17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Microsoft създаде един от петте най-мощни суперкомпютри в света... А в руската кочина дори и9 смартфон не могат да направят. Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Пак са крали от руснаците :))))))

а, да! та да ви питам: бил гейс - номер едно, плагиятът на всички времена минава ли за "филантроп", като останалата сган от "филантропи"? :-)))

Бил е сред най големите мозъци,живеещи във най развитата демокрация,създаващи продукти от бъдещето. А ти кой си шушляко дребен ?

велика дмокрация бе цървул ? Държава на мафията е Америка.

страшното на тези системи не е в bsod-то им, с това съм свикнал още от каменната ера на компютрите. нито дори в скорсостта на предаване, приемане и обработка на данни. страшното на таези системи е в биг брадъра им. тяхната супер - цензура, която е покрита под маската на благородна загриженост, "дарения" за сметка на платени данъци и "демократични "ценности"" :-)))

страшна работа! а екранът, който ви посреща за добре дошли на тези суперкомпютри е добре познатият: BSOD или цензурата на биг брадъра - гугъл капча.. :-)))

Представям си как работи под последната им боза, и как работи един АЕЦ, докато си изтегли ъпдейтите 10 часа за 100 мб, от другата стая, от другият турбо-мега-бок.лук, все едно са от Луната, и как после още 3 час се ъпдейтва, и завършва с прекрасен и чист син екран, на които пише "И са кво, наиграхте ли се?" :)))))

Политическият труп - Руската федерация сега не сритват само мързеливите. Русия е като проститутка – под скъпата шуба само гол задник. Какъв парадокс: Газопроводите стават все повече, а мурзилките все по бедни Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с зачервени задни части на изток към путин и очи на запад към Америка и долара. Русоробите грухтят тук против Велика Америка… А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са от русия. Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта. УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ !

Microsoft създаде един от петте най-мощни суперкомпютри в света... А в руската кочина дори и9 смартфон не могат да направят. Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Питаи руските роби в бг и правителство ,останалите 4 са в раша

Да измислят AI проект, в който можеш да се включиш със собствена изчислителна мощност. Например ако се чудиш какво да си правиш копачките.. че то тук сме далавераджии много и копачки се намират.

Америка създава ли създава ,всеки ден , всеки час нещо ново и полезно за света а Путин излиза чат пат на видеовръзка за да съобщи на света че са измислили нов вид оръжие за масово унищожение. Което също е лъжа защото им липсват технологии .

Посочи ми едно нещо, дошло от Америката ти, дето да е полезно за хората. Хората там, които правят нещо полезно и интересно, обикновено се спъват по стълбите, или пък ги самоутрепват, или нещо друго. В резултат до нас стигат откъслечни неща, по които са работили, и имали успех отделни хора, често с обикновен живот, като нас, но официално от Америката не е дошло абсолютно нищо добро за която и да е страна по света.

Е продължете новината де! Ще послужи за стартиране на актуалната версия на операционната им система.

Не бе, ще управлява чипираните с ваксината през 5Г антените. Сега всичко си идва на мястото. Най вероятно компютъра ще го скрият след ръба на земята, за да не може никой да го открие.

Microsoft създаде един от петте най-мощни суперкомпютри в света... А в руската кочина дори и9 смартфон не могат да направят. Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Абе олигофрен я си виж опорните точки полвината неща си ги правят руснаците, че в някои дори са и много добри, смешно жалко тролче

Мулев каде са децата ти или спестяваш в рубли,катър си дано нямаш братя и сестри ,че те сигорно ще са същите олегофрени.

температурата и психиатричното състояние? Опасявам се, че и двете не са никак в нормата...

Прав си, че руснаците не могат да създадат и един смартфон. Но кажи, собствената ти нация, създава ли нещо по технологично от леген?

демек реклама на Аzurе...

Нямаш си на идея нашата администрация колко пари ще даде за този azure. Как нашата информация ще се разположи там, да е удобна за бърза работа с бази данни, за чуждите служби ;D

Това са глупости. Нали говореха, че най-мощния компютър бил в БАН. Българан е направил най-мощния компютър. Българан го даваха по тивиту че е изобретил двигател на вода. Само треало да се патентова. Българан е измислил молекула против короната. Не е някоя лаборатория от развитите страни (UK,FR, USA,DE, ....) с милиони бюджети, а нашенци. Само им тряало няколко хилядарки за доразвиване. Българан е най-трудолюбив, умен.Най-добрите специалисти - лекари, апаратура,..... Най-красивите жени. Най-хубавата природа, Рай. Ние сме най....

че не повърна от отвращение от себе си, щото щеше да повърнеш семето на баща си, от което си създаден ! Българино...... светотатстващ....

Тоя суперкомпютър ли ще плащат нашите ? Колко струва ?

С това още по-бързо ще може да се предава Коронавирусът, нали ганьовци!

Гайски ник с още по-гайски въпрос.

Това не е въпрос бе , неграмотен!

Уйли си прави какво си иска. И вируси си прави в пряк и преносен смисъл. Затова само Линукс дома, на туртурутката, хладилника и ТВто. Дреме ми за МС - крадци безсрамни, заедно с Гугъл и Апъл- троица нещастна!

Ти си мозък! Браво!

Поредното интернет управляемо зомби

10++++++++

От 20 годишният ни опит ми е направило впечатление, че само папурите и безхаберниците наблягат на продукти на Майкрософт и подобни.

И това е защото са супер ограничени и некомпетенти. Напълни се със шарлатани и в този бранш.

И за кои точно продукти на Майкрософт става въпрос?

Никога не бих ползвал нещо от майкрософт без значение дсли е за дом или бизнес....

285 000 а не 28500..... ама вие толкова си можете ;)

Ужаааааас! Слагайте алуминиевите шапки и изхвърлете всички компютри и мобилни устройства.

Ще му трябва, нали искал да чипира света...хахахахаха

Споко, ти вече си чипиран ...

Супер компютърът работи с водни молекули, колкото и да ви звучи странно. Водата има огромна памет и огромна мощ. Четете повече...

А пък Путин пусна нов танк...ма малко не рАботи..:)))

Време беше ... Браво !

Това чудо с Windows 10 ли ще работи?

информирай се малко. Това е облак компютри. повечето работят на Вин сървър. Също и на Линукс. но основата се оперира от Microsoft infrastructure as a service (IaaS)

Информиран съм. Коментарът ми беше на шега. Всичките Top 500 на суперцомпютрите са под Linux. Всъщност, от всички работещи сушеркомпютри има само два, които не са под Linux (под UNIX са). Иначе съм доста скептичен, че Windows Server ще се справи със задачата да управлява суперкомпютър (не говоря за облака им Azure). А иначе за самото Azure Microsoft разработи отделна Linux дистрибуция, която да управлява вътрешният мрежов трафик, но така и не я пусна публично.

Не, с DOS.

С тоя компютър ще контролират ваксинираните с наночастици, чипове и прочие идиотии с ваксината на Бил Гейтс, която още не е измислена и ще командват същите кухи кратуни през 5Г мрежата. Не че сега не ги командват от друго място де...

Що не си сложиш шапката от алуминиево фолио и за по - сигурно и един капут на кухата кратуна.

И работи под Linux ;)

не позна. може да се пуска Линукс в него. Ако ти дотрябва. Работи си на собствена среда infrastructure as a service (IaaS)

285 000 а не 285 00 са ядрата. Дори да копирате не можете...