Коментари - Microsoft разработва евтин таблет Surface | IT.dir.bg
назад

Microsoft разработва евтин таблет Surface

Microsoft разработва наследник на Surface 2, който ще е със стандартна версия на Windows 8.1 с ъпдейт до Windows 10 и процесор Intel от серията Atom или Core M.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft разработва евтин таблет Surface | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам късмета да поработа малко с един от моделите (i5 256gb ssd 8gb ram) и мога да твърда,че е по бърз от половината лаптопи на пазара. Друг е въпроса,че ние българите като неможем да си позволим нещо и само критикуваме и намираме кусури. А колкото до игрите ако си толкова голям геймър купи си конзола или десктоп пс. Въпреки, че има мтого клипове в ютуб как на сърфейс се играе - call of duty ghost, diablo 3, battlefield 4 и други. Всичко се свежда до парите и дали можеш да дадеш 1000-1200$ за хубав сърфейс или 200-300$ за Acer или Asus.

Таблетите са афиф работа, за нищо не стават, освен за губене на време по летищата. Мъртвородена идея, наложена от гения Стив Джобс.

Не дрънкай глупости, много са си добри и полезни.

Полезни са колкото да си провериш пощата да разгледаш 2-3 саита и да играеш игри,за сериозна работа не стават

Внимавай да не се преработиш на твоята щайга. Говориш като миньор който познава само едно оръдие на труда и това е кирката. Всичко друго ми се струва "афиф" работа, като например да си провериш пощата.

Може ли да знам каква ти е дефиницията за сериозна работа?

Само където споменатото устройство е компютър във формата на таблет. Имаш си пълните функции на десктоп, но в преносима форма. Така че коментарът ти, че за нищо не става, в случая не важи, понеже можеш да правиш същите неща, които и на персонален компютър.