Коментари - Microsoft представи очила за добавена реалност | IT.dir.bg
назад

Microsoft представи очила за добавена реалност

Microsoft представи очила за добавена реалност "HoloLens", които ще бъдат пуснати в продажба до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft представи очила за добавена реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изкуствените триизмерни изображения пораждат конфликт между насочването и приспособяването на окото. По-страшното е, че конфликтът между насочването и приспособяването на очите става по-силен при по-къси разстояния. Колкото повече се отдалечавате от екрана, толкова по-малки са последствията от конфликта"

Опасни сте ей... Как може такада се изтролите под подобна новина? Това е огромен напредък, огромен. Не съм вярвал че ще го доживея, дори не ме интересува цената, ще я платя, кавато и да е. Единственното нещо което може да засенчи това ще е телепортацията. Дано доживея и нея.

Никога не съм бил привърженик на меките , но с това изобретение ще разбият конкуренцията. Друг е въпросът , че от медицинска гледна точка това направо ще убива мозъка :)

Ихааа, чакам с нетърпение да пуснат първите порно филми за таквиз цайси. Тези цайси ще заменят много неща - жената, телевизора, касетофона, вестника, часовника, на практика ти трябва една стая с легло, маса и хладилник.

А на Путин му демонстрираха боен робот, съветско производство.

От както Всяка Неделя им стана шеф и Меките живнаха...

Някак не можах да схвана, за какво ми е "холограмно изображение на РЕАЛЕН обект" !!! Да не би това да са очила за еднооки, които немогат да виждат 3-измерно?

Много минуси и никой не е обяснил защо трябва да ми се показва през някакви си очила, холограмен образ на РЕАЛЕН предмет, който аз така или иначе виждам тризимерен !!!!!!!

Как така на реален предмет? Потърси в youtube Hololens и ще разбереш за какво става въпрос. И не са само демо видео, а това е реален, готов продукт вече.

Сега вече е ясно защо Google се отказаха от Google Glass, все пак си бяха просто очила с монитор... но добавената реалност е вече наистина крачка напред. Предполагам че и поради тази причина все повече операционните системи ще стават безплатни. Майкрософт започва да гледа напред.... Това предполага само адмирации на управлението

Малеее, тия очила ако ги побара секс индустрията, леле-мале!

направо ще се разцепи :D:D:D

Хората още не могат да разберат за какво става въпрос. Това е едно от най-значимите изобретения на десетилетието поне, което ще промени начина, по който подхождаме към манипулацията на компютрите. Възможностите за приложение са безбройни. И наистина трябва да си сложиш устройството, за да разбереш какво е. Съпругът ми е един от тима, който го разработва.