17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опря в земята машинката :) Браво

България не праща апарат на Марс защото няма винетка. Чакат да пуснат марсианската ТОЛ система :)

А тия от НАСА големи цигани излезнаха. 385 кг желязо, че да се вади и от кратера дето ще изкопае. Че требе и куриосити да приберем, да ни излезе сметката. Ай пращайте по-големи железа моля.

Един обикновен апарат не могат да изпратят,хора щели да пращат !

Ще го спуснат, в студиото в Холивуд. Само там си могат.

Тоя твой Холивуд на 4-ти километър мнооого те терзае ей.

Какво значи? "Друга държава досега не е успяла да спусне апарат на прашната червена повърхност." Като първият апарат там е на СССР. А преди някоя година дори Индия спусна "Мангалиан"! Името не е грешка на езика, а истенското. ;)

Мангалиън орбитира около Марс, не е спуснат на повърхността...

Не ме е интересувал какъв апарат е Мангалиян. но писаха по места, че е марсоход, сонда и че се е срещнала с Кюриосити. Но апарати са достигали Марс и са предавали информация от там. Извън атмосферата е сигурно просто. Трябва само точни изчисления. Иначе хвърля химикала космонавт от МКС и тя се забива някога на Марс. ;)

Дано да успеят! Както се казва, една малка крачка там е огромен скок за човечеството. Моля, тролете другаде. О два поста, двама глупака плюещи Русия. Всяка страна има своя принос за тези технологии, дори и нашата.

BajMihal

Затова пък някаолко глупави русофили са се изакали отгоре, че да оправят баланса.

Сега алкашите ватенки само могат да пият стекломой и биятзйшник и да цъкат с език - ей тва ние алкашите сме много велики...

Поредната холивудска пародия. Няма никакъв апарат около Марс, всичко е в холивудксите студия. Единствено и само православна славянска Русия е способна на такава мащабна техническа стъпка.

Така е написано, че въобще не се разбира, че се шегуваш. Редактирай се малко. Имаш прекалено високи изисквания към четящите.

Всъщност е очевидно, че иронизира умствено изостаналите руски тролове. Проблемът е, че те са толкова умствено изостанали и така упорстват с постове ала тези на Стенли Кубрик от 4-ти километър, че изглежда нормално да има такива постове - вместо авторите им да са с ограничен достъп до комуникации заради съответното лечение.

Поредния трол. Що не се съберете с точките (другия редовен трол) и да отидете да се любите на спокойствие.

Моля , щатните русофилистици във форума , дето се напъват като бръмбар на сламка и вадят от девет кладенеца вода в защита на няк'ви смешни , спуснати им отгоре , "опорки" най-накрая да си сверят версиите и да кажат…