Коментари - Китай ще праща повече хора в космоса | IT.dir.bg
назад

Китай ще праща повече хора в космоса

Китай ще ускори темповете, с които изпраща хора в космоса.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще праща повече хора в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дал господ китайци бол, къде да се дянат. До скоро гледаха с надежда към Сибир, ама от как Путин заплаши света с нови ракети друг избор май нямат. Яхвайте "великия път"! Космоса все още е безкраен.

Който си няма работа да вярва в измисления космос и фалшиви мисии от този тип... Мхммм Гледайте небето хора!

На Чикагското летище от самолет от Китай излязоха китайски колежани.Поне 100. Аз никога повече не видях такова шоу: отляво в редица преминаваха момичетата а момчетата в редица отдясно. В колежански тъмносини униформи, еднакво високи, атлетични, с изражения на лицата едновременно на академици и модели от модни списания. Като че ли са проектирани на компютър. Беше през 2007г. Тогава ми стана тъжно за нещастната България и надутите Америка.и Русия. Китай има изключителен подбор, образователна система и неограничен източник на кадри. Учете китайски...ще ви е нужен скоро.

Само как ще папат с клечки - хич не ми е ясно...

Като гледам май е заразно с веещите флагове!или май трите велики сили мислят хората за балъци!

На Земята са тренирали духане на супа под вода, а сега ще го практикуват и във вакуум!

Не е необходимо китайците да изстрелват ракети за пращане на хора в космоса. Те спокойно могат да се качат китаец върху китаец и ще стигнат до Луната.

Логически е невъзможно да поставят "всеки китаец върху китаец". Китаецът който е най-отдолу, той върху кого ще е стъпил?

Еми, че кой друг ако не Китай, а после и Индия, да прати най-много хора в космоса. Имат си хора - пращат.

С две мисии годишно, обслужвани от триместни космически кораби ще имат най-много хора в космоса след 250 години и то при положение, че американци и руснаци никога повече няма да летят.

Първи!