Коментари - Мълнии могат да унищожат най-модерния американски самолет | IT.dir.bg

Коментари - Мълнии могат да унищожат най-модерния американски самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за някакъв летящ сървър ли става на въпрос...

Гоге,от кое руско жълто списание пак си преписвал,стига сте плакали на чужди гробища а погледни руските щайги как си падат сами без светкавици

Тя светкавицата не е виновна - не го е видяла...

Доенето на стадата с ОФЦЕТЕ ПОВЯРВАЛИ НА ЕДНА ИЛЮЗИЯ!!!!!!!

научи първо какво значи "сървър" селски идиот

освен windows като услуга, вече има и стелт като услуга

Ами освен ватенките да ходят в църквата и да палят свещ за светкавици.

няма пък.... татуиран пингвин....

Ф-35 е един огромен корупционен проект...................

ГОЕМИ РАЗБИРАЧИ!!!!!!!

То стана като телефонът - кьорфишек с ъпдейт :))))

То американците един читав телефон не могат да направят самолети взели да строят

И какво излиза накрая? Американските супер-оръжия са такива само в рекламите за тях, а на практика са нищо особено?

МодернияТ?????????? Е нищо и то Г.............но краварско!!!!!

Аха! Лети си значи самолета абсолютно невидимо и по едно време на монитора изскача надпис "трябва да кацнеш незабавно, защото имаш ъпдейт", след който следва рестартиране на двигателя". А на израелския вариант на чист иврит му изписва, че трябва да си купи по-новата версия на самолета, защото на тази RAM-а и е недостатъчен.

Природата може да унищожи и Кремъл и белиат дом и чефутериа:

С всяка нова сложна техника е така. Софтуерът държи машината на крака, а ъпдейти вървят постоянно. Всяка нова екстра се плаща допълнително.

Защото при облаци американската авиация не лети. От край време е така. Нали затова ядоха пердаха в Ардените. А евреите да не се оплакват. На харизан кон зъбите не се гледат. Нали щяха да му подменят всичката електроника със своя, какво чакат още? Не че след това ще се получи самолет, но поне няма да се налага да го ребуутват във въздуха.

Два Ф35 облетяха Иран и никой не ги забеляза. Над Сирия летят като у дома си.

Ха Ха Ха Гумите поне влизат ли в стандартният пакет .........

Когато напревиш нещо толкова сложно, лесно е да се счупи.

Това в кой филм ?

Що фалби, що дитирамби беха за първата "невидимка" В1, а сърбите я свалиха със зенитна ракета от 60-те.

Нагледно доказва че Големите хвалебствия на Сащ са едон голям балон с въздух и НИЩО ПОВЕЧЕ !!!!!!

Ето сега разбирам израза, колко важен е ъпдейта за сигурността. Гръм и мълнии. хахаха

Първо никой не продава ей така най - новата си техника , без да се подсигури да не попадне не където трябва. Нищо чудно да има и вариант за самоунищожение при определени ситуации. Така , че евреите да не реват .

Сега разбрах те ли защо говедата не искат да си продаваш кашоните зад граница? ЗАЩОТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. Факт.

СвръхТехнологични УникалноСветовни, НаучноАвангардни, ВисокоРазвити, СвръхМодерни, УникалноСъвършени, ...боклуци.

Евреите да му турят един Касперски и да си карат на воля.

мдаааа, сега става ясно защо россия си лети на таралясниците от 70 година, и не разработва нищо ново! заради мълниите е!

да се мазни и да бълва просташка злоба за българина е по-важно, отколкото да каже нещо смислено, което да съответства на интереса му

ми какво чакат. каза ви се: еф 35 е да ви прибере парите и да ви остави безсамолетни. еф 22 е самолета. ама нещо не се продава...........

Манго, ГОВЕДАТА СЕ ИЗЛАГАТ и то - НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ. СТРАХОТНИ, повтарям - СТРАХОТНИ БОКЛУЦИ. Ама иначе - квичите до Бога.

ПРИ МЪЛНИИ ПИЛОТЪТ ДА ЗАПАЛИ ЦИГАРА ЗА УСПОКОЕНИЕ !

Ми няма проблем - те кат Кугарите, няма да летят при неблагоприятни метеорологични условия.

Да де, ама това се чупи преди да си разбрал колко е сложно. И за това си летят на F16 от средата на 70-те години. Горе-долу откогато е и МиГ 29. Че са направили летяща рибарска лодка (виж му формата) дето за нищо не става не е чудно. Чудно е, че се опитват да я продадат на ЕВРЕИ!!!

Абе дира, специално ли ви свеждат отгоре да пускате по една лоша новина за злите ФАЩ всеки ден, или отвътре ви идва? И разбира се по една хвалба на матушката, задълже!

Stan Stan

Не са сваляли B-1, то само това оставаше ... :) 27 март 1999 година - F-117A (сериен номер 82-0806), пилотира подполковник Дейл Зелко (Dale Zelko). Самолетът е свален в района на село Буджановци в хода на военната операция на НАТО против Югославия. Пилотът се катапултира успешно и е евакуиран от търсещо-спасителната група. Съгласно сръбската версия F-117 е свален със зенитно-ракетен комплекс С-125 (ракета тип 5В27Д производство на завод „XX конгрес на КПСС“, днес АВИТЕК). Ракетата е произведена 1976 година. Стреля 3-та батарея на 250-та бригада на ПВО, командир на батареята Золтан Дани. Целта е поразена с две ракети – първата откъсва крилото, втората попада в самия самолет 17 секунди след командата „огън“.

Ще угасне - и кислородната система не работи.

За проблемите не Ф-35 се говори открито, защото се произвеждат в свободен свят. За проблемите на Су-35 не се говори, защото се произвеждат в свят на роби, където трябва да мълчиш, ако искаш да запазиш жалкия си животец. Ето това е разликата, драги тролерасти!

Те американците са като малки деца - насерат се и започват да реват, че всички да ги чуят. Виж братушките са друга работа. Те си признават само ако проблема е засечен от поне три сеизмични станции.

Хехе, точно Касперски праща нон стоп данни към Руските си сървъри. И приема разбира се.

А после сърбите излязоха с един плакат към САЩ: "Извинявайте, че го свалихме! Не знаехме, че е невидим?!". Мани, ужас каква гавра си направиха само с нашите съюзници.

Колкото да се жалват клиентите , американците едва ли ще допуснат самолета да се ползва против техните интереси.

На американците основното им оръжие е пропагандата, но поне ги бива в тази работа. Руснаците и затова не стават. Руският изстребител 5-то поколение никакъв го няма. Само на анимациики.

Те и спътниците това правят - летят си и над Сирия и над Индия и над Китай. За какво хвърлят допълнителни пари.

Естествено, затова нито едно СУ-57 не е продадено. Ми говеда кво да очакваш от руския добитък. Обече виж как американците, как продават Ф-35 - на поне 10 държави. Факт.

За Ф35 отдавна се знае, че е пълен боклук и даже държави обикновено слуги на САЩ се ослушват, отлагат поръчките или се отказва. Израел ги купиха, щото е огромна корупционна схема, тези пари им се подаряват от САЩ, с което те купуват техника от ВПК-то на САЩ. Вземете прочетете, мненията на основните тестващи екипи. Толкова проблеми са открили, че официално Ф35 все още не е покрил тестовете и не смятат, че може да стане преди 2020, ако стане изобщо. Това е една огромна схема за крадене на пари -1.5 трилиона за живота на проекта за един боклук.

Ти откога вярваш в Бог, бе негро?

Самолета е производство 1980 година. Втората ракета, ако е ударила самолета, как ли пилота се е катапултирал!!!??? В хода на войната са изстреляни над 350 ракети 5В27Д