Космимеските страни обсъждат изучаването на Луната

Темата за добив на ресурси е една от ключовите за участниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Космимеските страни обсъждат изучаването на Луната Темата за добив на ресурси е една от ключовите за участниците Браво дирници. Страхотна новина с още по - страхотно заглавие.

Абе американците не стъпиаха ли на Луната. Или аз нещо се бъркам. Май и камъни събраха.

Не се бъркаш.

До вечно репликиращия ме тъпак по-долу: Охлюве, имам сложени 10 хиляди долара, че до 2050-а американски крак няма да стъпи на Луната! Официално заявени и сложени тук! Ако са ти малко, ще сложа и още - но като ви знам къде сте, сложих нарочно ниска сума. Така че не ми плямпай повече - приеми баса, и печелиш двайсет бона веднага щом НАСА боклуците постигнат нещо съществено. А нищо не губиш - защото до 2050-а, когато ще спечеля аз - вече ще съм мъртъв и няма как да си взема иначе сигурната печалба.

От въображаемите ти пари нямам полза, както и няма полза от "доказателствата" ти. Досега и едно не е издържало. Говориш, че е невъзможно да стигнат, но се обосноваваш на измисленото "изпържване" от смятаната от теб "много радиация". Но е ФАКТ, че български уред летя до Марс при последната мисия и СУМАРНАТА радиация до там е под нормата! Забавно е как смяташ, че НАСА плащат наляво и надясно, за да им поддържат другите "лъжата". Излиза, че основната цел на НАСА е да спонсорира учените по цял свят! :)))

Ето - значи и ти не вярваш, че следващите 30 години ще постигнат нещо реално. Парите ми обаче са напълно реални и това е една много малка част от тях, която нищо не ми струва да дам на първия НАСА зомбяк, който приеме облога. Все още е отворен - парите ви чакат. Ако имате и капка вяра в НАСА, разбира се.

Напротив! Убеден съм, че ще стигнат. Има ли значение, дали ще приема облога ти? Аз чужди пари не искам. Още повече от хора, които очевидно не съзнават действията си.

Да не говорим пък колко са жалки НАСА зомбитата, като хленчат сега: "Аааа, то кво да ходим там, скука. Да не сме луди. Можем, ама не искаме." Хахахаха, гроздето е кисело, нали, скапани зомбенца? Искате го повече от всичко на света, и цял живот сте мечтали за това, и майка си бихте продали за това - но НЕ МОЖЕТЕ!! (И така и ще си умрете с отворени очи.) А вече не можете и да излъжете, щото ще ви попилеят от подигравки от цял свят - а и ще ви бият този път! Това да не ви е скапаната измислена Студена война, да си правите каквото искате? Затова ви остава само да хленчите, да обърсвате отвреме-навреме нос, и да лъжете през зъби: 1. Аа-а, аз всъщност не искам да ходя там (идиотско "оправдание" номер 1) 2. Няма пари (идиотско "оправдание" номер 2) 3. Изтрихме всички данни за Аполо технологията и сме на нулата (идиотско "оправдание" номер 3) Точно така, на нулата. :) Все едно, че никога не сте ходили на Луната, нали? ;) Именно. Никога никъде не сте ходили.

Не ми се иска да падам на нивото ти и да обиждам, ама целия ти пост е идиотски! Всъщност повечето ти постове са такива. Казваш "Те не го могат" и изчезваш! А защо "не го могат", остава да гадаем. Никога не даваш обяснение, вероятно защото картите Таро нищо не ти казват по въпроса! :)

Това е защото още първия път, когато ти обърнах внимание, се доказа като неграмотен. Дадох ти и цялата информация в достъпна форма - нула внимание. Ами, тъпакът няма как да поумнее насила - трябва поне малко желание.

Говориш предполагам за ехолокатора. Аз ти говоря за ЛАЗЕР, за лазерен лъч, който се отразява от огледало поставено на Луната. А ти твърдеше, че и преди е правено и ми даде схема на уред, ползващ радиочестота и отразяване на радиосигнала от кратер. Когато проумееш разликата, ще те приема насериозно!

Така като гледам, Американците ще са не Първи на Луната - а сигурно трети или четвърти. :) В тази новина виждате това, което винаги съм ви казвал: Луната е безценна стратегическа цел и ресурс и всяка една държава би дала всичко, което притежава, за да стигне дотам. Но просто никога не е било възможно досега - и още дълги десетилетия няма да е. Но интересът, както се вижда, е налице - и бъдещите колонизатори отсега се редят на опашка и пазарят един с друг. Според мен първи на Луната ще са Китай - втори Русия. Америка ще са далеч назад - но определено си го заслужават, заради най-наглата лъжа в човешката история, Аполо.

Продължаваш да гадаеш на боб... Дотук не ти се получаваше. :) Предположи, че Мъск няма да успее близките години, ама нещо не позна! Продължавай да гадаеш! Казвай какво ще се случи, за да знаем какво няма да се случи! ;)

Обратното - винаги познавам и знам истината. Какво е успял Мъск бе, смешник? Руски постижения отпреди един век - само стана за смях на всички. Така, имам сложени 10 хиляди долара, че до 2050-а американски крак няма да стъпи на Луната! Официално заявени и сложени тук! Ако са ти малко, ще сложа и още - но като ви знам къде сте, сложих нарочно ниска сума. Така че не ми плямпай повече - приеми баса, и печелиш двайсет бона веднага щом НАСА боклуците или смешника Мъск постигнат нещо съществено. А нищо не губиш - защото до 2050-а, когато ще спечеля аз - вече ще съм мъртъв и няма как да си взема иначе сигурната печалба.

Именно! Ти твърдеше, че в близките години няма да стигне до орбита. И когато отложиха първия старт, злорадстваше. Станало така, както си го предсказал. Продължавай да пишеш, да има на какво да се смея! :)

руснаците що са там? Ще поправят кенефите на американската и китайската станция ли?

Не! За да те дразнят! :)))

за този елемент: https://en.wikipedia.org/wiki/Helium-3 Отделно метеоритите са донесли на нея тонове злато, платина, титан и т.н.

На кой му пука за злато и платина? Отживелица от преди 100 години.

Космимеските ? WTF?

Ха ха - не го забелязах. Явно искат да кажат, че е космата работата :-)

пак не си разбрал страните в който се предлага космо-диск ще обсъждат гледането на луната през театрален монокъл. :-)

Добре де, какви ресурси ще добиват от Луната? Няма ли да са много скъпи да ги карат чак от там?