Коментари - Microsoft подготвя по-малък таблет Surface | IT.dir.bg
назад

Microsoft подготвя по-малък таблет Surface

Microsoft подготвя малък таблет към серията Surface, според източници на сайта Neowin.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft подготвя по-малък таблет Surface | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е здрав, че да си забивам пироните с него.

Surface 2 е супер таблет. Няма нищо общо с Андроидените китайски ментета от рода на Престигио, Привилег, Леново, Хуавей и т.н. iPada също е супер таблет, но не ми върши работа, защото в офиса всичко ни е на Windows и синхронзацията му е супер тромава от гледна точка на настройките. Но и iPada е каси над шаренията на Google.

Стратегията на Майкрософт винаги е била "Сетила се Мара да се побара"

Ако гони цените на предишните, не благодаря. То не, че се предлагаха в България..

Е за теб само цената ли е важна ? По-добре нещо по-скъпо , но пълноценно устройство. Не като някой "наточен" китаец за 200 лева , дето човек намразва таблетите и почва с това , че за нищо не стават ...

Samsung пуснаха Note преди 3 години. Аз си купих Note II, точно заради писалката. Това е перфектния баланс между телефон и таблет. Пасва ми идеално в ръката, мога да го нося в джоба си и същевременно е достатъчно голям, за да е удобен за писане или browse-ване. Не знам M$ какво ще постигнат с този малък таблет и 3 години закъснение...

Какво значи пълноценно устройство? Понеже този "таблет" едновременно е кофти таблет и кофти лаптоп. Извън магазин съм го виждал единствено на изложение на Майкрософт, дори феновете на МС не го искат.

Victoria

Предишния беше тежък все едно от олово. Човек дето никога не беше ползвал ай-продукти, го върна и си взе айпад. Това е реална история, не че съм фен на айпад, аз самият имам самунг ноте 3, 8"