Коментари - Microsoft разпространява ъпдейта Lumia Denim | IT.dir.bg
назад

Microsoft разпространява ъпдейта Lumia Denim

Microsoft започна разпространението на ъпдейта Lumia Denim за съвместимите телефони Lumia с Windows Phone.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft разпространява ъпдейта Lumia Denim | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах на Лумиа 930 и тя надхвърли всички мои очаквания. Много е възможно, след време, когато въведат новия универсален Windows 10 за всички устройства, включително и смартфони, всички потребители на минат на Windows 10.

малейй как съм се минАл.... да зема да си купа камера канон с 3 обектива за 2000 долара, а требало само едно телефонче за 100... се си мислех че телефон е устройство за разговори ама май и тука нещо не съм разбрал... А какво ли значи по-пъргава камера?? сигур сама снима и праща направо на цру...

Ако ти е трудно да различиш камера от телефон, продавай всичко.

От Нокиа има два модела, които са вечни - N95 - дето се лизгаше напред назад , и един друг модел N1234 - откакто съм го купил през 2003г досега съм го зареждал само 6 пъти и си дрънка като нов! Успех на Джамс 8.101 !

Чесно да си призная единственото, което не ми хатесва в моята 1020 е здравината на дисплея. Падна от дивана на пода и се пръсна. След като излезе 8.1 лятото нещата заспаха и работи супер. Преди ъпдейта беше много зле. Жена ми има самсунг S4 а имам служебен iPhone, и въпреки всичко си харесвам нокията. Всичко е въпрос на личен вкус.

Обясни какво му е "фейл" на дроид-а? Ако въобще знаеш какво си написал...

Коментарът е за гост ник - ios

Бих си споделил мнението, но като гледам, нивото тука, то все едно да отида да обясня на козите в обора, какво мисля.Направо си е безмислено ;)

Тези твои малоумни ";)" където ги слагаш постоянно, те издават кой си. Сякаш се подписваш. Поредния пост-глупост на трола на самсунг. Рядко срещан комплексар си бате. Хайде сега изчезвай, преди да вземе да ти се вдигне нивото.

Ако не бях ъпгрейтнал на 6-ца със сигурност щях да взема WP. По мое впечатление са доста по добре от фейлдроида.

Ползвах 800 повече от 2 години-прекрасен телефон! Смених го с ифон щото МС ми спряха ъпдейтите за 7.8 та даже и скайпа. Сега ми липсва най-вече фри навигацията на нокиа.

Windows Phone 8.1 може да ти хареса само ако за пръв път в живота си, хващаш смартфон. Имам два и още ме е яд, че се набутах.

Не лошо да пробваш нови неща. Аз моя WP го взех след като имах андроид и ми хареса повече. Но не разбирам що за глупак си да си купуваш втори телефон с WP ако не ти е харесала ос.

nobody

преподписал е наведнъж 2 договора за сим карти и в зел два еднакви телефона заедно! Защо обиждаш непознати за теб хора, само защото не използват УинФоне и си дават мнението? То по тази логика, трябва да са ти симпатични само 2% от потребителите на смартфони (Толкова е дяла на Уин)

Господине, има какво да се каже за възпитанието Ви. Така да обиждате хората. Ще Ви разбера само ако сте живял досега в гората.

dsco@

"На вкус и цвет товарищей нет" са казали едни сродни нам хора. И с телефоните е така. Аз имам избор за Коледа между iPhone 6, Lumia 830 (930 не поддържа LTE на моят оператор) и Note 4. Имам ги и 3-те телефона физически и изборът ми пада на Лумиата. Не е чудо на техниката, но е добър компромис цена-качество-удобство. IPhona има две предимства - безброй приложения и ти го сменят при най-малкият проблем. Note 4 пък е най-стилен, с най-големи възможности, има всичко, за което можеш да се сетиш, но е много голям. Та има ги хора всякакви. Друг е въпроса, че някакъв ъпгрейд не е новина за първа страница.

Windows Phone има толкова "много" ползватели, че специалистите на Майкрософт могат да инсталират ъпдейта ръчно и персонално на всеки в рамките на няколко часа.

Милен, опитай някой ден Нокия с Windows Phone 8.1. Определено ще ти хареса.

Кон с рог

Ужасно нещо е тая операционна система. Ужасно. Имаме такава в офиса (Lumia 920). Бахти противното, направо ми се драйфа от нея.