Коментари - Apple e най-скъпата търговска марка в света | IT.dir.bg
назад

Apple e най-скъпата търговска марка в света

Най-скъпата търговска марка в света през 2013 година е компанията Епъл (Apple). В десетте най-скъпи марки са още Гугъл (Google), Майкрософт (Microsoft), Интел (Intel) и Самсунг (Samsung Electronics).

Обратно в новината

Коментари - Apple e най-скъпата търговска марка в света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така бре??? В разпадащата се империя на злото (вече 70 години) най-скъпите марки, най-богатите компании и тн. Фиууу трето поколение булгаристанци чакат да се срине и не та не, а ония си живеят, успех, чакайте. Велики депресии и кризи е имало и винаги ще има, ама в тази част на света няма как да го разберем, щото бай дефолт сме си все в криза, ноо малките радости от живота като временни сътресения в омразните капиталистически гнили САЩ, ни карат да дишаме спокойно, хууу.

Отиди на професионален психиатър, че като гледам имаш нужда.

Пак си извадихте платената реклама от дир-ника.

абе да ви имам и споровете, един телефон трябва да струва 20лв. и да има фенерче

Хмм Аз си поръчах 2 iphone5s Чакам ги да дойдат Винаги съм имал Нокиа Но след като APPLE ОТКРАДНАХА всички технологии от нокиа Дет ги имат от 10 години и нагоре,аз ползвам само iPhone,защото това е перфектната Нокия в мойте очи...за голямо съжаление те имаха визията,но неправилните водещи фигури да направят промяната и да останат N1 Сега Apple са това което ТРЯБВАШЕ да бъде NOKIA

Какви точно технологии Apple са откраднали от Nokia?

някакви ... ;)

Абе не съм фен на ябълката, ама конкретно от Нокия какво са откраднали ?

УУ незаконната реклама на епъл в дира продължава след като два дена мълчаха за тази фирма.

Да, да, и незаконните фенове да защитават тази незаконност!

Епъл правят повече пари СЛЕД продажбата на устройството. Печелят от музика, апликации и т.н. Държат голяма част от пазара на смартфони и таблети в Щатите и Западна Европа. Всичко това е дело на ултра-мега-тариката Стив. Без него не се знае колко ще могат да изкарат по инерция. Аз лично им давам 1-2 години. Бъдещето е в Гугъл и Андроид.

Мен като разочарован айфон user тази новина ме грее изключително много - след като я научих някак си на айфона вече не ми цикли софтуера, обхвата почти достигна този на Самсунг, безпроблемно си качвам музика и филми, нямам грижи с батерията, вече опциите и менютата са ми като на Андроида и като цяло работи по-плавно айфона ! Тц тц - какво нещо е рекламата а ?

един път се разочаровал от телефон и не пропуска тема да го изтъкне...представям си, ако жена те разочарова...сигурно с години ще се оплакваш как всички жени са боклуци...

Тоест за теб Андроид е еталона, по който трябва да се равнява iOS??? Колко изтрещял трябва да си бе пич, и само на мен ли ми с еструва, че не си имал iPhone никога???

а по кой "еталон" трябва да се сравнява иОС ?

чуркич, няма ли да отговориш? Или да си избиваш комплексите е по-лесно?

За какво му е нужно да го има като ябълката е най-простото нещо което съм виждал само андроид дори и с най-отрепаната марка да е пак е по велик от ябълката.

С новата iOS 7 сами се удариха в земята. Просто няма такова разочарование!!!

Няма такава грозотия като IOS7 . Съжалявам че си направих ъпдейт.

Аз, като един "епъл хейтър" мисля, че новата иОс 7 е изключително добро попадение за Епъл.

dirddd@

Хахахах, е според тези хорица излиза, че повече хора си купуват продукт на епъл, отколкото пият кола. С глас се смея :)

Не, изобщо не означава това. Правете разлика между търговска марка, пазари, обороти, продукция, активи и т.н. и т.н. Apple са си ПР/Маркетингова компания, нормално е точно търговската им марка да е най-скъпото им нещо. Нали не се заблуждава някой, че имат повече активи от компания като Интел например.

сряда, 24 юли 2013 11:17 FT посочи Apple за водещата компания в света по пазарна капитализация за 2013 г. Apple Inc. е посочена за водещата в света компания по пазарна капитализация за 2013 г. в ежегодния рейтинг на вестник "Файненшъл таймс" (FT). Този показател се оценява към настоящия момент за сумата от 415,7 млрд.долара, които е с 25,6% по-нисък от година по-рано, но както и преди позволява на компанията да заема първото място в рейтинга FT Global 500. Второ място с 403,7 млрд.долара капитализация запазва ExxonMobil Corp., като компанията намалява показателs си с 1,2% в сравнение с 2012 г...

Една кола не струва $999. Просто знаят как да правят пари.

На тази консултантска агенция може да се вярва точно толкова, колкото и на кредитните рейтингови агенции. Не съм фен на Самсунг, но тази година те ще поставят доста голяма част от конкуренцията включително Епъл на колене, заради огъваемият дисплей, който ще представят.

За теб Apple телефон ли значи само ?

Другите им продукти се "обновяват" по-рядко. А това някаква компания да ме принуждава да им ползвам кирливата програма за синхорнизация и т.н.и т.н., и да правят пари от това. А не, мерси, бях вече веднъж шаран на тази въдица.

И като се огъва дисплеят, какво вълшебство става?

Става, че можеш да имаш 10 инча монитор в джоба си, това става, дебил безмозъчен.

Мдаа, сигурно и сега някой ще каже - "Да де, ама от тук нататък - все надолу." :))) Тва го слушам откакто пуснаха пурвия iPhone, после като пуснаха първия iPad - все разни разбирачи обясняваха как това били обречени устройства, щото били скъпи, пък орязани откъм функции. Като гледам опашките за всеки следващ продукт са все по-големи, а още не съм ползвал телефон, или таблет, който да се доближава до качеството на Епъл. Напълно заслужено са номер едно!

Ми ако не изкарат в близките години нов продукт, няма да се задържат горе :) Айпода, фона и пада им дадоха отлично ускорение, ама орбитата трябва да се поддържа.

И кое те кара да мислиш, че няма да изкарат скоро нов продукт? Никоя компания няма да се задържи, ако не изкарва нови продукти, а от Епъл се очакват поне два такива през идната година.

Сега не само го слушаш, а ако си си отворил очите може и да го видиш. Акциите са в посока надолу, пазарния дял върви в посока надолу, продуктите им еднакви. Епъл отдавна НЕ са номер едно!

И нека защитниците и фенбойчетата да започнат с постове, от типа на "нека хейтърите да започнат сега", сега!

Ми ти вече се разписа, андроидестите малоумници сте обсебени от мисълта за Епъл. Както някой беше казал - "Единствените, които непрекъснато пишат за Епъл са хейтърите, ползващите продуктите им им се кефят и не висят денонощно да се обясняват колко са се минали другите като не са с продукт като техния, както мрат да правят хейтърчетата.

Малоумник би трябвало да си ти, щом правиш подобни квалификации. Ако прегледаш предните теми свързани с Епъл, ще установиш, че 1вите коментари са то1но от Епъл фенбойчета, заявяващи как плюенето щяло да зпочне. И така 7 коментара. Е най-накрая е нормално да започне. А за това кой на какво се кефи, не се ласкай, повечето потребители се "кефят" на новите си "джаджи". В същност, изобщо не си разбрал какво искам да кажа, а ми се обясняваш като ученичка... Съвпадение ли е, че си фен на Епъл?

скъпа скъпа колко да е скпа има няма неква част от Самсунг