Microsoft ще терминира класическия Skype

Microsoft обяви, че класическата версия на Skype ще стане недостъпна след тази есен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава програма, която е попаднала в ръцете на майкрософт и да не е осрана. Няма.

Няма софтуер който МС да не са съсипали след закупуването му , скайп също не прави не изключение. Забранил съм му ъпдейтите и ползвам портейбъл версия която за сега се държи добре и си има стария облик , новите им версии са пълен боклук и не стават за нищо.

Аз се надявах да се средоточат върху корпоративния бизнес и да си оправят недоразумението Skype for bussines (извесно и като linx), че по-тъпо и елементарно нещо не съм виждал - нито история като хората, нито да пратиш screenshot, а за това кой он лайн и от кода да не говорим. Явно ще се осира другия Скайп

Ползвам до последно стария и забравям за скайп. Новия е пълен провал с дизайна.

Май не разбирате ! След есента сменят протокола окончателно и нито една стара версия няма да работи ! Окончателно спират p2p и остава само в облака ! Това , че не ви харесва значи , че сте същите като онези цървули които не искат да се разделят с WINXP ! Света върви напред , а ве вървете където си искате ! Може и на майната си !

явно са правили и новия дизайн на ДИР.

Майкрошит в мераците си да ни подслушват ще убият окончателно и Скайп. Май ще се минава на Вайбър, по принуда.

Илиянчо, Какво общо моето момче има между дизаина и протокола? И това че една овца върви напред и ти след нея...

Ех, спам било, нека е спам.

Инсталирах си новата версия на Skype! Еми за нищо не става! Старата е 100-ци пъти по-добра! И не говоря само за това, че сега дори не мога да определя кой са offline и кои не! Ма явно това е политика на Micorost! Ако върви при това добре, то непременно трябва да се бастиса!

Това е стилът на Майкрософт - налагат своето виждане на потребителя, а не го оставят той да реши кое му харесва и кое не. Те казват така ще е и толкова, нямаш избор! Когато са единствени без конкуренция това върши работа, но при положение че има конкуренция, потребителите много бързо ще избягат при нея, както се случва между другото. С новото обновление на Скайп ще има нова вълна потребители към Вайбър и Уотсaп.

Майната ти и на теб! Новите версии са бъкани с реклами, ъпдейти, които товарят производителността на процесора и бъхтисват устройството по-бързо. Да не говорим, че са тъпкани с ботове, които следят и записват цялата кореспонденция на потребителя, за да таргетират определен вид реклами, а може и за политически цели.

MicroShit да позабавят малко темпото - не им се получава. Десятката е провал (особено в частта updates) - вчера един принтер спря да печати след ъпдейт, новият скайп е единственото нещо, което ми къса нервите в един Debian. С нетърпение очаквам колективният съдебен иск на потребители срещу Winbozata, за който се говори не къде да е, а във форумите на майкрософт :)

Прекрасна е новата версия. Да си я ползват със здраве, аз минах на вайбър :).

подслушването да ти е проблема, не знам дали знаеш но основателите на вайбър са от мосад .. затова и програмата не се препоръчва от иранци и турци, ама всеки си решава сам - коя агенция да го слуша ..

До Агенция "Га-Га", от километри си личи, че никога през живота си не си ползвал Skype for business(написал си бизнес грешно засрами се). 1.Не само че има история в Скайпа ами и в Outlook има дълговременна история с години назад. 2.Не само че можеш да пратиш файлове, но може и да забраниш на хора да пращат и получават такива. 3.Може да виждаш кой е Offline или Away и от колко време. 4.Освен това може да насрочваш разговори през Outlook да изискваш потвърждение и да изпращаш напомняне. 5.Може да споделяш екрана и да провеждаш презентация директно на екрана си. 6.В разговорът може да се присъединяват и хора по телефона. 7.В конферентен разговор се показва кои са участниците присъединили се и кой говори в момента и още и още. Когато ми покажеш сериозна фирма която използва Вайбър или другите подобни ела ми се обади.

Десятката е една от най-добрите Windows правени до момента. Спрял да му работи принтера, еми преинсталирай го, 5 минути работа. Като не искаш спри ъпдеитите, ти си първият човек който се оплаква че системата му се ъпдейтва. Колективен иск за какво че Уиндоус 10 никога не крашва ли :))) За какво ти е Скайп на дебиан карай си с Линукса и не се занимавай с Уиндоус така и така не разбираш елементарни неща.

Минаваме на Telegram - да ги е яд , знаете кои...

по Skype Microsoft постигна само едно - от най-масово използваното средство за комуникация Skype се превърна в една малко използвана мрежа с отмиращи социални функции.

skype се скапва все повече. А относно подслушването?! Ами да ме подслушват. Най-много да се сдобият с няколко телефона на пияници и шафрантии.

Дискорд FTW!

верно ли? а дали всички големи корпорации в света кото вече позват о365, и имат милиарден бизнес, не намират интеграцията на хилядите си потребители и външни контрактори със скайп доста удобна? 1 клик да напраиш конференция с 10 души по целия свят ? направо от залата в офиса по видеоконференцията, доакто аз съм на плажа, и мога да си споделя екрана на телефона, при рова интегрирано със всички останали корпоративни услиги.. кво ли казах и аз.. ко разбирам от корпорации с над 10 000 емплоис ?

R.I.P. Skype

Поредният блестящ проект убит от майкрософт.

Колкото и глупости да се напишат в защита на Майкрософт, реалността е друга.

Илиянчо, батко, рекламата не помага, когато искаш да направиш от хетеро - гей потребители.

Да. Аз съм от онези цървули дето още са с XP. Оня ден се ипитах да вдигна на 10 и познай: Греда. За два дни не успях да подкарам половината приложения ползващи принтерски и компорт ( онези буксички отзад на компа дето сигурно не знаеш за какво са) и отново подкарах старото XP.

С хардуер на 15 години, за 5 лева купен от квартален супермаркет щял да слага 10ка,смешно е. Иначе за нов хардуер си има Usb към COM. Аз също го ползвам за контролери.

Новата версия на скайп нищо не струва - бавно се зарежда, а понякога и това не става. Случва се и да изчезне от компютъра и се налага да се инсталира отново. Такова нещо при старите версии не ставаше.