Коментари - Lockheed Martin работи по ”лазерни самолети” | IT.dir.bg
назад

Lockheed Martin работи по ”лазерни самолети”

Към 2021 година Lockheed Martin ще инсталира лазерни оръдия на американските самолети.

Обратно в новината

Коментари - Lockheed Martin работи по ”лазерни самолети” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път нашите американски съюзници доказаха,че са светлинни години пред пръдлимушките!А пък говняните им тролове сега вместо ЩЕ изскачат с тезата ама и сесесер са ИМАЛИ лазерно оръжие! Нещастници!И самолетите им ИЛ са американска разработка!

Само не разбрах какво показаха във видеото. Нито лазерен лъч се видя, нито нещо което да покаже действащо оръжие. Изглеждаше сякаш са поставили нещо запалително в опашките на дроновете което ги караше да се разпадат. Пълна смешка. Сигурно аз с телефона си щях да направя по-правдоподобно видео.

гроздето е май кисело тавариши?

Като споменавате че американците от 80-те години имат лазери (Боинг Yal-1), е добре да споменете, че и СССР са имали на май Ил76. А този лазър ще е за защита, а не за нападение. Американците се хвалеха, че лазера им стига 5 км., което е смешно за ракети.

Точно така. А др. Путкин направо стреля с лазери от задните си части, товарищ. Така пишеше оня ден в Комсомолская правда.

яко това което Путин им подава в устата:)

нее.. при таково малко разточание знаеш на 100% каде се намира противниковата ракета и я свалаш.. можеш даси позволиш сус 1 самолет да влетиш вав гаста противникова отбрана и да изплниш задачите си и да се врнеш жив..

Хич даже не е смешно - за отбрана и дори заместване на ракетите за близък бой.

Първо те съветвам на снимки да видиш Боинг Yal-1 и Ил76, колко големи самолети са. За да направят едни лазъри, колко голям ресурс им трябва. Реалните военни лазери нямат нищо общо с това което е по фонтастичните филми. Например изобщо не се виждал. Може би е за твърде кратко време или твърде тънък. Има и друг тип май с радиовълни ли които дават смущения в техниката. Но един лазер може изобщо да не попречи на ракета да стигне до целта. Дори да направи перфектен пробив, може да не взриви ракетата. Може да ги правят просто огледални. Може да зависи от атмосферни условия. Може зареждането на лазера да е бавно. Все пак лазерите не са нищо ново. Трябва да има реална причина, да са считани за неефективни, че да ни ги правят. В момента звучи като откриване на топлата вода. Трябва много да подобрят ефективността, че да стане за реални цели.

Къде са руските коври да обЯснят, че това са фалшиви новини, че американците никога не са били на Луната, и че интергалактическия император еврейското джудже Путлер през 2025г. лично ще кацне на Алфа Кентавър? Чакам.

бахмааму ръждяса ми халето в Мохавето...ама иначе убуу ги изцентрих едно време

Ето една. :)

а били ли са :) на Луната .. ааа

страдаш от раздвоение. добре е да си починеш малко, та поне един от братята да изчезне.

Ще покрият самолетите с огледално покритие и язък за лазаря...

Остава да уточниш в каква рамка ще слагат огледалата по разните му там Су-та и Миг-чета?

за теб огледалата само в рамка ли стоят?

Едно голямо Ашколсун на нашите американски съюзници! И плюнка в суратя на ивохристовците разбира се!

га осведомен и възхитен пръдлю се изходи

Те ги има вече на Ф35. Защо мислите руснаците скоро се оплакваха, че американците можели да им унищожат всички ракети още преди да са излетели. Нарушавал се баланса на сила.

По бавна мишена няман ли , че тая безмалко да им избяга ;)

Ще, ще, ще. Те един самолет не могат да направят като хората, лазери ще ми правят. Да слагат по една прашка и да плашат гаргите.

за руснаците пишеш, нали.

двигателите от Китай или Индия ?

цък баце, български ще са...