Коментари - Повърхността на Марс е отровна | IT.dir.bg
назад

Повърхността на Марс е отровна

На повърхността на Марс се образува "токсичен коктейл".

Обратно в новината

Коментари - Повърхността на Марс е отровна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да проверят за железния окис

Лошата новина е , че Марс не става за живот. Добрата новина е , че Марс не може да бъде замърсен с живот.

Юруш на "тераформирането" на Марс!!!Ама чакай как така отровна,нали само преди година Мъск и НАСА аха аха да пратят някой да сади там зеле!!!

Не забелязвате ли, че Човечеството е най-малоумния биологичен вид на Земята - войни, безогледна унищожителна алчност, религиозно зомбиране, безмислено властолюбие и какво ли още не... И вместо да си опазим Безценната Земя, хвърляме безумни средства и усилия да "покоряваме Космоса", засега най-вече Марс... Шизофренично и абсолютно нелогично племе, което не заслужава този космически бисер-Земя! Е, нормално е Тя да се освободи по естествен път от нас... Тка ни се пада!

Забелязвам че най-малоумния биологичен вид е путлераста. В природата войни се водят постоянно между различни видове, а често и между групи от един вид. Това не и е проблем. Проблем е, когато Путлеристан предоставя ядрени технологии на ненормалници. Само пълен тъпак може да си помисли че хвърляме безумни средства за покоряване на Космоса. Средствата са нищожни, а възвръщаемостта им е огромна.

краваристан е единствената държава , употребила ядрено оръжие за избиване на хора.

АДАКФЙаклфйаклфйаклсдйа;да;асд пльок, и очите на палачинки.

И вкъщи точно на време за корнфлейкс.

Време е да ги пратим тия учени на Марс за да проверят допусканията си.

Добрата новина (поне за "учените") е че парите вече са отпуснати за 10 години напред, кой го е еня че неможело да се живее. Важното е "професорите" да си осигурят заплатите до пенсия.

Какво предлагаш? Като мангалите и като тебе да паразитират без да допринасят за нищо? Над 1600 са нововъденията в бита ни на базата на космически технологии от тези професори.

Поне ще може евтино да се изрусяват.

абе тва журналята са пълни тъпоглавци ама и тия които ги четат са по-тъпи и от тях иначе нямаше да го правят.На Марс основния проблем е липсата на налягане. Което ще рече, че а се пробие скафандърът човека даже и да има кислород, даже и да не умре от студ, кръвта и въобще всички течности ще закипят след опколо 15 тина секунди. така, че никой няма да ходи по чорапи на марс, че да се изцапа с перхлорати. Перхлоратите са много добро ракетно гориво между другото. а на Марс така или иначе ще се живее или под земята или в скалите а не в някакви тъпи куполи, това зарад радияцията и пак заради липсата на налягане.

Планът на Мъск да спасим човечеството е да го изнесем от планета-градина към планета-газова камера. Гениален е.

Циганите първи!

значи биологичните боклуци които имат намерение да правят мисия до марс, ще загинат там. кое му е доброто на новината?

Че ще има по малко биологични боклуци.

Какъв е тоя прекис? Пак сте превеждали от църковнославянски!

Като "пероксид" са го учили под 30 годишните, те са < 1/3-а от населението.

Много благодаря за комплимента, но аз съм почти на 40 и си спомням, че е пероксид. ;)

Диводороден пероксид от Уикипедия, свободната енциклопедия Структура Модел Водороден пероксид (прекис, H2O2), познат още под названието перхидрол, е най-простият от пероксидите. За първи път е изолиран през 1848 година от Луи Жак Тенар.

Е то хубаво, ама ако кислородната вода беше отровна, колко жертви щяхме да имаме по болниците, че там раните с това и с риванол ги промиват.