Космическият кораб "Орион" прелетя около Луната (снимки)

Мисията "Артемида II" ще бъде с хора на борда и ще стартира през май 2024 година

Обратно в новината

Коментари - Космическият кораб "Орион" прелетя около Луната (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва стана като сапунен сериял, ще кацнат на кукуво лято в епизод 3000999

@хехе Дръж си налъма в гааза докато мъск не фалира или варела не излети

Добре, че харченето на тези милиарди е започнало в СРЯДА. Това журналята съвсем го подкарахте през просото.

Скоростта на Луната е в пъти по-висока от скоростта на кораба Орион,значи не е възможно да се обиколи Луната.Значи всичко е измама. Ученик ще забележи разликите.

Между Земята и Слънцето в момента е светло,космоса месеци Земята и Слънцето е осветен .Тук дават мрак ,значи снимките са фейк. Това означава,че цялата мисия е фейк. Също така няма нито една звезда ,само черен Космос. Ученик ще забележи разликите.

А ти явно си бягал от часовете по физика и астрономия.

Да снимат и лунното бъги, дето уж го оставиха там 70те + всичките други ламарини и боклук... ;)

Добре! Ще им кажа, специално заради теб да променят мисия за 4 млд. долара...

Ако е СРЯДА - МОЖЕ.

А най-компетентният кога ще даде изявление по темата? Чакаме с нетърпение да разберем фейк ли е или не е!

Прави си оглушки.

Тази година най-голямата, най мощна и най-скъпа ракета изведе капсула само за да прелети на стотици км над луната. Догодина с вероятно още по-мощна ракета ще бъде изведана капсула с нещо като хуманоиди на борда да прелети над луната за да провери дали е възможно да се кацне. Евентуално през 2025-2027 ще бъде изстреляна трета още по - голяма ракета с астронавти да кацнат на луната. ..... А колко по-лесно беше всичко през далечната '69, какви полети, кави разходки, какви панорамно снимки .... спомени

И тогава е било същото. Чак Аполо 8 е била пилотирана мисия до Луната, а екипажът на Аполо 11 стъпва първи там. Сега даже ще стане по-бързо.

Малка подробност, през 1969 целият главен компютър на НАСА е бил по-малък от среден клас телефон който е в джоба ти.

Предпоагам имаш предвид по-малка изчислителна мощност. И? Имало е достатъчно учени, които да изчисляват.

Не че нещо, но пак са забравили да лепнат някоя и друга звезда за фон. На ВСИЧКИ снимки липсват звезди. Това лунното небе в друга част от вселената ли е!?

Брей, как пък не са се сетили...

Не че нещо, но се върни в 6-7ми клас в час по физика...

Евала бе, умен си, като путинофил.

Още един, дето не разбира от фотография се изказа "компетентно"...

Брей, ще вземат и да кацнат след още 120 години

Ако не беше Рогозин да ги изстреля с Батута на Росскосмос, америкосите никога нямаше да обиколят Луната, бля.

Ееее най после цъфна налъмов. Я кажи, как е реколтата, тази година? Колко налъма ти цъфнаха, сега?

Тук може да се проследи в реално време къде е капсулата: https://www.nasa.gov/specials/trackartemis/

Къде е сега ;Орион; след като е прелетял покрай Луната

Абе къде са руснаците в този момент нещо не се чуват за космоса информация за тях? Или може би Путин в момента открива нещо ново в Украйна войната и убийствата за Путин са много по важни вместо да търси нещо с което да остане в историята например руски космически кораб кацна на Европа и пусна спускаемия апарат с цел търсене на живот под този спътник но не за какво са му тези скучни неща наука по важно е наш путьо да води война да има кръвопролития да убива братя!!!!!!

Путин в момента купува технологии от Иран за да могат да си правят сами дронове, може и до ракети да я докарат някой ден, Иран май и такива имат (стари съветски технологии, поизгубили се откак Украйна е вън от кремълската орбита).

Украинците ги наричат ПЕДИКИ. Защото са с ДВУТАКТОВИ моторчета и вият като пидерасты на мотопедами. Украинците първо ги чуват от километри разстояние, преди да ги видят.

За всички тука необразовани саксии, запишете си. Когато апарата Орел каца на Луната, руснаците отгоре прелитат с тяхна сонда. Затова и никога не опровергават кацането на америкаците, защото са свидетели на последното. Благодаря.

Митове и легенди. :-)

Факт

Не це впрягай да да обесняваш на малоумници ;)

НАСА от години вече не е научна организация! Това е нищо повече от ЦИРКОВА ТРУПА!!!

Така си мислиш ти, и група съветски учени. И НАСА и Роскосмос имат огромен принос за развитието на науката, ама ти откъде да знаеш, да не би да си чел:)?

шефче

Не случайно Света е на това дередже – елементарността и глупостта на човека е повсевместна!!!

Аз пак да напиша, щото гледам професори колкото щеш тука - американците са ходили до Луната, и пак ще ходят. Вие си умувайте тука ако искате и до второто пришествие. Щото някои сте толкоз бози по темата, че чак сами не го осъзнавате. Ама пишете простотии, да ви видят и вас. Аз ако бях на ваше място, щях да се засрамя колко съм прост и необразован, и да ходя да чета книги. Ама не, тука е по-яко, може да изпъкнете, а:)?

Ти вземи погледни апарата им с който са ходили. После пак ела да говориш. :-) Да не говорим, че е изложен в някакъв музей, а трябваше да е силно радиоактивен. Нищо де, вярвай си, няма лошо.

Трбявало да е радиоактивен, мале мила. Като не си гълташ лекарствеата та пак врещиш поне си стой в сферата на общите приказки, радиоактивен трябвало да бъде. Баси дебилите ви зиравят за руски врякалници ей.

А бе къде се скри оня налъм? Да каже, цъфнаха ли пак налъмите?

Корабът прелетя пред камерите в студиото

......без думи....

На русоробите така и не им спуснаха опорка, защо ако американците не са кацали на Луната, никой не ги опроверга. Около Луната орбитират апарати на ЕС, Русия, Индия, Китай, но никой не каза - там където уж са кацали няма нищо. Докато някои работят за овладяване на космоса други плащат само за разпространение на лъжи и жалка соц пропаганда.

"теорията" за некацналите на луната си е родно домашно УСА производство. ама сте свикналЕ все путин лично да ви е виновен...

Но в този форум само червените тролчета го оспорват.

Тонка, кацането на Луната никога ама никога не е било оспорвано от официалната соц пропаганда. Айде, със здраве и по-малко херо и кока!

"Завръщането на хората на земния спътник ЩЕ СЕ СЛУЧИ..." за ваше голямо съжаление, няма да се случи, а ще се извърши, осъшестви или реализира, или просто ще стане факт през...

Ама как клатят стадото още във въздуха не е истина просто. Стадото мучи щастливо и чака да го натаковат. Господарите го казват в прав текст на стадото че ще го ликвидират пък то блее ли блее. Поздрави от баба ви Наса от Момбаса

Толкова безмислени два реда не бях чел. Пий си хапчето и като ти се избистри мисълта, седни и напиши каквото си искал да кажеш!

Какво мислят да направят по повод Луната, поръчали са яка прашка в Али експрес , ама са им я спрели на митницата

ти да видиш обаче - Земята не била плоска, а кръгла! или снимките са fake или е номер с огледала. :D

Щом не е снимана от Гагарин значи е плоска

Тя и тавата е кръгла и в същото време плоска. :-) А тези снимки са "снимки". :-)

А ти си "умен".

Прелетя на маа си в утката, да ги ева в долните сатанистки кравари. Само Путин ще ги опраи, ще ги превърне в разтопено радиоактивно стъкло.

а те ще гледат и ще муча щастливо? Ти не разбра ли, че на Путин му обещаха, че ще умре, преди ядрените му ракети да стигнат до САЩ?

Хахахахах Тъпак !

Психиатрите са безсилни да ти помогнат.

_stankow

Брех тези янки ! Постижение си е ! Не знам защо обаче всички СМИ някак си пренебрегват този полет. Пишат, но със забавяне и смотват кратки съобщения някъде на трета страница !? Заслужава повече внимание и по-висока оценка. Е, не е като "полетът на Марс", дето няма да сме живи да го видим още 50 г, но това е истинското ниво. И въобще не е малко !

Е хубяво, кой има по-големи постижения в космоса от янките.

Никой, защото реално никой не е ходил там, дори "янките". :-)

Защо на снимката земята се вижда по-ясно от луната ? Нали е по-далече. Вече не им вярвам на амрриканците особенно след пропагандата за войната в Украйна.

Работил ли си някога с фотоапарат с вариообектив?

Той с копейки не може да си купи такъв

4K резолюция, с която геймърите стриймват в Интернер с камера, която се намира на 300 000 мили от Земята и освен видеосигнал се предават още много данни.

На праха сме на епохално събитие. Драскачите тук, нямат потенциала да го осъзнаят и осмислят.

какво точно му е епохалното? всеки дето може да потроши няколко десетки милиарда долара може да прати човек на Луната... Смисълът за сега се губи, освен да забие байрак...

На такива като тебе е абсолютно безсмислено да се обяснява. Тотално си спрЕл, брато.

Бе СССР-ето потроши, ама на Луната не успя да отиде, тъй че не е баш всеки.

Путлер потроши 1 трилион и повече долара за тъпата си война в Украйна, ама Руслямска държава и с десеторно повече не може да прати хора на Луната. Няма технологии за това,включително и голяма ракета

Глупости! Само циркове пак. Вижте "снимките" на какво приличат. Едно време имаха добри дизайнери, но този път са се изложили. :-)

Великани хора.

Вие на това снимки ли казвате?!? хахах, недейте, че някой ще вземе да повярва.

наса да обиколи луната,чакаме 3 част на филма кацане на луната в мохаве

На теб специално от Мохаве ще ти извикаме доктор, не бой се! ;)