17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ориентирал се е в Правилната полит коректност: Книга №1 - Евреи Книга №2 - Джендърство После: Пари и Пандемии

А Бил Гейтс да гледа "Антитръст" 2001г. Приликата може и да е случайна.

Дебил Гей, не ни препоръчвай циониските книги. Нямаме нужда от облъчване. Като си толкова загрижен за хората- нахрани ги, не ги ваксинирай! Гадна еврейска измет! Да изгниеш дано!

Ще те нахранят, ама мисленето ти пак ще си остане бедно. Няма развитие при такива като теб. Дали тогава има нужда от такива като теб??

Наври си ги отзад! Никой няма намерение да ти чете боклуците! Хората вече те разбраха, че пет пари не струваш! Всичката хартия която пробутваш на клада и за печката на зима да се топлят хората.

дали да не гледам шпионски игри...дали вече съм го гледАл....

Децата от Африка и Азия имат нужда от храна , за да не умират от глад , а не от ваксини..

Ти даде ли и петаче? Щото той е направил над 10 000 станции за вода и ток. И над 100 училища. Сещаш ли се за храната и занаята или си тъп гьон?

Ти даде ли? Какво да даде, като няма какво...не че не иска... И така само богатите са благородници...

Аре стига бе. Петсче нямал милия. Проси по улиците и по 6 часа троли в дира. Няма милия. Бедничък. Не спира да бачка и не му стигат паричките. Да ти вЕрвам ли?

Тоз не е никакъш фактор за дадаша наклон на оная работа на човечеството. Гледай си там бизнеса и не ни занимавай със твоите брътвежи за света и чумата и оцеляването и т.н Колкото и да си богат и ти щеси напълниш дупката . Не е интересен и не ме интересува!

Дядошкер

По скоро бих искал да го видя на бесилото този ! Май ще е по-добре да е зад решетките доживот. Ако не знаете какво е изрод , виж те много добре физиономията му .

Нищо ново не казваш - болшевиките след 1917 и шумкарите след 9 септември направиха това - унищожиха всички полезни хора. Резултатът го виждаме сега.

И какво ти е направил точно този човек, освен, че е създал операционната система на компютъра, през която пишеш глупостите ти?

Първо, преди да твърдиш глупости, прочети някоя друга книга и тогава коментирай. Дали той е създал о.с. или има нещо друго? Поинтересувай се какво са причинили този изрод и съпругата му на стотици хиляди деца в африка и азия, после коментирай. Надявам се, ако имаш деца (и малко мозък поне) няма да позволиш на "компюутърджия " да ти ваксинира децата. Ето ти теми, прочети поне десетина тома и тогава обвинявай кой пише глупости и кой не.

Да. Създадоха организации за борба с глада. Лоши хора. Финансираха установки за вода и ток в Африка - гадове мръсни. Финансираха лекарства с/у малария - болестта от която умират най-много хора по света след сърдечно-съдовите болести - мръсни долни Гейтсове. Отогре на всичко финансираха установки за хващане на СО2 от въздуха и производство на керосин - е тука прекалиха тези гадове. Добре че се изложиха със Зиката, че щеше да им стане много. А това със стотиците хиляди деца в Африка и Азия е баси простотията. КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПОТАРЯТЕ ЛЪЖИ БЕ !!! КАК БЕ? КАК НЕ ПРОВЕРЯВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА И КАТО УФСЕ СЕ ВОДИТЕ ПО ЛЪЖИТЕ НА НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОИТО ВИ ПАСЪТ КАТО СТАДО ??? Няколко тъпи антиваксъра които хабер си нямат аджеба - кво е това ВАКСИНА и как ДЕЙСТВА и какво е ИМУНИТЕТ И КАК СЕ СЪЗДАВА. Тези ви правят да изглеждате като тъпи УФСЕ и ви ползват на барикадата за какво... за да им се чуе крякането чрез вашите усти. Ха проверявайте си информацията и когато тя е само от ФЕЙСБУУК И БЛОГОВЕ - па усъмнете се малко в достоверността и.

Такива, недочели поредната логорея от фейсбук за кръвожадния Гейтс, който убива деца в Африка стават кного мълчаливи, когато ги попиташ кога и къде точно е станало. След което ти казват - ами потърси си го сам.

ок - знаем...направил е МНОГО, предимно хм, за бедните от най-бедния континент, който си остава най-беден...но никой не може да ме убеди, че го е направил от ФИЛАНТРОПИЯ...макар че имаше доста статии за това...е, в един момент и това /може би/ вече го има, но след...като си натрупал малко парички във фондове и насам-натам и вече може да МИСЛИШ, освен за листа ти за четене, и за дарения, програми, награди и тем подобни БЛАГОРОДНИ мисии...на един БогатДушевноБизнесмен...

Май го прави от доста време: https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database

Гледайте "Шопски игри" и се забавлявайте!

Послание до Били: Мили Били, искам да знаеш, че Вселената нито прощава, нито обвинява. Позитивното и отрицателното са временни, а баланса е вечен. Каквото си надробиш това ще сърбаш, ама не можеш дори да си представиш колко животи напред. Контролът е илюзия на егото, а егото е изпитание на духа. Който победи егото - побеждава себе си, който победи себе си е просветлен. Който има ум да разбере е щаствлив, който няма ще се научи. Пожелавам щастие на всички!

А БОГ АЛЛАХ ЩЕ СЪДИ ВСЕКИ ОТ НАС В СЪДНИЯ ДЕН.

този Бил Гейт-с зазида министерския съвет с прозорците си...освен с негов материал, друг не се допуска - просто не се отварят...прозорците му де - е, с подкрепата, разбира се, от българска страна - сами се затворихме...

Защо не пишете, че има издадена заповед за арестуване на Бил и Мелинда Гейтс за престъпления срещу човечеството чрез техните ваксиини?! Защо не пишете, че има петиция, подписана от над половин милиона хора, за неговото арестуване и разследване?! И че за същото призоваха италиански депутати?!

Кой е издал такава заповед? Ти ли. Фалшиви нови да разпространяват, щото някакъв си идиот, прочел някъде си невероятна глупост.

Не пишат за заповед за арестуването на Бил Гейтс, защото няма такава. А петиции, подписвани от милиони идиоти, прочели глупости в Интернет, имат толкова голяма стойност, колкото и твоето мнение.

Кои са им ваксините, кой и кога е издавал подобна заповед? Този човек плати за ваксинирането на над 100 милиона деца и е виновен за заличаването на треската в обширни райони в Азия и Африка. Без неговата помощ, около 15 милиона от тези деца щяха да умрат от болести. И това е само едно от малкото неща, което прави. Но на теб ти е дал единствено пиратското копие на ОС на компютъра ти. Пак си се назобал с глупости от патротарските сайтове или си ходил на Копейкин на протеста. Там се баха събрали все като теб - функционално неграмотни хорица, без възможност да мислят и анализират факти.

но ще си останат бедни...както и Африка си остана най-бедния континент, защото...парите на "филантропите" отиват за всички друго /особено за излъскване на имиджа им/ освен за далновидно подкрепяне на икономиката на закъсалите държави...

ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ПОДГОТВЯТ ХОРАТА ЗА МАСОВО ИЗМИРАНЕ ОТ ЛАБОРАТОРНИЯ ВИРУС ! ДА, ОПИТЪТ БЕШЕ ПРОВЕДЕН И ЕСЕНТА / ЗИМАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОКОНЧАТЕЛНОТО МАСОВО ИЗБИВАНЕ !

Ти ще умреш от глупостта си, не от вирус, няма защо да се притесняваш!

Глупостта не е много фатална, особено ако основната активност на глупавия индивид е четене на сензационни новини. Обаче имам чувството , че е заразна - твърде много станаха хората с изявени симптоми.

Някой май се прави на девица.

Гейтс прави глупости. Никави ваксини и лекарства за африканците. Преди 50 години бяха 300 милиона и от "човеколюбие" някои музиканти организираха концерти за събиране на пари за ваксини, лекарства и храни за бедна и гладуваща Африка. В резултат на това африканците станаха 1,3 милиарда - само за 50 години. Гладните са много повече единствено вече болестите не ги морят, както преди 50 години. Сега на талази прииждат в Европа и я съсипват както нароили се скакалци съсипват реколтите. Бил зарежи тая работа с ваксините и остави сганта да измира. Верно че същите боклуци които сега те обвиняват за ваксините после ще те обвиняват затова, че си ги спрял или че имаш много пари в акциия, с които можеш да храниш паразитите. Те се хранят с хартия за акции цпоред путлерастската сган. Та ти трябва да дадеш акциите си за храна, щото явно Руслямска държава, няма да даде природните си ресурси, защото са си нейни, а ти си крадец щото имаш над 100 милиарда на хартия

Дъртака ще продължава да назидава човечеството

надзирава...

Не спирам да се възхищавам на това как работи общественото мнение. Хем трудно може да бъде убедено в истински и реални неща, хем в същият момент така лесно се връзва на глупости. Кажи на хората да си мият ръцете и повечето няма да те послушат...кажи им че някой богаташ е виновен за бедите им, и веднага се връзват. То не беше Сорос, телефони кули, ЦРУ и Китай...сега и Били Програмиста подгониха. За кво? За това че преди 5г ви каза каква е най голямата опасност за човечеството! Да е знаел че така ще го псувате, сигурно е щял да си замълчи.

Нека се заведе дело с всички доказателства в съда Хага срещу този за престъпления срещу човечеството и нека този да се защити....от Индия го изгониха и прекратиха ваксинациите ми от 2017 г....а какво стана с ваксините ми в Африка....нека се заведе дело , ако е невинен няма от какво да го е страх

мууу

И кои са тези доказателства?

Били Сатаниста, не Програмиста. Програмист той никога не е бил. От всяко дърво свирка не става, от необразован чвор като ваш Били още по-малко.

Не си в час, Гейтс лично с Пол Алън са написали Бейсик интерпретатор за един компютър Алтаир мисля беше - четете преди да пишете.

Те четат бе, ама процесорът им е много бавен и оперативната памет е 512 МБ.

Едва ли щеше да си замълчи. Мислиш ли, че мнението на необразования сульо и пульо има кой знае какво значение за Гейтс?

а ти мислиш ли, че той чете тук....аааа.....

Аз пък препоръчвам сланина, ракия и музиката на Горан Брегович!

В близкото минало литература от такива автори май я горяха по площадите.?

Билолюбците от истинска чума да мрат, а не от нефовите фантасмагории.

Биломразците от истинска чума да мрат, щото ваксини нанайси.

как пък винаги конспиратоирите са бедни мишоци, тъпи и прости от най-долните прослойки на обществото ни. Не постигнали нищо в живота си и мечтаещи някой да им обърне внимание на крясъците. Освен тоновете фекалии който произвеждат през живота си не оставят нищо след себе си. И точно тези ни обясняват как говорили истината и как все някой друг им е срал в гащите и за това се размирисвало около тях. Все някой друг им е виновен, че са некадърни. Все се недооценени. Лъжата на поразия и повтарят лъжите си по 1000 пъти с надеждата поне някой да повярва в това. Те не се готови на диспут. Те никога няма да ти дадат ФАКТИ освен тъпотии от блогове и фейсове на други такива като тях. Да... това е боклука на обществото ни.

Тъпи и прости от най-долните прослойки като Robert Francis Kennedy Jr. ли? Откъде ви иравят толкова прости за соросоидни слуги бе?!

Ако чичо ми не казва Сталин, това значи ли че АЗ съм виновен за избиването на 20 млн руснаци в Сибир? Ако бащати ти е шампион по шах - това прави ли те тебе голям шахматист? ето ти малко информация за твоя Кенеди: кой е този Робърт - направил 6 деца (знаем кой прави по толкова). 1970 е съден да притежание на марихуана. 1983та арестуван на летището в Дакота за притежание на хероин и почти умира от супер доза след което е бил 1500 часа на пробация 1999та е хванат в каране хора да лъжесвидетелстват по негови дела в Австралия. Септември 2013та го хващат в над 10 афери с лъжесвидетелстване.

аха.. с/у факти няма как да се борите. само знаете да хвърляте имена без да сте видели на кого вЕрвате като УФСЕ и накрая - лайофъргачката виновна... ми като сте затънали в лайна и то собствените си ... както казах - ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ !!!

Наистина БГ и УБ играят бридж в интернет, но внушението че защото е без пари е некоректно. Всъщност БГ реши да купи въпросната платформа (ББО) от създателят и Фред Джителман и плати доста дебела сума. В момента инвестицията му е суперпечеливша.

по някакъв начин да се изразя...в случая за кратко си помислих, че ето, пак дира показа свое мнение в края на статията със споменаването на безпаричното играене на бридж по интернет....то ние /в повечето случая неинформирани читатели/ не знаем кой - как - защо- и с кого играе бизнес игрички..и каква е крайната цел...с разните му там реклами, участия, акции и прочие атрибути...в бридж-овете...

Хората на които някой друг им е виновен, освен че не искат да мислят (за което заслуга има образованието), не искат да носят отговорност за живота си.

Това, че носиш отговорност за живота си, не елиминира възможността някой психопат да ти крои злото и да ти мъти водата.

Аз когато съм гледал Шпионски игри..

Тя какво ще ни препоръча?

Леле колко ненормални и простички хора има. Бил Гейтс е нищо повече от крадлив гарван, плагиатор и мазник. Но да му приписвате зъл гений, Терминатор, чипиране... Не сте с всичкия си. Явно простите хора не бива да гледат фантастики... чисто и просто не ги разбират, не могат да разберат кое е възможно и кое е чисто фентъзи към днешна дата. Колкото до организациите му - неговият принос е да се люля на хамака и да превежда милиарди с интернет банкиране. Тоя нито разбира нито ходи лично да ваксинира...

Е тука има един идиот, има и много други, те са съгласни да ги включиш в плана ти за намаляване броя на хората на земята до 500 000...другите ни остави, ако не искаш да депопулизират първо тебе и тодата

Запознай се малко с фактите, какво точно финансира Бил Гейтс, какви програми разработва, за какво лобира.

Има и една друга книга за четене Престъпление и Наказание...

тази книга се чете много тук - дира...все я споменават, някакви асоциации в интервюта с нея, то не само защото доста голяма част от изнасянето тук са криминални случаи...

Защо така го нападе бе? Той е от нашите.ха.ха.ха.. :)))))))))))

чети си ги ти бе боклук!

Това, над което се трудиха корените на лозите и дърветата, трябва да бъде унищожено, за да не паднат цените – и то е най-тъжното и горчиво нещо. Цели вагони портокали се изсипват на земята. Хората изминават по няколко мили, за да си вземат от плодовете, но не им се дава тази възможност. Защото, ако те можеха да получат портокали даром, щяха ли да плащат по двадесет цента за дузина? И планините от портокали се заливат с газ, а тези, които вършат това, намразват себе си заради стореното престъпление, намразват и хората, които идват да си вземат от плодовете. Милиони гладни се нуждаят от плодове, а златистите планини се заливат с газ. И миризмата на гнило изпълва цялата страна. Горете кафето в параходните пещи. Горете царевицата вместо дърва – тя дава голяма топлина. Хвърляйте картофите в реките и поставяйте охрана край брега, иначе гладните ще извадят от водата всичко. Колете свинете, заравяйте ги в земята и нека тя да замирише на гнило месо. Това е престъпление, което няма равно на себе си. Това е скръб, която не може да се изплаче с цената на никакви сълзи. Това е разруха, която превръща в пепел всичките ни успехи. Плодородната земя, правите редици дървета, здравите стволове и сочните плодове. А децата, заболели от пелагра, трябва да умрат, защото портокалите не носят печалба. И съдебните лекари трябва да издават смъртни актове с такова съдържание: починал от недояждане, защото храната трябва да гние, защото нарочно я оставят да изгние. Хората идват с мрежи да ловят картофите от реката, но охраната ги гони; пристигат с раздрънкани автомобили да си вземат от изхвърлените портокали, ала те са вече залети с газ. И хората стоят вцепенени и гледат плаващите край тях картофи, слушат квиченето на свинете, които, след като бъдат заклани, биват заравяни в ями с негасена вар, гледат планините от портокали, които бавно се топят и превръщат в зловонна каша; и в очите на хората се отразява разрухата; в очите на гладните назрява гняв. В душите на хората се наливат и натежават гроздовете на гнева чиято беритба скоро ще настъпи.

Лъжлив малоумник

Малоумник е този който е сложил минус на Стайнбек

Малоумник е този дето яде доматите с колците и цитира библията като дявола евангелието

Прочети го това на фермерите, които изливат млякото по улиците. Лесно е да пишеш и даваш акъл. Ама нека Стайнбек да почне да бачка първо на собствена портокалова градина и после да пише. Ето ти логическа задача: Майка с бебе, но трябва да мине примерно 100 км и да носи детето, ама няма ядене и сили. Ако остави детето ще може да стигне до крайната цел и да вземе храна и вода, но детето може да умре през това време или да тръгне с детето да падне от изтощение и да умре. В първия случай ще се намерят боклуци като тебе да плюят майката, че е изоставила детето, това значи ли че трябва данаправи второто?

И Стайнбек бе безмилостно посечен от форумния гений. Ще ми петни той имиджа на Великата Демокрация, ама де-де! Не се дава Бай ти Дада! Ти ще целунеш на друго място, той на още по-друго. Че ти с него ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?

Стайнбек, тъпако, е писател. Това не го прави прав. Представил е едната гледна точка без да го интересува другата. Показва момента без да го интересуват последствията. Няма как да се произвежда на загуба. Затова се унищожава малка част от продукцията за да се излезе на печалба. Щото ако фермера фалира тия които едвам свързват двата края в "Гроздовете на гнева" съвсем няма да има какво да работят и какво да ядат. Ти какво предлагаш - Фермерите вместо да изливат млякото да го дават на мангалите ли? Чета и много фантасти с измислени и невъзможни светове и действия, но това е просто развлечение, а нереалност, както тъпаците възприемате неща

примерът, който си дал с майката и детето не обяснява и не корелира с това, за което се говори - за свещеността на храната, произведена от човека...и за вълчите закони на търговията. Аз ли нещо не разсъждавам както трябва, но все пак има ли разлика, ако млякото се излее на улицата, или млякото се ДАДЕ на някой циганин/ка...и в двата случая се изхвърля и не му се плаща...а се демонстрира...

Ей МОДЕРАТОРА. МОДЕРИЕАЙ СПРЯМО ЗАКОНА В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ШЕ ТЕ СЪДИМ. ОСТАВЯШ ТУКА ЛЪЖЕЦ ДА КЛЕВЕТИ И ТО С ЛЪЖИ!!!!

На манипулираните контролирани подчинени унизени превърнати в еничари за народа си медии , чиято цел е да приспят хората, докато ги избивате да не мърдат и да не протестират ли бе шибаняк

Ей тъпак. Ша те съдя ей. Не знаеш законите на родината ли ни бе скапан РОДООТСТЪПНИКО????

Миризлив чифутлък!

е най-актуален

Същият от СЗО е с обвинения и за геноцид и корупция в собствената си държава Етиопия...Дайте си сметка какви фашизоидни убийци завладяха организациите навсякъде, от които зависи живота на всичко живо днес

Лъжлив кретен малоумен

Еееееее... Не разбираш от ирония модераторе.

Само в Индия над половин милиард парализирани деца от ваксините на този убиец.....за Африка да не говорим колко деца е осакатил и още е на свобода и още е жив и още смърт докара сега пък на целия свят с коронавирусите, точно този плаща за пръскането със самолетите за които всички мълчат над главите ви

Зомбиран тъпак.

Вчера е италианския парламент също поскаха арестуването на този убиец

Копелдак лъжлив. ЕВи си майката бе нещастно копеленце

Точно боклуци като тебе са причина за измирането на милиони деца. Щото ползвате словото за да сеете долни лъжи, като тази за италианския парламент...

Книги мниги. Тъпотии. Който е прост да чете. Ние Умните знаем. Тоя с неговото 5Г ни зарази с вирус. Сега иска да ни чипира с ваксината му.

Тоя е НАЙ образованият, НАЙ умният, НАЙ предвидливият.... Никой на тази земя не може да стъпи на малкият му пръст, нищо, че има учени, които цял живот са работили и учили в областта на ифекциозни болести. А тоя няма и един ден медицинско образование.

За това ти си мишок с пробити джобове който съществува а той човек който живее.

Марш в Унгария да си проповядваш фашизма,...ооо извинявай там ви обявиха за убийци ви изгониха и забраниха преди доста време

Той финансира изследванията на учените, така че хайде обратно под камъка.