Марсианската ракета на SpaceX стартира до края на годината

Допълнителни наземни тестове с ракетата и регулаторни проверки обаче могат да забавят първата орбитална мисия след декември

Обратно в новината

Коментари - Марсианската ракета на SpaceX стартира до края на годината | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога обосновано да допусна, че между "марсианската ракета", в заглавието и "прототипа" на тази ракета, в основния текст на матрялчето, разликата е почти колкото между журналист и дирник.

Se taia

Докато от ФАА го опитват активно да го спъват, той ще си построи нова площадка във Флорида и ще започне да работи от там.

_stankow

Това сме го чували поне 20-на пъти. Но след такива изказвания не следва старт. Следва по-голямо или по-малко повишаване на акциите на СпейсХ и продажба на акции от страна на акционерите. След това всички забравят за някакви си там стартове, марсове и прочие.

Нов фойерверк се задава за нова година Тряя да се прави нещо, иначе ще секне кранчето

Каза трола, от земляканта в която се е сврял, че да не го мобилизират на фронта, да защитава новите перални и тоалетни чинии в двореца, на император Путин късий.

Мда... вече ви липсва Рогозин. С него, блядистанците всяка седмица покоряваха луната с роботи, през космическият асансьор, яхнали ракети за многократна употреба. Ма това хич не ви омръзваше. Даже ви радваше. Ех, Рогозин, Рогозин, на кого остави верният тролетарият?