17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човечеството се превръща в междупланетен вид пред очите ни! Аз лично съм благодарен, че живея в тези невероятни времена! Свидетели сме на дигитална, космичнеска, дано скоро и политическа революции! :)

Дано по-скоро и на морална, етическа еволюция. Че маймуна с ракети... ядрени... и чипове, имплантирани...

ae стига цъка с език и мрънка бе

А, стига бъбли нечленоразделни глупости бе, като не знаеш какво да кажеш.

Мъска взе да дава отбой. По планове 2023 трябваше да прати хора на Марс ама нещо му просветна и каза, че живота му нямал да стигне за това. Мисията му била само да подпомогне наякогашно стъпване стъпване когато и да било това някога.

Опалита, ама друг път, не днес, не тази седмица. Бидоня не може да преодолее земната гравитация. Трябва му руски гравицап.

Това не е ракета е бутафорен бидон за кисело зеле..ха.ха..

ЅрасеХ cлeд oĸoлo eднa ceдмицa щe пpиĸлючи cглoбявaнeтo нa пopeдният пpoтoтип нa cвoя ĸocмичecĸи ĸopaб зa мнoгoĸpaтнo изпoлзвaнe Ѕtаrѕhір Само хабят алпаката! И после докато направят изследванията, че след това проверките и накрая пробен "полет" на 5м над земята... Това не е като асемблираш китайски батерии на желязно шаси и да твърдиш че бил супериновативен електромобил само защото имал 17 инчов тъчскрийн телевизор за управленски панел... Тоя бидон нема да стане кораб никогаж.

Не знзм, мене повече ми прилиа на опит за контрабанда на петрол?

кукуруза го ожънаха и ще напълниме силоза на мъск

Бидон-мидон, силоз-милоз... тоя "тъпя" разсипа Роскомикс и им взе хляба. Сега нямат пари дори да платят за грамотни хейтъри тука в дир-а, и само разни неграмотни келеши крякат за копейки.

Всеки професионален лъжец рано или късно оттегля лъжите си - за да не го бият. И ги сменя с други.

Подчовеците: забавно ли ви е така да се гаврят с вас? С тези темпове никога няма да видите Луната дори, що остава за Марс.

Ти да четеш можеш ли: 'ЅрасеХ вeчe зaпoчнa cглoбявaнeтo нa пpoтoтипитe зa пoлeти нa мнoгo гoлямa виcoчинa. Te имaт oбтeĸaтeли (!!!), тepмичнa зaщитa и cтaбилизaтopи, нeoбxoдими пpи пoлeти нa виcoчинa oĸoлo 10 ĸм.' ..или май само картинките гледаш?

Не забравяй и биологична революция - мъжете ствата жени, а жените - мъже.

Довечера пак ли ще кибичим на паветата за сандвича

По планове трябва 2023 г. да прати туристи около Луната. За Марс на първо време ще летят само товари. Така ч е послъгваш. Никога не е казвал, че 2023 г ще праща хора към Марс. Засега най-оптимтстичната му прогноза е 2024 г. за хора до Марс.

Това за Луната първоначално беше планирано за края на 2018.

Било е тръгнало да се превръща в междупланетен вид по времето на Космичесата надпревара, когато в рамките на малко повече от десетилетие извървява пътя от първия изкуствен спътник, до първите крачки на Луната. Освен това се изпращат сонди до външите планети, правят се планове за човешки полети до Марс и Венера, както и дори за междузвездни кораби, задвижвани с ядрено гориво.

Моите съболезнования на родителите ти.

Моите съболезнования на децата ти. Ще носят ДНК-то на роб. Не е оферта изобщо. Аз съм мъж за 100 мъже - и съм покорил света с много малко усилия. И майка ми, и жена ми са горди с мен.

""Аз съм мъж за 100 мъже" Абе лафа е ''мъж за 100 жени'', та тука направо уби коня с лопатата с това изказване Май сам си призна що за швестер си, и то от плоскоземните конспиратори.

Едни правят "бидони", които да летят на 150 m, 18-20 km, a в един момент и по-далече... други правят и изстрелват сонди до Марс и мини-совалки, а пък други непрекъснато усвояват бюджети, а те все нещо не стигат... голЕма мъка...

Мухльо, мъжът се измерва само по това какво може да постигне. Всичко друго са комплекси, а явно и ти имаш много. Второ: нали си наясно, че не можеш да ме учиш на български, след като аз съм един от хората, които го формират?

BajMihal

Сега остава да му обясниш какво е обтекатеш, че мозъка на щеревчето явно не разбира какво е прототип, кога и как се използва и други такива подробности при процеса на разработка на нови технологии.

Ти не си ли руско лайненце, а както е известно - вие никога не успявате да научите напълни българския език. От 100 километра се познавате пияните азиатци

Цепиш мрака, баце, не знай кой точно език "формираш", но няма да е българския, може би по-скоро тоя в устата ти - сигурно го правиш на фунийка?

Този бойлер колко литра е?

Тоя квадрат отгоре запушалката ли е?

Тва ако литне ще кажа голяма глупост, че дада е пич

Симулира товар

50 метра висок и 9 метра диаметър. Айде сега бързо да береш джанки, че явно само това ти е в главата куха.

Той летя вече 2 пъти, или това не се брои?

Няма начин варела да излезе в орбита

Аре на бас?

Ами ето вече сме ноември а полета беше за октомври и варела не е мръднал Дада кво ше кажеш?