Коментари - Новият браузър на Microsoft вече е достъпен | IT.dir.bg
назад

Новият браузър на Microsoft вече е достъпен

Новият браузър на Microsoft "Project Spartan", представен в Windows 10, вече е наличен и може да бъде тестван с най-новия Windows 10 Technical Preview за PC.

Обратно в новината

Коментари - Новият браузър на Microsoft вече е достъпен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото се напише или загради на страницата, веднага ще отива където му е мястото. Това е гаранция.

И кво, прецакаха ти аспирациите за терористична дейност. Тези гадни хамериканци. А сега къде ще чертаеш пъклените си планове? На листа с химикал? Или може би бележките ти, които държиш в youporn, относно работещият ти микро реактор за студен ядрен синтез на чешмяна вода? Или бележките ти за инвестиционната ти програма на мега-милиардерския ти хедж фонд, които ги държиш на страницата на дира?

Не бе пич, става въпрос, че ще те заливат с реклами и спам, ако си водиш някакви бележки върху страницата просто улесняваш спамаджиите. Много уязвим ще е този браузер, бас ловя.

Колкото по-малко знае бразузъра за конкретният потребител , толкова по-малко ще говори. старите бразузъри прекрасно си вършат работа абез излишно любопитство.

Освен "IE" не знам дали има друг софтуер, който да е причинил повече мъка на разработчици и потребители по света.

Нарича се Java ...

20 години така се нагледахме на "Internet Explorer", че не искам и да чувам за поредния стар-нов "IE" на Майкрософт, макар и с ново име. Новото име е само опит да се отърсят от лошата слава на "IE", която съвсем не е случайна. Не знам защо просто не се откажат от браузерите, след като не ги бива в тази ниша.

Spartan е съвсем нов проект, който няма нищо общо с IE. А дали ще е добър или лош, това времето ще покаже.

Имаха достатъчно време, както вече е написано...

"на базата на всичко което знае за уеб пространството, за конкретния потребител и какво той се опитва да направи" Пак се стигна до информация, дето е за "конкретния потребител". Дали няма да е обвързано със задължителна регистрация тук-таме?

Като при Хрома, нали ?

За мое най-голямо удовлетворение няма как да го ползвам този чутовен браузер. Причината е прозаична - нямам Уиндос.

Спокойно, ще го има и за другите системи.

Е гати, повече от 15 коментара и нито един по темата!

Щом е Билл Гей-ско - не, спасибо.....

Американските презентаций винаги са едни и същи: Група дебили говорят за нещо което всъшност не се вижда, но пък е супер модерно.

"презентаций", нима?

Нека крещящата му неграмотност не ти отклонява мисълта от безсмисления му коментар.

ти пък като не разбираш що се обаждаш ?! Презентаций е Римски император. Ма четете малко история бе кака. :)))))))

Това ще е яко мазало, от чий зор пък ще си водя бележки върху страницата. Навярно има скрит код, който да да пуска съответните реклами. Бая балък ще се върже. В Америка 90% са балъци.

Ти пък си най-големият тЕрикат. Ганьо Балкански.

nobody

"най-хитрия" балък написа с американско PC : "Бая балък ще се върже. В Америка 90% са балъци." ех..акъл ли бе да го опишеш

Е, то за това сме на това дередже, щото при нас 90% пък са тарикати и все още чакаме тия 10% балъци да дойдат и да ни плащат за това, че сме тарикати... Не ги защитавам американците, напротив мнението ми е доста ниско за МАСОВИЯ американец, но хора, погледнете първо вашите си градинки! Само с тази критика (дето не е и градивна) до никъде няма да стигнем!

Модераторът е яка мурзилка.

Човече, болен си! Ти не просто си неразбран русофоб, ти виждаш призраци явно дори и насън!

Той сайта е такъв ти модератора. Виж само коя фирма е собственик.

Единствено американосите късат страници от тел. указатели, драскат в учебниците и със спрейове по сградите. И го въздигнаха в стил за подражание. Сега и драскане върху веб страницата. И го въздигат в културен стандарт. Това е то американската култура - липса на всякаква.

nobody

ползвай руски браузър на лампово PCс вграден грамофон отгоре. Дотам и стигнаха технологиите на рашъните!

Аз ползвам. Yandex браузър се казва. Отдавна има и рийдър и съхранение в пдф плюс чао на щатските служби

Аз пък слушам плочи, през лампов усилвател. Мога смело да ти заявя, че няма по-добро от лампите, качеството на звука е убийствено.

А ти не пишеш никъде защото май не си се научил още!Някой насила да те кара да го ползваш?