Лазер и нов чип могат да предадат целия интернет трафик за под секунда

Това е нов рекорд за това колко бързо хората могат да предават информация

Обратно в новината

Коментари - Лазер и нов чип могат да предадат целия интернет трафик за под секунда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз интерньетя го превъртях отдавна. Ся си го предавайти както си искати. Всеки сам си преценя.

то па един интернет . само пари искат

микроКОМБОВЕ е мегаШИТ транслейт

Нов рекорд по некадърно преведена и написана статия от Гогов. Предполагам е на минимална заплата човечеца, защото всичко над минималната заплата ще е огромен и незаслужен бонус за "уменията" му... или по-скоро за липсата на такива!

Нов рекорд за скорст на предаване на информация. Брей дееба. По- бързо от бабите на село ли.

Ако не се изврякаш не те бива ей.

Абе, щом не е безАНАЛогов, хиперзвуков и не праЙ цунами високо 5 Иляди метра, нет, спасибо!

Измислил го е руснакът!

"е еквивалентно на близо два пъти повече от глобалния интернет трафик" - забравили сте да кажете, че говорим за количеството трафик в една секунда от глобалния трафик

майто БМВ е велико кара с 300 км/час не моята лада е по-велика щото кара с 1000 км ... ама за 10 часа разбира се че сравняват скорости в една и съща мерна единица! една и съща скорост можеш да изразиш и в секунда и във век, това само по себе си не променя скоростта.

Гогов пак превежда и пише пиян. Където не е разбрал си го е измислил...

Те ще ги предадат, но кой ще ги приеме? Това е все едно насреща ви да сложат най-бързо говорящата жена, тя вярно говори ама кой ли я чува?

Верно си тъпак. Със сигурно си русороб и антиваксър от вГЪЗраждане.

А пък Русия обеща, че до 2028 година ще изобрети Dial-up технологията. Мрете от завист, западняци!

Вярваш или не над петдесет процента от населените места в краварника са си и до днес на дайл ъп.

Вярваш или не - на 50 процента от матушката не е и чувала за интернет.

русия - 85% сащ-92% българия - 78%

Мдада. А компютрите са йм 286 тици... Идиот!

На практика си прав - PPP протокола, който се ползва на практика е от Dial-up. С тази подробност, че е over ethernet.

Как точно са извършили тестването обаче? Тоест... дръпнали са инфото от целия нет, плюс още толкова от даркнета ли?...

Има генератори на трафик.

Малко данни по влакното и малко математика

А, да ги нямаме такива... Докато не видя изтеглена цялата колекция на Brazzers за 1 сек, хич не ме грее, че, видиш ли, картинката се теглила за неква си милионна част. П. С. С оглед на събитията от близкото минало, като чуя за математика и статистика, неверникът в мен се активира ;)

Статистика е хубаво нещо и помага. Не помага, ако предварително си взел решение. Тогава я натъкмяваш и става стъкмистика. За Брейзърс .... ще ти трябва цяла стая с дискове, че да събереш всичко :D

а предаването на грешна и манипулативна информация е от жизнено важно значение за елитите, целящи манипулация и поробване на био масата. майка ви жална...

демек по-добре да се върнем 5 века назад и да комуникираме с пощенски гълъби, за да не ни манипулират ... страхотен план! Разбирам че ти е трудно да си го представиш, но едно време крепостните селяни горе долу цял живот не са излизали от селото си. Идва царския глашатай и казва: "Злите съседи кръвопийци, вампири, върколаци нападнаха царството ни. Половината мъже в селото в колонка по един след мен да ви запиша в армията!" и хората като не знаят нищо са вярвали и са тръгвали на война просто щото "царя така каза". Ако някои елити искаха да ни контролират, още щяхме да си живеем в средновековието. За какво ти е да манипулираш информация, по-лесно е просто информация да няма! С други думи за хипотетичния елит за който говориш е по-добре да няма Интернет въобще!

Баце, не знам ти къде живееш, ама май си изтървал много събития покрай тебе. Вземи само това, че Зуки вече реже на поразия всеки, който не му е симпатичен - за друго няма да отваряме дума... С нет или без нет, информация има - като всичко друго в природата, не можеш я спря. С появата на нета, и пипалата на октопода стават по-дълги, ама и рибките в морето стават повече. Въпросът е кой кого ще надцака. Мене лично много силно ме тревожи желанието на централните банки да въведат изцяло цифрова валута.