Коментари - Лондон ще цензурира постове, които счита за вредни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Висши постове или коледни пости? Да ви еа у безродниците.

Демокрация, к'во да ги правиш. Апропо, от кога почват да горят книги? И с автора или без (ще ги горят)?

Европа, САЩ и Великобитания, усилено вървят към един друг световен рен. Към едно друго общество, с което смятахме, че сме се приключили 1945-та година.

въвели ли са или са искали да въведат.. Както и да е ... свободата на словото явно е враг номер 1 на демокрацията и на тутраканската селищна система... Старите комунистически брътвежи на нов евроатлатнтически глас...

всичко което е против Партията ще бъде изтривано, така беше по време на комунизма, и сега ще е така

КОЙ и от каква гледна точка ще преценява-кое е вредно и кое-не ??? При "Соц"-а беше "всяка крива линия,която е успоредна на партийната линия р права..." !

Издигаш малко листче хартия с надпис „Две думи“ – вкаран си в полицейски бус за броени секунди. Добре дошли в Москва през 2022 г.

"В нацистка раZZия" Статията е за Лондон,дженди... Боклук !!!!!!!!!

Я фак оф бе... Въпроса не е да избереш между по-малката свиня или по-голямата. Въпроса е защо търпим да ни управляват свини на първо място?!?!?!?

Шило

та, кво стана с европейските ценности и свободата на словота? Болшевизмът май не си е отишъл, ами се е преместил на запад

Днес едно е вредно, а утре - друго ... Накрая ще махнем всичко - за всеки случай. Вие знаете ли че пиенето на кафе е вредно ?

И сега ше е така. И Партията ще се покаже коя е ...

Демокрацията отиде в киреча. Не че някога я е имало, но поне имаше някаква илюзия. Сега вече окончателно е ясно, че тоталитарни правитества властват в западните държави.

Тя партията се е показала коя е. :-)

По-скоро, смяхме че сме приключили през 89-та. Марксизма строят хората. Лека полека, сваряват жабите.

Една крачка до Министерството на истината. Тоя Оруел е бил много далновиден

Нещастниците не осъзнават, че колкото по-голям е натиска, толкова повече хората ще минават на алтернативни мрежи, където няма централизиран контрол и никой не може да трие.

Подготвят почвата за новата пандемия

Тръгна към Авалон даге!

Лондон ми е Пекин

Майната им на европейските ценности.

Ще свалят маската демоНОкратите.

не мислиш кат управляващите кавали значи не мислиш проевропейски мислиш кат вмирисан роб ай цензура! Никва СВобода на слово и печат