Microsoft ще терминира класическия Skype

Microsoft обяви, че класическата версия на Skype ще стане недостъпна след тази есен

Обратно в новината

Коментари - Microsoft ще терминира класическия Skype | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата версия на скайп нищо не струва - бавно се зарежда, а понякога и това не става. Случва се и да изчезне от компютъра и се налага да се инсталира отново. Такова нещо при старите версии не ставаше.

Поредният блестящ проект убит от майкрософт.

R.I.P. Skype

Дискорд FTW!

skype се скапва все повече. А относно подслушването?! Ами да ме подслушват. Най-много да се сдобият с няколко телефона на пияници и шафрантии.

по Skype Microsoft постигна само едно - от най-масово използваното средство за комуникация Skype се превърна в една малко използвана мрежа с отмиращи социални функции.

верно ли? а дали всички големи корпорации в света кото вече позват о365, и имат милиарден бизнес, не намират интеграцията на хилядите си потребители и външни контрактори със скайп доста удобна? 1 клик да напраиш конференция с 10 души по целия свят ? направо от залата в офиса по видеоконференцията, доакто аз съм на плажа, и мога да си споделя екрана на телефона, при рова интегрирано със всички останали корпоративни услиги.. кво ли казах и аз.. ко разбирам от корпорации с над 10 000 емплоис ?

Колкото и глупости да се напишат в защита на Майкрософт, реалността е друга.

Минаваме на Telegram - да ги е яд , знаете кои...

До Агенция "Га-Га", от километри си личи, че никога през живота си не си ползвал Skype for business(написал си бизнес грешно засрами се). 1.Не само че има история в Скайпа ами и в Outlook има дълговременна история с години назад. 2.Не само че можеш да пратиш файлове, но може и да забраниш на хора да пращат и получават такива. 3.Може да виждаш кой е Offline или Away и от колко време. 4.Освен това може да насрочваш разговори през Outlook да изискваш потвърждение и да изпращаш напомняне. 5.Може да споделяш екрана и да провеждаш презентация директно на екрана си. 6.В разговорът може да се присъединяват и хора по телефона. 7.В конферентен разговор се показва кои са участниците присъединили се и кой говори в момента и още и още. Когато ми покажеш сериозна фирма която използва Вайбър или другите подобни ела ми се обади.

Прекрасна е новата версия. Да си я ползват със здраве, аз минах на вайбър :).

Това е стилът на Майкрософт - налагат своето виждане на потребителя, а не го оставят той да реши кое му харесва и кое не. Те казват така ще е и толкова, нямаш избор! Когато са единствени без конкуренция това върши работа, но при положение че има конкуренция, потребителите много бързо ще избягат при нея, както се случва между другото. С новото обновление на Скайп ще има нова вълна потребители към Вайбър и Уотсaп.

Инсталирах си новата версия на Skype! Еми за нищо не става! Старата е 100-ци пъти по-добра! И не говоря само за това, че сега дори не мога да определя кой са offline и кои не! Ма явно това е политика на Micorost! Ако върви при това добре, то непременно трябва да се бастиса!

Майкрошит в мераците си да ни подслушват ще убият окончателно и Скайп. Май ще се минава на Вайбър, по принуда.

подслушването да ти е проблема, не знам дали знаеш но основателите на вайбър са от мосад .. затова и програмата не се препоръчва от иранци и турци, ама всеки си решава сам - коя агенция да го слуша ..

Май не разбирате ! След есента сменят протокола окончателно и нито една стара версия няма да работи ! Окончателно спират p2p и остава само в облака ! Това , че не ви харесва значи , че сте същите като онези цървули които не искат да се разделят с WINXP ! Света върви напред , а ве вървете където си искате ! Може и на майната си !

Илиянчо, Какво общо моето момче има между дизаина и протокола? И това че една овца върви напред и ти след нея...

Ех, спам било, нека е спам.

Майната ти и на теб! Новите версии са бъкани с реклами, ъпдейти, които товарят производителността на процесора и бъхтисват устройството по-бързо. Да не говорим, че са тъпкани с ботове, които следят и записват цялата кореспонденция на потребителя, за да таргетират определен вид реклами, а може и за политически цели.

MicroShit да позабавят малко темпото - не им се получава. Десятката е провал (особено в частта updates) - вчера един принтер спря да печати след ъпдейт, новият скайп е единственото нещо, което ми къса нервите в един Debian. С нетърпение очаквам колективният съдебен иск на потребители срещу Winbozata, за който се говори не къде да е, а във форумите на майкрософт :)

Десятката е една от най-добрите Windows правени до момента. Спрял да му работи принтера, еми преинсталирай го, 5 минути работа. Като не искаш спри ъпдеитите, ти си първият човек който се оплаква че системата му се ъпдейтва. Колективен иск за какво че Уиндоус 10 никога не крашва ли :))) За какво ти е Скайп на дебиан карай си с Линукса и не се занимавай с Уиндоус така и така не разбираш елементарни неща.

Илиянчо, батко, рекламата не помага, когато искаш да направиш от хетеро - гей потребители.

Да. Аз съм от онези цървули дето още са с XP. Оня ден се ипитах да вдигна на 10 и познай: Греда. За два дни не успях да подкарам половината приложения ползващи принтерски и компорт ( онези буксички отзад на компа дето сигурно не знаеш за какво са) и отново подкарах старото XP.

С хардуер на 15 години, за 5 лева купен от квартален супермаркет щял да слага 10ка,смешно е. Иначе за нов хардуер си има Usb към COM. Аз също го ползвам за контролери.

Ползвам до последно стария и забравям за скайп. Новия е пълен провал с дизайна.

явно са правили и новия дизайн на ДИР.

Аз се надявах да се средоточат върху корпоративния бизнес и да си оправят недоразумението Skype for bussines (извесно и като linx), че по-тъпо и елементарно нещо не съм виждал - нито история като хората, нито да пратиш screenshot, а за това кой он лайн и от кода да не говорим. Явно ще се осира другия Скайп

Няма софтуер който МС да не са съсипали след закупуването му , скайп също не прави не изключение. Забранил съм му ъпдейтите и ползвам портейбъл версия която за сега се държи добре и си има стария облик , новите им версии са пълен боклук и не стават за нищо.

Няма такава програма, която е попаднала в ръцете на майкрософт и да не е осрана. Няма.