Коментари - Руснаците: Ще стъпим първи на Марс | IT.dir.bg
назад

Руснаците: Ще стъпим първи на Марс

Руснаците вярват, че руски космонавти първи ще кацнат на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците: Ще стъпим първи на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците ще настъпят първи мотиката на Марс.

Дано всички руские да излетят на Марс, Венера или където си пожелаят в Космоса и никога повече да не се завърнат на Земята!

Те вече са там , а след още 1 водка вече са кацнали и на слънцето

В списъка с изстрелвания има само 8 заявени. Да речем че изстрелят още толквоа военни мисии, пак ще са далеч от заявените 30 полета. След години следене на руската космическа програма, вече за нищо не им вярвам.

От Януари до сега САЩ 14 Китай 10 Русия 4 Европа 3 Индия 2 Япония 1

Едно е анкета сред пияни руснаци , съвсем друго е да стане. А след сто години може да им трябва американска виза , за да отидат до Марс.

Дааа. Оправиха и подредиха тази планета ВСИЧКИ: САЩ, Америка, Кореи, Либия, Франция, Англия, Германия, Русия, Сирия, Ирак и всички любители на пушкалата, разрухата, "борбата срещу тероризма". Така хубаво са уредили живота на обикновените хора до Марс се затътриха. Да отиват и да не се връщат всички тъпанари, мислещи се за богоизбрани и безсмъртни. Да си вземат петрола, златото, бутоните и бомбите и да си доиграят там. Успех във справянето с непознатите атмосфери, радиоактивни влияния, еволюиране на вида на съсем непознато, несвоиствено за организма човешки място. То, така ако ставаше: от планета на планета, без последици. Да не като да отидеш от Пловдив до Бургас. Самовлюбени амеби.

Тая работа ако ставаше с гласуване - досега руснаците щяха да са измислили интернет пространството, или поне препарат за пране - годен за пиене! Мисля, че това им е по-важно!

Страшно ме кефят братушките, големи оптимисти и майтапчии са! То Русия бере душа и след 5 години я я има, я я няма, ама гледат 100 години напред!

Смях, руснаците лежат на стари лаври, SpaceX планират в близките 10 години да кацнат на Марс, че даже и база там да построят, и ако не беше Тръмп това можеше да е дори по-скоро. Space X дори започнаха да строят ракетата, която мислят да приземят там...

С минимална РЗ под 220 лв. на много места ще отидат. Опа днес рублата пак я няма в котировките!!!

В следващште 100 години Русия няма да я има!

то вие сте си на Марс...

Ще стъпят ако може да се марширува до там ...

МАКЕТАТА СМЕ ПРЕДИ ВАС. МАРС Е МАКЕДОНСКИ

Няма съмнение ,"будем первьiе там" - проболтал пьяньiй мужик и надигнал стакана с водка.

Много е вероятно ако успеят, за пратят до там пъртенка.

Като гледам, дежурните диарии не са пропуснали да се размажат под новината. Русия, като основна държава в СССР направи чудеса. Преживяла 4 годишна война с 28 МИЛИОНА убити, разрушена инфраструктура и БЕЗ МЪЖЕ, още 1946-та пусна първият си атомен реактор. Изпрати хора в космоса, направи космическа станция, и ДАЖЕ И В МОМЕНТА, западните астронавти използват руска техника. Ама друго си е да се осереш под новината, щото била за Русия!??

и взеха на дядо ми нивата ....тъпак .

Не съм виждал по-нископълзяща пасмина от руските слуги в БГ, ей. Отде ви изравят бе.

Ако Путин натисне червеното копче...

И тия един автомобил не могат да направят в космонавтиката били най силни . Да им имам самочувствието ...... приличат ми на македонците....

Не знам дали един не могат, ама са направили два. Лада нива и УАЗ. Като гледам още ги карат, а са по на 40 години. Дай ми някой американец или европеец, да не говорим за японец на 40 години в движение.

Не си напускал България друже....Такива таралясници съм виждал в движение......А за предложените от теб модели.....иронична усмивка...

Руснаците да не се водят по тъпи моди. Няма никаква полза, от това да се пратят хора там. Ако някога в бъдещето се случи, то трябва да е почти естествено с развитието на технологиите. Да живеят хора на Марс изобщо не трябва да се позволява или само кастрирани, за да нямат деца. В онази обстановка биха тръганил мутации, които трябва да се считат за вредни - поне за Земята.

Защо ли това ми напомня на приказката за лицицата с :"Гроздето е кисело"? А истината е по-проста - руснаците са безкрайно изостанали в космическите технологии. Те са по-назад от Китай, а много вероятно е да са и след Япония. За САЩ въобще не споменавам - там е ясно - след 1965 Русия винаги е била много след тях.

щом има "ще", разбира се че ще сте първи!

Ще стъпите на Марс само в 3D анимация.

Много промити мозъци. И пълна липса на информация за действителното състояние на нещата. И, което е най-страшното, не е само от пиене на "Бояришник". От пропагандата по съветско време е. Русия няма нищо съществено след "Союз". Имаха една совалка, някъде 15 години след американците, но тя има само един полет в автоматичен режим. Което е едно голямо нищо. А американците, след като завършиха лунната програма, развиха и завършиха програмата със совалките (над 140 мисии), разработиха програма за изследване на далчни планети и астероиди, сега се връщат към най-модерни апарати за извеждане в околоземна орбита и за мисии до Луната и Марс. Всъщност те няма какво да правят на Луната, но ще я ползват з атренировъчна база за полета до Марс. А руснаците е добре първо да с еопитат да кацнат на Луната, пък после деа мислят за Марс. Има един интересен детайл, който не го знаят чак толкова хора (даже и руснаци). СССР е имал проект за пътуване до Марс - проект Аелита (с е-оборотное се пише на руски). Там оригиналната идея е че корабът е трябвало да с еснабдява с необходимите му материали по време на полета. И най-важното - космонаврта е бил въоръжен с пистолет. Не знам дали за бойни действия срещу марсианците или (което е по-вероятно) да се гръмне в критична ситуация. Руснаците е добре да прочетат "Мъжки времена" на Хайтов. И да научат че: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и червърто - да го направиш" А дотогава 50% варвят на глупостите на Кремъл.

Я да видим какви неща помагат в програмата на НАСА: - пари, огрооооомни пари - факта, че фон Браун и останалите аеро инжинери отиват в щатите - факта, че на територията на Русия се е водила война, нещо което по същото време не важи за Америка. Иначе е така, в момента руснаците лежат на стара слава и огромна част от управляващата клика е и окрадяваща клика.Та в каквото и да вярва редовия руснак истината е жалка. Но скоро няма да кацне никой на Марс. Независимо американци лили руснаци(за 20-25г говоря)

Да да

Русия пък има - ресурси, огромни ресурси и държавна машина с милиони служители и работници насочени в тази сфера. Т.е. пари там не трябват. - факта че целите германски заводи, заедно с готовите ракети, работниците и пад 5000 инженери са изнесени в Русия - много повече отколкото Фон Браун е имал около себе си. Все едно са, ако руснаците откраднат Илон Мъск да могат да направят приземяващ се Фалкън. Без инженерите няма как да стане. Фон Браун е повече организатор и инженерен администратор, като Мъск. Русия е получила огромни ресурси и заводи от САЩ по време на войната, както и е отнесла много заводи от завладените територии. А инак и Германия е била във война и доста по порутена и унищожена, та тоя аргумент е донякъде смешен. Зависи какво разбираш под скоро. ако е в близките 2-3-4 години сигурно си прав. Само че има една малка подробност - частните фирми и милионите откачалки търсещи мимолетна слава. А това е гаранция, че в следващите 10-15-20 години е твърде вероятно човек да кацне на Марс. -

И какво да правят Руснаците на Марс или в дълбокият космос? Те си имат своите проблеми, и са притиснати икономически така че имат потенциал но нямат възможности. Науката понякога е много скъпо удоволствие, може би някой ден ще имат възможност, но винаги на първо място е националната сигурност. За разлика от нас те не трябва да лижат гъзове за да не падат ракети над тях, а историята с Югославия и половиният свят всеки я знае. Който не слушка ракети ще гушка.

Аз ще цитирам Георги Иванов. А той каза: "Човек няма работа в далечния космос". Близкия космос е до 400-600км. На Жорето му вярваме защото той знае как се слиза от космоса. В далечния космос човек може да праща само апарати. Примирено като изгъзиците на Карс Ейгън Вочджъри.

То все едно са го напускали, та ще се връщат.

Тези пак са прекалили с водката

А пък севернокорейците вярват, че техен космонавт е отишъл до слънцето и обратно...само че през ноща, че да не жежи много. Какво да ги правиш - пропагандата си казва думата, лошото е, че е заразна и плъзва дори и тук.

А пък ти още не си осъзнал, че това за слънцето севернокорейците никога не са го твърдели, а излезе от сатиричен вестник. Какво да те правим, пропагандата си казва думата...

Мда - като казахме сатира и хумор - да беше научил пона какво означават и да вникнеш в коментирания пост...

То в сатиричен сайт излезе и тая история с "Доналд Кук", Су-24 и "Хибини", ама всички я подехте за мантра. Айде точно руски тролове да не говорят за пропаганда.

Горките, те просто нямат информация за Света. Пълно затъмнение, абсолютна пропаганда в руските медии.

Ватенките летят със същите стари ракети, които бяха по времето на Гагарин (R-7 и Proton) и нищо ново не могат да направи. Първият полет на R-7 беше преди 60 години, първият полет на протона преди повече от 50 години. И нищо ново просто няма в Рашка. И имаше опит да се направи "Буран" - тя беше покрита с меден пшокрив и ползата от Буран беше нула Старший вице-президент SpaceX сообщил, что компания завершила 2013 год с 10 процентами рынка (у России 60 процентов, ЕС 20), а в текущем 2017-м ее доля достигнет 45 процентов (у ЕС останется около 40 процентов, а у России всего 15). Планы на следующий год 60 процентов мирового рынка коммерческих пусков (у ЕС 30 процентов, у России менее 10). Роскосмос КАПУТ.

А Американците вместо Керосин ползват антигравитационен двигател бреей кога ще ги стигнем нямам думи.

То добре , ама освен прахосмукачки и самовари трябва да започнат и друга "техника" да започнат да произвеждат.

Дори и прахосмукачки вече не правят. Всичко си купуват от Корея, Котай и Америка, тъпите алкохолици.

Следват примерът на Американците.

Няма никакъв проблем да първи. Трябва да започнат да развиват и те кинематографията и имат същите шансове като първите на луната

Внимавай, че днес не е почивен ден и санитарите са в пълен състав, пак ще те хванат и накажат.

Правилно, как не са се сетили досега да направят филм за кацане на Луната. Ама много поръчки имат от Вожда, за филми за новите анимационни безаналогови оръжия, че ватниците иначе ще започнат да надигат глава и да питат защо е празен хладилника.

Ако имаше реална руска програма с цел да стъпят първи на Марс би било повече от прекрасно, конкуренцията движи развитието. Но "40% от руснаците смятат, че" само обяснява защо са все още в състояние на изостанало феодално общество. Добрата новина е, че почти всички от тия 40% са раслите по съветско време, масово останали с промити мозъци, които няма да имат думата още особено дълго.

Като тебе нали, хайде сега си заври главата в тоалетната и дишай свежият въздух.

Хранят ги с пропаганда там.

Що си не заврете тъпата пропаганда там де слънце не огрява? Аман вече от тия руснаци. Одите им го пишете на тях, мен какво ме интересуват тия пияници????

таа земя е македонска никой друг не може да стъпа на неа

По-полека, че разви тендовагенит чалмосан троле! Ако не са руските двигатели, говедата не мое да избацат и гълъбе в небето. Почини си малко, само ти се излагаш с тия антируски постове или луд умора нема?! Ааа, центовете, центовете ...

Абе отиди на опреснителни курсове на Посирано - официално вече партийната пропаганда изостави линията с руските двигатели. Защото си признаха, че ги произвеждат по американски лиценз с руски ресурси за по няколко шишета одеколон...Че не чогат и за себе си да ги използват даже - лиценза не позволява... Така де, влез в час партийната линия, изоставаш!

Както казва народа, по-добре центове, отколкото копейки. Не так ли, товарищ?

Те руснаците вярваха че първи ще стъпят на Луната. Ама.... 50 години след като американците стъпиха на Луната, те още се занимават със "Союз"-и. Но пък изпипаха до съвршенство последните модели. И както е тръгнало китайците ще ги изпреварят за Луната. Те, руснаците вярваха че ще построят комунизма. До 1980 г. Но.... СССР се разпадна и сега ни комунизъм ни дявол. А само мизерия Те, руснаците вярват че са най-способната нация. И могат всичко. Но... един свестен автомобил не можаха да измислят. За компютри, мобилни телефони, черна и бяла техноика - забрави. Но те вярват че Путьо ще гои спаси. Както са вярвали че ще ги спасят леним, Сталин, Хрушчов, Брежнев и всякакви там болшевишки трапосерковци. Вярата е хубаво нещо. Но... ако е подкрепена с факти. А да вярваш че руснаците ще кацнат първи на марс е доста по-наивно от това да вярваш в задгробния живот.

Ватенките пак са прекалили със стъкломоя...

има ли вариант за всички от кликата на ботоксовото жуже да стъпят там и да не се връщат? Путя може да стане президент...

Да ама като научат по-късно че там производството и употребата на алкохол е забранена и ще се откажат.

Каквато и екологична катастрофа да се случи на Земята, да се изстреля целия ядрен потенциал на планетата, условията за живот ще са в пъти по-добри от тези на Марс. Мисия Ок, обаче заселване, пълна глупост.

-на путювата месечина.

Да да

Ама това не е технологична новина, а най-обикновена анкета - социологическо проучване. Те и повечето индийци вярват, че техният първи космонавт Ракеш Шарма летял на Салют 7 през 1984 г. е бил на Луната тогава. И все пак, ако индийците не ги изпреварят, е твърде вероятно, руски космонавти да са първите космонавти на Марс, но все пак ще са доста след астронавтите, тайконавтите, но пък ще могат да посетят милионния град на Мъск, който ще съществува по това време

ЧЕ ВИЕ ОТДАВНА СТЕ В БЕЗТЕГЛОВНОСТ , НЕ БЯХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ТАМ ?!

Не е задължително между вярата и действителността да има корелация. Все пак е добре да се вярва в нещо реално и постижимо. Случаят на руснаците е различен.

Що не вземат първо да си подредят къщичката на Земята преди да ходят на марс?

Те толкова си могат. Затова емигрират на друго място, което някой вече е подредил.

Да не стане така, че Марс да стъпи първи при тях :)

Ако щат да вярват че Пуйо е бог, а те са солта на живота ...

Ако излязат от дълбоките кафяви субстанции в които са затънали, може. Ама надали.