17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Se taia

Не пише колко гълта. За IoT проекти консумацията понякога е по-критична от производителността. Иначе има достатъчно "конкутренти" на тази джаджа - Ардуино, Rasbery Pi и т.н.

Може да работи мад.я... С тоя архайчен мангали400 от преди 10 години не става за дъска за кочина даже. Забрави за андройд по-нагоре от 4. За автоматизиране на входната врата и хранилката за котката става, за друго ще се лагне здраво само за месец. За толко пари - толкова!

Напълни се с евтини боклуци и доколкото не ги слагат на сериозни места е ОК, дали ще те подразни, че ключът за лампата стил от преди 100+ години се е счупил и трябва да го сменяш или това нещо, че се е омазало и трябва да го препрограмираш за да си светнеш е горе-долу все тая. Лошото е, че масово се напъват да ги слагат където не им е мястото - просто защото са много евтини. МИнава време и всички свикват, че трябва да опиташ няколко пъти или да се обадиш на поддръжката за да проработи каквото искаш.... А тия дето работят винаги и са малко по-скъпи просто измират. Но такъв е животът, еволюцията е всичко но не и гладък път.

Аз се ловя на бас, че НИКОЙ в България не може да направи това платче за 8 долара... Та въпроса ми е: Вие какво направихте за IoT в България?

Примерно умните хладилници.....или ти си държиш бирата в кофа с чешмяна вода?

Абе има малка разлика между микроконтролер и микропроцесор...

Se taia

Хаха смешник!!! Нали микроконтролера ползва процесор бе? Олеле, мислех, че говоря с някой който разбира, а той бил ПРОСТ ТРОЛ!!!

Реклама на чист боклук. Това има голяма консумация и не става за ИофТ. А и там видео карта ..... аре нема нижда. То и за това е 8 usd. Толкова струва един свестен cpu на stm който наистина е за тази работа.

То само тва ми куца, хладилника ми да ми зее че ползва бисквитки да ме слеки какво ям и да ми набива малоумни реклами! Не мерси! Нека си е тъп, само с релета!