кво ги очаква ...

Ако бъдат унищожени всички сателити световното банкиране щяло да колабира ! А какво ще стане с вашите спестявания?

джиджетата от кремъл си търсят майстора от около 20-25 години на сам е все ще си го намерят по един или друг начин

И без това рано или късно хората ще загубят своите спестявания. Такава е новата световна политика, да нямате спестявания. Затова ви ги обезценяват и стопяват с жестока инфлация.

Инфлацията е законно средство за ограбване на хората.

Знаят........

"Златното око" Джеймс Банд в действие.... Рушняците явно вече се усещат, че най-вероятно ще ядат здраво дървото и ще го играят голяма Северна Корея - оставете ми това, направете ми това, щото ще гърмя сателити и ще бомбя с ядрени бомби по Европа. Много са отчаяни горките и са готови на всякакви игри ва банк, само и само да шантажират нормалния свят - щом опряха да плащат и за такива измислени статии!

Проблема е, че никой не слуша какво казва Путин, Русия няма да бъде победена или разграбена на парче, или ако стане няма да има печеливши!

Даже не четеш...само дращиш

Предстои да обезценят и имотите. Когато ви свършат парите и огладнеете, още повече ако сте теглили и кредити, тогава ще тръгнете всички да продавате на безценица. При толкова много имоти изкарани на пазара за продан цените им така ще се сринат, че бедна ви е фантазията.

Да де, Путаранкин казва - може да се на*рах, но ще ме оставите да си живуркам и да правя квото си искам, щото ще ви бера лайката на света. Въпрос на време е да го наиграят еднократно, дори Китай няма да го изтърпява, както е тръгнало.

Орките не могат да направят електрониката на новия Москвич, ще хукнат да правят такова оръжие... смях в залата...

като изключим че разполагането на ядрено устройство(преди б0товете да се правят на умни, не РТГ-тата не са оръжия) т.е. оръжие в орбита е нарушение на поне две дузини споразумения от 60-те до наши дни, взривяването на подобно нещо би повлияло предимно на земята, разбира се, сателитите в ниска орбита и сателитите, които не за защитени срещу емп(като комерсиалните, военните имат защита), като ще предизвика хаос поради спиране на комуникации(дори радиото няма да работи поне няколко дни), електричество и дори автомобили, поне съвременните са предимно компютри. Няма да повлияе обаче на геостационарните сателити, първо са далеч(36 хиляди километра) и няма как ускорените електрони да ги достигнат, поне не и с разумна бомба, ако говорим за фантастика - да, бомба от 500 гигатона(500 хиляди мегатона), която би направила малко ядро на звезда с диаметър 150км сигурно ще ги порази, но пък тази част на планетата обърната към взрива ще се опече и океаните ще кипнат...и да, може да се направи многостадийно термоядрено оръжие с подобна мощност, всъщност термоядрените оръжия могат да бъдат МНОГО големи като мощност, но и габаритите им нарастват и стават непрактични много бързо. Разполагането на подобно нещо в орбита може да се възприеме като първоначален удар, иначе за какво го слагаш?за украса?Съответно може да доведе до изпреварващ удар от американците, защото те може и да се лигавят, но знаят много добре че такова нещо може да им изгаси лампите, а е тъпо да провокираш държава която има невидими за радара самолети в големи количества.

Си обикновен тъпак....даже не си козяшко лайно.... обикновено лайно си

Не разбирам Как г търпят американците тази кочина няречена Русия.

Още един панелен дебил...

А пък аз не разбирам ти как се търпиш сам ... Слачай от високо веднага...

Това е просто още вода в пералнята на пари, свързана с военно-промишления комплекс на американците. И всяване на страх у хората. Дали появата на руско оръжие, което поразява сателити, няма да е причина за прекъсване на комуникациите по някое време. Или поне така ще твърдят. Например през есента, около изборите. Както стана в малък мащаб днес в САЩ. Да видим, как и колко ще се раздухва тази история. Ако се забрави до седмица-две, значи греша. Но не мисля. Без доказателства и данни за такова оръжие, се говори за него вече около поне седмица.

И колко невидими да са за радара тия самолети?? Колкото този в Сърбия ли? Аа яснооо.....

Думкай сателита. Погреби Кравария

Няма реален шанс да се запали Трета световна война, защото Господ българина Казва: "Няма да позволя Слънчевата система да загуби още една планета (Лейди Гая), след Фаетон!" За целта са докарани в Слънчевата система от дълбокия космос 20 милиона звездолета - майки, за охраняване на рептилското общество "КАБАЛ" за да не предизвика разрушаване на хармонията на системата.

Тоя в Сърбия изравни със земята сърбетата. Иди ги питай хареса ли им.

За Наско: По-лошо е, "Голямото вземане" (само че на английски) книга, препоръчвам я за четене!

И Хитлер така смяташе...

Защо като Русия е големата работа, Бразилия отказа да зареди самолета на Лавров ,който цвилил като скопен кон

Оръжие в орбита? Какво значи оръжие според теб? Предмет или способ за причиняване на вреда. Това включва абсолютно всичко. Буквално. Можеш ли да обвиниш човек ,че носи оръжие, ако самия той може да се превърне в такова? Може да удуши друг или просто да го пребие до смърт. Горе не е по-различно.

Поздравления за Деня на съветската армия и флота ! Три пъти ура !

Един такъв космически удат ще върне всички ни на село да си копаме царевичката и бустана...

Егати тролското заглавие, честно. Русия и САЩ, ако се сбият, последния им проблем ще е кой ще е "ослепен". И това е известно на всички и много отдавна.

Космическа лопата?

ЕМП с ядрена бомба. Да ама това взривят ли го, отиват и техните сателити. Нищо ново не са измислили.

Новото руско космическо оръжие е като новоя руски Москвич, съществува само в мечтите на диктаторския режим на късокракия запъртък Путлер.

Леле мале, пасквил подир пасквил всеки ден, станахте хумористично списание битер Стършел навремето...

ХА-ХА-ХА ..... РУСИЯ РАЗРАБОТВА ОЩЕ ОТ 1950-ТЕ ГОДИНИ ... ЯДРЕН ДВИГАТЕЛ ЗА КОСМИЧВСКИ КОРАБИ . Ядерная энергодвигательная установка мегаваттного класса ..... 1 МЕГАВАТ ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОЩНОСТ И 3,2 МЕГАВАТА ТОПЛИННА МОЩНОСТ ...... И ВЕЧЕ Е ГОТОВА ЗА ИЗПИТАНИЯ В КОСМОСА ..... РУСКИЯ ИНСТИТУТ КЕЛДИШ 2019 Г. БЕШЕ ГЛОБЕН 1 5 МИЛИОНА ДОЛАРА ОТ РОСКОСМОС В СЪДА ЧЕ Е ЗАБАВИЛ РАЗРАБОТКАТА С 12 МЕСЕЦА ... А ИЛИН МАЙМУНСКИ И НАС ОЩЕ ЛЕТЯТ НА ХИМИЧЕСКИ РАКЕТИ ... И ТЕПЪРВА РАЗРАБОТВАТ 0 2 МЕГАВАТА ДВИГАТЕЛ :)) ....... РАШКУТЕ ЩЕ ХОДЯТ ДО МАРС ЗА 30 ДНИ , КРАВАРИТЕ ЗА 250 :))

В момента в ниската орбита на "Старлинкс" има "само" 5459 сателита от ширпотребите на Мъск . Въпреки това „само“ 5422 от тях все още работят. Останалите 37 сателита са вече скрап и трябва да излязат от орбита и да поемат към земната атмосфера през следващите няколко седмици и месеци. Руснаците може да се договорят с Мъск да ги използват като цели

Много междузвездни филми са гледали в руската кочина.

Чети, преди да пишеш глупости. Русия се опита да направи ракетен ядрен двигател, но той се взриви на полигона и изби всички учени на полигона, които го разработваха. Това беше още преди войната.

Че противния колективен запад подготвя почвата за някаква грандиозна провокация с ядрено оружие. Ако такова взривят на земята, няма как посочат, че е Русия. Но ако думнат; една ядрена бомба в космоса, винаги могат да посочат че е Русия и да използват случая за военни действия срешу Русия. Как да разсъждавамв, при положение че вееч дни наред пишат някакви обши работи за космиелско оръжие на Русия, а ония от нато само за война с нея говорят!

Айде, още един рушняшки трол на самогон се газира, хахахахаха

Митрофанова щяла да играе Джаба Хатянина в новия руски космически сериал рекламиращ УУУУУникалното ново руско космическо оръжие а Вова Дърт Путлер.

Путята не може лично да се извиси и да из-карате/из-джудо всичките сателити един по един? Що за лидер е това?

Как си личи аналоговата вата пропаганда: "Москва може да "ослепи" армията на САЩ, но ще повлече всички в глобална икономическа криза, включително себе си" Тоест - не може!

Секси тийн слът Елина Сандсд вс Ланселот

Западните дебили прехвърлиха от това как руснаците воюват с лопати и крадат перални за чипове до това, че са изстреляли ядрено антисателитно оръжие в космоса. Толкова е ниско нивото.

Ами заплаха са орките ,заплашиха луната като я джаснаха с 30 000 км/ч с някаква сода дето ужким трябваше да кацне...

Има един въпрос, колко бързо САЩ могат да изстрелят нови спътници и колко бързо Русия. Но сигурно и двете имат подготвени резерви. Другия въпрос е имат ли ядрени ракети, които да се насочат и без спътници.

Очаквам в скоро време обяви: - заменям Айфон 15 за телефон със шайба. - заменям Тесла за Москвич 412.

Тежката глобална криза ще е гарантирана не от унищожаването на сателитите, а от ядрената война, заради която ще бъдат унищожени сателитите. В разсъжденията си авторите поставят каруцата пред магарето.

Най-лесно е да правиш мизерии. Раша за това са на този хал. Никога не са създали нещо свястно на световно ниво в услуга на хората. Телевизорите им боклук. Хладилниците АЕЦ да вържеш за тях. Колите им ,на 100 хиляди километра искаха основен ремонт. Другото, за каквото се сетиш, все боклук. В същото време за оръжията - гонят първите места. Това са гадове, които знаят само да разрушават. Още на времето им казваха, че са "Империя на злото".