Космическият кораб на Boeing успешно завърши мисията си

Проблеми отлагаха полета на "Старлайнер" в продължение на година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Старлайнер" е с маса от 13 тона и е предвиден за седемчленен екипаж и автономен полет с продължителност до 60 часа. Сравнете с три местната лимонка на Рогозин, дето за да си космонавт трябва да си максимум до 160 см висок.

И "Дракон" е седем местен, независимо, че в момента летят по четирима. Това са големи машини от пето поколение, няма база за сравнение с руския кораб, който е в експлоатация от 1967 г.

Руснаците имаха достатъчно време за да го модернизират, ама като се сетя за модернизацията на москвичите...по-добре, че не са!

Моята совалка е 1350 кг, вози 5 пътника и около 500 кг допълнителен товар. Дори има 4 гумени колелета върху друго метално колело. И по дупки може.

На тази 13 тонна капсула както пише тук, как са ги качили тези 360 тона полезен товар много чудно, явно с ремарке!? Ами то цялата МКС тежи 400 тона бре!!!

Тази капсула, какво общо има с космически кораб? Съвсем друга е представата за "космически кораб"... Това е същото, както с дрончетата на Марс, които упорито се рекламираха, като "хеликоптери"...

Ти сега, какво намекваш? Че руснаците никога не са имали космически кораби ли? Внимавай, ще ти спрат копейките...

BajMihal

А руските капсули какво са?

Имате грешка,корабът е руский! Слава на Рогозин!

360 тона се пренасят от 18 тира. Тази капсулка не е ли твърде малка за такива товари?

Айде пак Холивудски истории. Те тия един часовник не могат да произведат - космически кораби. хахаха В главите им само.

Ти руски часовник ли имаш?Те са най -бързите в целия свят,слава Путину!!!

360 тона!!! Посмалете малко :)

Интересното, че всички сайтове са преписвали един от друг, а жалкото е , че не са си писали източника. Няма да се учудя ако същите глупости ги сътворят и телевизиите довечера...ако им остане време между, Украйна, Ковид и Маймунска шарка. Жалка и просташка неграмотност!

Който намери ракета Атлас V способна да вдигне на орбита 360 тона полезен товар ще бъде позлатен от НАСА...

Капсула само 13 тона, а носи товар 360 тона!

360-те тона са изтеглени на буксир със здрави въжета! Важното е, че се е скачила с МКС на автопилот, което руснаците правят от 1971 г. насам! А как се е приземила без парашут (шегичка), един бог знае?

Посмали. Русия никога не е имала капсула за 7-членен екипаж.

Кой знае,кой редактор дреме и пише глупости...За някой дали ще са 360 или 3,6 е все едно... Преди няколко дни една говорителка по БТВ,убедено разказваше за Световния икономичеси форум,дето се провеждал в ДОНБАС... ДОНБАС-ДАВОС,КАЛОФЕР-КАЛИФОРНИЯ.за някого са все едно. Шум да се вдига...

лошо само, че MAX - овете много им падат :)

>Капсулата с 360 тона полезен товар на борда Колко тона?

3600.

Като се напъна да ме подшишеш и хич не пролича, дааа. Та и по единия плюс дето си си сложил на поста както аз никога не смагам, поне това имай на ум следващия път като ти хрумне да ме имитираш, достатъчно невъзможно ти е да го постигнеш и без такива елементарни грешки.

Вряк вряк. Щатен врякалник не се наврещя ей.

Не харесвам тази новина.