Коментари - Microsoft: GPT-4 показва "наченки" на всеобщ изкуствен интелект (AGI) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В това няма разум. Има смао логика и анализ на огромно количество известна информация.

на модерната елка могат да викат всякак, но тва не и променя начина на работа или резултат най-тъпата маймуна е по-умна от всеки сегашен или бъдещ изкуствен интелект

Така, така, така... Microsoft инвестираха огромна сума пари в OpenAI. Внезапно OpenAI стана със затворен код и Microsoft започна да лее дитирамби за ChatGPT, отрочето на OpenAI. Вероятно няма връзка.

Няма изкуствен интелект, поне за сега. Има много приказки с рекламна и пазарна цел..

Да очакваме сега след няколко милиона светлинни години плюс/минус 3 милиона пети и 2 милиона лакътя, да пусне крачета и да тръгне да изнасилва всичко наред за да оцелее? ... Дарвин, що мълчиш там отзад в киреча, кажи нещо? Изкуствен Живот не можаха да създадат и минаха на виртуален изкуствен "интелект", че е по-лесно да се лъжи простолюдието! Да изпреваря джендърите и да кажа, светлинната година е мярка за разстояние ... а Сарказма няма нищо общо със саздърмата!

Чакай си маймуната да ти отгооври.

AI явно е новата хомеопатия.

За съжаление си много далече от истината. Дори и в момента изкуствения интелект е много по-умен и бърз от 90% от хората. За съжаление наистина. Не бива да се подценява, а го подценяваме.

Като комбинираш логика и инстинкт за самосъхранение и получаваш разум. Засега ИИ няма само второто, но....

Човечеството мрази човечеството и най-вече Бил Гейтс мрази човечеството.

Всеобхватна ненужна глупост

ам хич не. требе си мноого плосък в междоушното прострнанство да твърди това и нема нужда да ти обяснявм защо. докато нещото наечвно AI не изпитва биолигичния живот по всичките си "клетки" на "живо" изобщо не говори за AI за какватп и да е форма на разум а за тъпа електронна библиотека.

Да бе, щот ти така реши ...

по коментарите ще ги познаеш :) докъде са стигнали в развитието си - може ли да измери бързо нещо и може ли да пише есе значи е свръх-интелект. Човешките същества правят много повече неща, ама "умните и красивите" са стигнали до извода, че най-важното било да мериш и пишеш есе (и да носиш маска разбира се и да си "ваксиниран")

Не виждам какво ми е хубаво то да има ИИ да е по умен и от хората ! Това е началото на края .фнатастичните..филмите ще станат реалност! Подготвени ли сте за тази реалност се питам ако ИИ ВЗЕМЕ НАДМОЩИЕ НАД ВСИЧКИ КОМПЮТРИ И ТЕХНОЛОГИИ И РЕШИ ЧЕ ХОРАТА С А НЕЗАЗУМНИ И САМОУНИЩОЖАВАЩ ВИД И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ?

Тия, дето викат, че ИИ не било живо... Да ИИ няма самосъзнание и просто симулира човешки интелект. Въпроса е че симулирано съзнание е напълно достатъчно за 99.9999% от задачите. А ти откъде знаеш, че хората около теб са "живи", а не просто биороботи, които също симулират съзнание? Не знаеш, като нищо може и да са или поне част от тях. Симулираното съзнание е абсолютно неразличимо за страничния наблюдател от реалното такова.

Имаше един филм Idiocracy, където идеята беше, че тъпите се множат повече от умните и след няколко века цивилизацията изпростява и се затрива. Дълги години се смяташе, че това е бъдещето на човечеството. Е, един хубав аспект на ИИ ще е, че това вече няма да е така. Когато, съвсем скоро, ИИ навлезе масово на пазара на труда, ще оцелеят само умните, които могат да се адаптират към бързо променяща се среда.

Досега освен губене на време друго не видях. Ако това може да се каже, че е изкуствен интелект. Не разум! Благодаря колега! Още не се е осъзнал, колко е нещастен. И както казват, ако евентуално придобие някакво подобие на разум, в момента, в който осъзнае, колко е зле и неефективен би трябвало да се самоизключи. Лоша инвестиция и нова манипулация. Нов атрактор! Понеже не вярвате на нас. Ето ви сега. Изкуствен е и не лъже!