Коментари - Най-интересните джаджи на 2015 година | IT.dir.bg
назад

Най-интересните джаджи на 2015 година

През 2015 година технологичните компании представиха редица интересни джаджи и технологични продукти. Кои от тях обаче ни впечатлиха най-много?

Обратно в новината

Коментари - Най-интересните джаджи на 2015 година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра статия, поздравлени!

И нито една руска джада. Дира, защо не сте сложили трепача и абсолютен хит - смартуоча ЙотаФон Пути 1? Създаден от Магаданския Високотехнологичен Институт под зоркия поглед на др. В. Путин.

от всички възможни изброени айсиктири ползвам само айпад като съм у WC-то... за съжаление не пълноценен като вестника

усъвършенстват "джаджата" на холограмното проектиране, няма да се успокоя :) Сутринт при звънене на будилника да ме посреща усмивката и...от реалната холограма. Когато пътувам с колата, на съседната седалка да седи образът на мацката с която си скайпя :) Вечер да ме посреща топлата усмивка на същата красавица от сутринта, при отваряте на вратата. Онирофилм в реалността :)))

За мен най-технологичната джаджа си остават кинтите! Вършат всичко...

На дневен ред са хибридните устройства, съчетаващи лаптоп и таблет в едно!? Айде бе, те тия устройства бяха на дневен ред и през предната декада на тоя век, ама тъй и не можаха да станат любими на масовия потребител, не помогна и това че Майкрософт беше вкарал подръжката на тъчскрийн в Уиндоус ХР.

Статийката трябваше да се казва: "Най-неграмотните журналистите на 2015-а"...

Kоментарът ви и той има своите грешките. PS: Asus са 1 и в таблетите вече!