Коментари - IT гиганти се обединяват срещу екстремизма | IT.dir.bg
назад

IT гиганти се обединяват срещу екстремизма

YouTube, Facebook, Twitter и Microsoft обявиха плановете си да се обединят за борба срещу екстремистко съдържание, разпространявано на техните сайтове.

Обратно в новината

Коментари - IT гиганти се обединяват срещу екстремизма | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

начи се сдобихме и с глобално министерство на истината честито

кой е мужишкия айти гигант??? Байкаля дека е, йотафона, Катюшата ... не се харчат нещо

Дотук беше със свободите и ценностите! СССР го няма, Фидел и Че също - следва капиталистическия реванш. Свободите ще ги изключват една след друга, ужким за борба с екстремизма и тероризма, а реално за да не позволят граждански възстания, бунтове и революции. Едновременно с това ще има тотално и повсеместно редуциране или премахване на социалната държава, щото това са едни кинти, които корпорациите ги искат за себе си, а не за да може разни дърдорковци да поддържат незаслужено висок стандарт!

Ква цензура бе айнщайне, кой те е спрял да регистрираш уебсайт и свой домейн и да публикуваш каквото щеш. Струва под $100 на година. А ако намерят начин да позаглушат руските агит тролове дето мътите водата напоследък в неясно какви напъни (освен да поудължите престоя на господаря в Кремъл) ще сторят само добро, на всички им е писнало вече където и да погледнат да виждат 90% само ваши постове.

става въпрос за сваляне на информация което някой друг някъде е поставил, без неговото съгласие/знание това ако не е цензура то какво е? страшното в случая е, че зад тази цензура стоят корпоративни интереси! не национализъм или дитаторски интереси. Вторите две са с много ясни идеи: какво и защо. Корпоративните интереси един бог знае утре на къде ще ги отвее.

По-наблюдателните сигурно са забелязали че иконката на браузъра на Гугъл представлява три стилизирани шестици, които са числовово изражение на титлата "Vicarius Filii Dei".

Това е красноречив отговор на въпроса защо строителите на вавилон и техният духовен център ватикана (змиярника) създадоха и поддръжат теоризма във всета. Защото им трябват антитероситични закон или с други думи въвеждане на санинската диктатура подпечатана с белегът на авторитена на звярът неделният закон. Но бог държи всичко под контрол и допуска тази криза за тества всеки един човек във вярата и делата. Защото във времената на тежка криза които предстоят, хората ще покажат истинката си същност.

ако не знаете: да препсуваш емигрант ще е екстремизъм. да кажеш, че обичаш руска водка - бан до живот.

Да, по край сухото ще гори и мокрото.

за водката едва ли. То друго читаво в Русия така или иначе не се прави. И при водката не са N1 разбира се, но поне е средно качество.

1984 на Оруел беше предупреждение, а не instruction manual...

верно ли ? 5 години по-късно ?

ИТ гигантите го играят популистки, вероятно искат бюрократите да им намалят данъците. Иначе ни заливат с всякакви екстремистки реклами, колкото повече ги отрязваш двойно повече ти натрисат.

Все още стоят старите клипове с екзекуции качени от ислямистите в тубата.