Коментари - Русия разработва космически бомбардировач | IT.dir.bg
назад

Русия разработва космически бомбардировач

Русия разработва хиперзвуков стратегически бомбардировач, който ще може да нанася ядрени удари от космоса.

Обратно в новината

Коментари - Русия разработва космически бомбардировач | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази статия разбрах следното. Русия все още не може да реализира проект (поради сериозни технологични трудности), който са се канели да реализират в нацистка Германия през 40-те години на 20-ти век. Аферим, машалах, както биха рекли техните приятели в Истанбул. А после как да не се замислим върху постулатите на Хитлер за великите и непълноценните нации. Че то не става само с пиене - трябва и акъл. И още нещо. Мнпого важно. Казал го е Николай Хайтов: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш". касзано е по друг повод и в друго време, но пасва на тази ситуация по един перфектен начин.

Това се нарича медийна партенка, целта е да се омаловажи разполагането на ПВО системи по границите на Русия. Т.е. вие монтирате радари по границите ни, а ние ще ви пуснем бомба от космоса точно на главата.

ей много злоба, много русофобия - само дето както и да го въртите руснаците първи отидоха в космоса и техните оръжия са доста добри и търсени, необходимостта американците да купуват и до ден днешен ракетния им двигател който е на повече от 30 години е достатъчно унижение за Великите Янки! верно имат неуспехи, но такива имат всички, и за разлика от американците всички постижения са си ги постигнали със свои сили, а не благодарение на паразитизъм и печатницата на долари ще им видя американския прогрес като спре печатницата и негрите се вдигнат на бунт поживем увидим, Хитлер беше и той много напред технологично и добре с парите и как жалко свърши?

Една жена каза..... От поне 50 години имат балистични ракети, с които могат да изметат целия свят, за чий им е бомбардировач? За да снимат колаж как Путя го кара ли? В момента една такава ракета от изстрелването до поражението е 30 мин. За какво им е бомбардировач, на който за същото му трябват 2 часа, че и съществува възможност да го свалиш?

СОРОСОИДИТЕ КРЪВ ПИКАЯТ ,ЗА СЕГА САМО ОТ ЗЛОБА ....ПО КЪСНО НАИСТИНА...

Пак новини с ЩЕ! Пропаганда в действие.

SWEET DREAMS

Ако САЩ се заковат на място и не се движат,на Русия ще и трябват поне 50г.тичане да ги доближат,а да ги настигнат,ще са им необходими още толкова!Но сега къде се перчат,като се пропиляват в Сирия,Украйна,Кавказ и Молдова,а нямат пари за заплати и пенсии!Удивителен келешлък!

Да ще ги стигне, ако уцели и посоката:)

затова един двигател не могат да си разработят, а купуват от руснаците въпреки санкциите (след които даже товарооборотът между двете страни нарасна) Интересно ми е панелните маймуни тук, които плюят по Русия от позицията на какви говорят? Производители на иновативни чушкопеци, терлици, компоти и туршии? Коментирате нация която цепи атома преди дядовците ви да са цепили дърва, лети в космоса от средата на миналия век, развива всякаква промишленост и нищо значимо в света не се решава без тях (Кери е в Москва, прочетете защо). БГ е нищо повече от един dead pixel на картата на света, на който дори и НСИ, ако си направите птруда да прочете, прогнозира доста мургаво бъдещеи и последващо изчезване. Виете от позицията на ненужен и изчезващ вид, осъзнавате ли го? Вашия вой е като този на бактериите от дъното на септичната яма. Пичове, истината е че руснаците изстрелват ракета в космоса по-често отколкото вие си миете зъбите. Факт.

ХА ха даже чушкопека създаден в условията на руско владение си ни е забележително постижение говоря за "Пек-1" при "Пек-3" руската идиотщина взима превес и от 3 чушки нито една не се изпича читаво:) И пак бяхме по-добре от немците които под руско влияние правеха трабанчета, при положение че роднините им под щатско такова се забавляваха с мерцедеси, бм и ауди:))

Руските агресивни ,безумни блянове проължават с убийствената ,за самите тях,тъпотия!При вече действащите в космоса техно-оръжия на САЩ,още неродения в близките години путинов бомбандировчик,няма никакъв шанс и си е пълна глупост,като чифте пищови на гол гъз!А от космоса ,бомбите изгарят в атмосферадата,така че хвалипръцкането буди само насмешки!

Това което стана ясно от тази толкова симпатична "статия" ,възхваляща рашисткия военен гений е че думичката ЩЕ е най-силната в речника на комуниста. Ще- това ,ще -онова ,най-малко 50 ще-та. Хора колко балъци мислите че има в България ?!?!

Какво общо има сегашна Русия с комунизъм? Комунизма е на 150 години а Русия на > 1100 години.

При Чингиз Хан ли?

Тук са се развилняли мекеретата на Козяк-16.

Анонимнико 123 дето те е срам от името ти или по скоро не си знаеш кои е баща ти и затова се пишеш с цифри иди си на село да пасеш патките ти за друго и не ставаш без това

Ще ме скъсат от смях тези рушняци. За тях трябва да се измисли нова категория или подвид на човешкия, защото при хората те не се вписват.

Как го разработва? На рисунка ли?

Американците непрекъснато пускат картинки и анимации, но там не ви прави впечатление.

Смейте им се на руснаците, ама техния глас се чува в световната политика. А ние тука се радваме на 20 км. нов асфалт и някакви измислени вело алеи. И преди да ми нацвъкате минусите, обърнете внимание че много хотели от престижни вериги, огромни интернет портали, дори и в менютата на луксозните марки автомобили присъства руския език като опция. А нас ни рисуват като кенефа на Европа.

Пич, размерът има значение. Тази страна се е разпростряла на половината планета, дето има една дума. Това нас прави ли ни по-калпави?! И кой ни рисува като кенеф? Един сдухан дегенерат, който не може и правилна сянка да хвърли. Той ли ти е критерият, той ли те подпби така? Я си оправи малко самочувствието. Човешко същество си, имаш достойнство. Нали така? Какво като са руснаци? Богове ли са? Свещ ли да им палим? ...

Не става дума за самочувствието ми. Става дума за едно постоянно оплюване на въпросната държава. Само факта че са се разпрострели на такава територия и успяват да си запазят границите е показателен. А ние тука не може на две магарате сено да разделим , но сме седнали да се смеем на Путин, на рускините, на пияниците, и на всичко руско.

Ташаци на рояци!

хаиде,харлия да е.догодина и една сносна прахосмукачка!

ни достави електромотори

Мухахахаххахахахйхйайайхахахаха

удри уйно с двете цеви по краваристанските глупави изостанали тролчета,като думнем лангли какво лищв правите без грантовете,има все пак кофи за ровене,нали сте специалисти,ще намерите начин да ровите за парче хляб

Това са журналистичрски преразкази по картинка.. Нищо такова няма, някой недоразбрал и почнал да прави съчинения. "Как пояснили в ведомстве, СМИ неверно интерпретировали слова представителя военного вуза о якобы ведущейся разработке "космического бомбардировщика". "Разработки перспективных двигателей для освоения космоса непрерывно ведутся в России с середины прошлого века. Однако никакой речи о создании "космических бомбардировщиков" в серпуховском филиале Академии РВСН быть не может. Ведение подобных разработок как минимум не входит в компетенцию военных учебных заведений Минобороны России", - заявил представитель Минобороны. "Налицо неверная интерпретация слов преподавателя этого военного вуза о гипотетических возможностях использования его собственных теоретических наработок в области двигателестроения для нужд обороны", - добавил он."

Мислех че са измислили нов вид реактор за добиване на по-евтина и екологична енергия, а то пак да ни трепат, алкохола на никой не прощава ! Утре ще излязат и ще се чудят на новите ПВО съоръжения на НАТО и ще ни обясняват Запада колко е лош, а пък те колко са добри .........

Наистина алкохолът и социализЪма не прощават. Важно е техните български мекерета да викат "ура" и да сънуват следващата "победа" на червената армия

новия реактор го пуснаха 2015 г. у Дубна!

мухахахахахахаха, хахахахахахаха, ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ...хаха

Да не се окаже, че Путкин не е грозно ботоксово джудже, а е космическо извънземно и затова е такова.

Нема да го бъде бомбадировача. Много е крив космоса на руснаците. Най -много да изядат парите.

А Дарт Вейдър разреши ли ви?

Голем ташак с тези матрьошки

Ще го правят,или от велпапе?!

от стари трабанти. И двигателя ще е от тях.

Тия що че бомбят космоса?

"...а след края на войната Сталин остава впечатлен от идеята." Митове и легенди. Иди го докажи.

Истина е, защото още баба Ванга навремето е казала: "Сталин ке се впечатли..."

Това откъде се знае - Нешка Робева ли го сподели?

Abu Talib

След като на власт дойде михаил горбачов, очакванията ни бяха, че ще се спре надпреварата във въоръжаването.Стана тъкмо обратното, а приносът е на самият този м.горбачов.

фъргате ли къчове козяшки пишлемета а,а големия къч ще ви дойде от космоса по промитите ви примитивни мозъчета хахахахахахахаха

А на теб какво ти пука, на нас какво ще ни дойде от космоса? Ти нали ще си сложиш шапката от алуминиево фолио и супер оръжията на новия руски космически крайцер няма да те засегнат :)))

ще го направят...италия ще им направи дизайна, от турция - ламарините, китай ще помогне с електрониката, а индия с пилоти. Да живей!!!! Смешниците нека първо се научат една тоалетна хартия да произвеждат.

И ЩЕ има в този бомбардировач и лазерни торпеда и оръдия. ЩЕ може да уцели муха в окото от 3 парсека и изобщо ЩЕ е най, най, най на света, като всичко руско, разбира се :)))

Казва се БЕЗАНАЛОГОВ! Научи ТЕРМИНОЛОГИЯТА!

Има разлика между "аналогов" и "аналогичен".

Ама забелязвате ли, че само в Русия има проекти за следващите 30-40 години. Другите такива нямат. Те получават само нобелови награди инак науката се развива в Русия. Другите правят нещо реално, но за него не се споменава, като примерно протеклите РЕАЛНИ изпитания на най-мощният ракетен двигател в света. Обаче технологична новина е това което русаците мислели, че може евентуално, ако случайно отнякъде видят, как да направят. Примерно: NASA Eyes First-Ever Carbon-Nanotube Mirrors for CubeSat Telescope ESA commits to next stage of UK revolutionary rocket engine NASA Instrument to Use X-Rays to Map an Asteroid NASA Successfully Tests New Rocket Engine и т.н.

Руснаците държаха в тайна много от откритията и те не достигаха до запада. Затова и по-малко руснаци получаваха Нобелови награда и примерно част бяха посмъртно за заслуги. И едните и другите имат разработки, но дали ще произлезне нещо реално от тях е спорно. Остават си на етап начално проучване. Иначе по времето на СССР понеже руснаците не са ходили в чужбина, западни учени са идвали да се учат в СССР. И са превеждали руски научни книги. Имали много по научен стил на писане от американските тогава.

nikoi nemoze da polu4i nobelovata nagrada im momorian..

Кой руснак е получил Нобелова награда ПОСМЪРТНО за заслуги по времето на СССР? Има наколко, ама те са били живи. Или просто плямпаш колкото да не заспиш. В Русия всяко едно чуждо научно списание е превеждано, всяка една книга с научно съдържание е издавана в хиляди екземпляри и е раздавана по институтите.

И Северна Корея има - до 40 години ще са населили Слънцето, използвайки телепорт собствено производство.

Дада,абе смешник,то НАСА освен снимки на обекти,отдалечени на минимум 100 хил. светлинни години от 5 години друго не правят,но ти пишеш за другите.Тези,които возят и връщат щатски тюфлеци до МКС,модернизираха космическия си кораб,направиха нов космодрум.Какво повече в реално време,бе,калъф?!?!

Аха нали. Те руснаците ли приземиха първа степен на ракета, Руснаците ли снимат на Марс, руснаците ли имат сонда на Юпитер, руски ли е Каплер, руснаците ли произвеждат телескопа Уеб, руска ли е Лунната сонда обикаляща около Луната и пращаща снимки оттам, New Horizont е може би руски и т.н. И всичко те правят снимки на 100 000 светлинни години????? Всъщност руснаците имат ли нещо на повече от 40 000 километра от Земята? Аааа да. Имат на Европейския орбитален модул пътуващ за Марс. Пак е нещо, ама да видим дали ще проработи на място. Та очевадно смешния калъф си ти. Бих казал че си тотален идиот, ама модератора може да сметне този факт за обида и затова ще си замълча...

една хубава новина,но в същото време много лоша за козяшките пишлемета дето само квичат на умряло

Защо не направят поне една кафемашина или поне сносен сутиен. Горките. От водката все към космсоса ги тегли.

"Русия разработва космически бомбардировач" ?!?! Мдааааа... А пък руските командоси ще мачкат таралежи с голи задници...

Тцтцтцт...Останалия свят разработва каруци за боклуци!

Ний е садим тикви! Наш'те тикви са по яки от техния бомбардировач!

Бе садете каквото си садите ама ако може по-тихо.

Юрий Гагарин къде си летял? Колко си хубав приятелю бял. Юрий Гагарин къде си летял? Краста и въшки къде си хванал? От гравитация имал ерекция, а с ерекция правел дисекция. Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта. Георги Иванов-Жоре туристе паметник наш, пиедестал. С гражданки прости дали си вилнял? С гражданки прости дали си бесниял? С гражданки прости дали си куфял? Гражданки прости дали си виждал? Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта. Припев: Юрий Гагарин къде си летял? Колко си хубав приятелю бял. Юрий Гагарин къде си летял? Краста и въшки къде си хванал? От гравитация имал ерекция, а с ерекция правел дисекция. Толкова косми, толкова вожа има в музея на космоножа.

и кат са събуди главата ти още във фризера ли леше.А като си пиинеш и розовите хапчета още колко неща ще ти се прояснат.

Я по-полека ,не прекъсвай поета

Ако знаеш откога я издирвам тая песничка :))))

Хайде пак блъфове, оборудвани са с очила за нощно виждане, оптически мерници, пистолети, бронежилетки, високо проходими автомобили за специалните части и още много неща все западно производство, защото "отечественое" не чини, но ще правят пак безаналогови оръжия. Бюджета им за поредна година е на червено с милиарди, 1/3 от населението живее в бедност, нямат пари за да вдигнат пенсиите на населението в Крим, не могат да построят мост над протока Керч ... ама ще строят нещо, за което нямат нито специалистите нито технологиите. Автомобилопроизводителите им освен Лада фалираха, а тя не фалира защото я купиха от Рено/Нисан, Камаз се прави вече от Мерцедес ... изобщо на сериозно се вземат, а нищо дори на средно ниво не произвеждат.

Пълен майтап с тези руснаци, вечното ЩЕ. Подводниците им се самовзривяват, новия танк закъса насред площада, само репчене и изхвърляне.

преподавател в академията? и на нас такива ни разправяха едно време за буран - и какво стана?

Отново немска идея за въоръжаване- всичко което в момента е върха на военната технология идва от Втората световна. И руснаците ще летят със самолети в космоса, но преди това отново военните ще оберат каймака. Нищо ново под слънцето.

Плазмените двигатели ги е измислил лично Гьобелс.

Може и да се смеете, но руснаците си произвеждат. Вече си имат новите ракети Сармат. Имат си самолети, танкове, радари, ракети, подводници. Произвеждали са и странни неща, като летящи фортове, лодки на въдушни възглавници и други. Ние какво произведохме през това време? А да, стари модели Калашници, минохвъргачки и подобни, които продаваме на САЩ, Турция, СА, Катар, а те ги дават на ИДИЛ-оподобни.

Ракети, куршуми,танкове, артилерия снаряди..........и т.н нещо друго, което не е предназначено за убиване ? Едно гумено пате няма вече "made is USSR"

Дори само за производството на военна техника се изисква друга машиностроителна техника. Такава те и продаваха по света, включително тук. И не съм много убеден, че имаш нещо изобщо правено в САЩ? Айфоните се правят в Китай. Така че това отношение са най-напред китайците и запада е много назад. И в софтуера не са толкова назад, колкото си представяш. И като нищо ползваш тяхни неща, за което не знаеш. Дори този сайт ползва руски такъв за сървър Nginx, който е втори по разпространие в света, макар лично аз да не го харесвам. Но е по-разпространен от този на Microsoft IIS и само Apache го изпреварва.

Явно се намеква за продължаване на проекта "Спираль". Само че и тогава (70-те години на миналия век) стигат до под кривата круша, а сега - още повече. Руската космическа индустрия просто е изключително удобна за кражба на държавни средства - ще вдигнат малко шум, организаторите на гешефта ще приберат едни пари и после тихомълком ще закрият проекта - както беше с ходенето до луната например - едни пари бяха "усвоени" - и дотам.

Ето това е. Еврогейовете и хамериканците останаха с пръст в устата. Наближава времето когато ще има една Славянска Империя от Владивосток до Гибралтар и всички нисши неславянски раси ще работят за нас гордите господари на Евразия!

Те това твойто ако не е фашизъм - не знам кое е!

Педеруските боклуци получават анални оргазви, щом чуят и най-голямата тъпотия стига да е Русия ЩЕ направи.

Мдааа. Новите серии на междузвездни войни ще се снимат в Русия. Вече е готов сценария. Путин като Дарт Вейдър с фенерче в главната роля.