Милиардери ще плащат да присадят мозъците си в роботи, за да живеят вечно

На пазара ще излизат "общообразовани" модели, които част от бизнеса ще вземе наготово, но сме далеч от изкуствения интелект иконом, който така вярно служи на Iron Man, заяви Емил Кирилов пред Dir.bg

Обратно в новината

Коментари - Милиардери ще плащат да присадят мозъците си в роботи, за да живеят вечно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научната фантастика в действие.Имаше и такъв подобен филм от Замунда ... Ей тоя гледал много филми ама истина и е така

казах ли ви , че "БЛейк и Джена " е вечен сериал !

Филма, Западенс свят ?

Колкото по бърже някой спука черупките на тези старчески отрепки и им сипе разядената пихтия в празни ламаринени консервени кутии за да живеят вечно , толкова по добре за всички хора на земята .

Староста е БОЛЕСТ! Това откриха УЧЕНИТЕ! Генетиците откриха, че гладуването по точно периодичното гладуване обръща процеса на стареене при хората. Това е фундаментално откритие. Естествено за по-сигурен резултат трява да се следва longevity диета! Растителна храна, сладки картофи, броколи, японски гъби, аспержи ... всякакви зеленчуци и т.н., от животинските продукти се допуска само дребна риба заради Омега 3, но по-добрият вариант е без нея! Ленено семе, орехи и водорасли вместо риба. Важен фактор е и здравият сън! Силови тренировки, йога всеки ден и през ден тичане в Зона 2.

Може да се вземат и добавки - вит D3 и К2, Рисвератрол, Масло от авокадо или зехтин, допълнително омега 3.

Всички тези фактори подпомагат да се обърне процеса на стареене. Или най-малкото да се забави. Ако правите всичките неща е най-добре разбира се.

Че може да се забави стареенето може, най-ефикасно досега е преливането на кръв от млади хора от време на време. Въпросът, който човек трябва да си зададе е "искам ли да живея под формата на старец"? Повечето хора доживяват до тоя статус и без специални добавки.

Наскоро откриха как да удължат живота на мишка с около 50%, както научат клетките да ,разчитат правилно, ДНК. Та, никой не може да предскаже бъдещето

Ако ще ти вадят мозъка, той пак ще се скапе. Ако ще слагат нещо в него или дори само връзват, кой знае как ще боли. То на компютрите как сменят портове, пък с мозъка как ще е с обновленията? Ако ще правят копие на линост, то то ще е само копие. За околни може да прилича на някой, но това няма да си ти. Ти ще си си умрял. Личната ти изгода е 0.

А бе ако е 100% трансфер на съзнанието ти това нещо ще се "събуди" със спомените, които имаш, т.е. ще си ти, монтиран върху желязо вместо върху органично...ммм прасе :). Прасето ще е умряло ама ти ще живееш. Пък ако имаш достатъчно време и си достатъчно умен може да измислиш начин пак да си направиш прасенце в което да се прехвърлиш, ако не ти харесва металното битие.

какво е това "съзнание" което ще бъде трансферирано според теб? какво предтавлява? къде се намира в човешкото тяло? как да изцедим "съзнанието" от материята?... не си прави труда да отговаряш. съвременната наука не вижда нищо отвъд физическото биологично в съществуването ни. затова във всички случаи, когато става въпрос за трансфер, става въпрос за трансфер на някакъв физически съществуващ орган. конкретно - мозък. - в този смисъл Някой е напълно прав! Добре тялото остаря - сменихме го, взехме мозъка и го цопнахме в ново тяло биологично или механично не е от особено значение ... но мозъкът също остарява! Значи един ден независимо от всичко което правим, мозъка ще стигне предела си и ще умре. - Ако имаш нещо което да опровергава горното с научни средства то си готов за Нобелова награда. Ако докажеш съществуването на делимо от материата "съзнание" твоята награда по биология ще бъде една от най-значимите в историята на Нобеловите награди по биология. Знам че звуча като скептик, но аз обичам науката и обичам прогреса в нея. Стискам ти палци да ни отвориш очите и да преоткрием биологията, но до тогава прощавай написаното от е просто плод на фантазиите ти.

> 2023-06-19 10:14:45 >дам (нерегистриран) > >какво е това "съзнание" .... Съзнанието ти е способността да мислиш имайки всичките си спомени. Разбира се, че никой не знае как точно функциноира. Да пресипеш мозъка е глупашки елементарно, естествено, че няма да проработи. Но това, че не знаем как да стане по никакъв начин не означава, че не може да стане. Още по-малко това, че ти не можеш да си представиш за какво говоря е някаква пречка за възможността това да се направи - въпрос на знания който засега нямаме. Дали някога ще ги имаме също е неизвестно, вероятно да - гледайки как знанието ни е еволюирало дори само последните няколко века.

мисля, че напълно добре си представям за какво говориш. според мен ти просто правиш грешката да разглеждаш съзнанието като паранормален феномен обитаващ мозъка, като нещо напълно отделно и независимо от мозъка, а не като това което то е - просто функция, резултат от дейност или страничен продукт на работата на мозъка. съответно смяташ, че този паранормален феномен един ден ще може да бъде изолиран от физическия му носител и съответно преместен. . тук въобще не става въпрос нито за технологичен прогрес нито за еволюция, а разбиране на това какво е съзнанието. за момента няма никаква фактологическа причина да смятаме, че съзнание съществува някъде без физически носител. "съзнанието" не е нещо отделно! това твърдя аз и съвременната наука, обратното твърдиш ти в случая. . нека ти го обясня с пример. кръвта. кръвта тече по вени и артерии. кръвта формира кръвен поток по вените и артериите. какво обаче е поток? мога ли да пренеса потока от вените си в друго тяло, без да пренеса кръвта? мога да пренеса кръвта в друго тяло и тя да потече там. няма как да пренеса самия поток без физическия му компонент. потока е както казваш функция на кръвта, не е отделна частица от тялото ни. в този смисъл без кръвта, потока не съществува. . същото е и с мозъка и съзнанието. какво прави мозъка? предава импулси из невроните си ... най-просто казано мисли. подрежда множество мисли в съзнание. можеш ли да отделиш съзнанието от мисленето - не. можеш ли да отделиш мисленето от мозъка - не. съответно не можеш да отделиш и съзнанието от мозъка. съзнанието е функция на мозъка. съзнание не съществува без физическия му носител - мозъка. няма как да отделиш нещо, което само по себе си не съществува. дори един ден да имаме компютри със съзнание, те пак ще имат физически носител на това съзнание - серия от транзистори и процесори.

Звучи като кошмар...

Защо?

Дали пари на тези без капка акъл.Ама как ще живеят без енергията на тялото си.Тялото им не е само мозъчна материя-имат и астрално и етерно тяло,аура и прочие....Да платят малко мозъчни клетки да им присадят приживе,че тия изтрещяха напълно.

кога искуственио интелект ми обясни точно как да насадим турбо от ауди на москвичо те тогва ше го признаем

+++

Вечен мозък? IT специалистите са много амбициозни. Няма да е по-трудно да направят цял вечен човек.

Щом има балъци с пари, ще се намерят измамници да им вземат парите. А дали ще живеят вечно - много се съмнявам.

Не мога да си представя как всеки нерв мозъчен, ще се свърже със съответен нерв на робота, та да функционира като хората този мозък. Става дума за милиарди връзки. Кой ще ги свърже, с какво точно ще ги свърже? И веднъж свързани, дали ще могат да се научат да управляват новия организъм. От какво ще се състои този организъм, дали ще е човекоподобен или с някаква съвсем друга форма? Аз не държа отново да съм човек, ако мога да избирам, бих избрала да съм някаква соларна плоскост, движеща се през пространството като вълна.

Това , което си написал е значително по-лесно това да направят мозъка вечен. Със здраве.

Подобни статии трябва да се публикуват в специален раздел “Любопитни глупотевини”

Програмист говори самоуверено за материи, които са му неясни и даже непознати, което показва, че този индивид няма естествен интелект, но се напъва да ни обяснява за изкуствения такъв. ДИРа не трябва да дава трибуна на самозванци и дилетанти.

Милиардерите и мултимилионерите ударно увеличиха богатствата си след т.нар. ковид пандемия. Данни на oxfam сочат, че най-богатия 1 процент от хората на земята спечели почти две трети от цялото ново богатство на стойност 42 трилиона долара, създадено от 2020 г. насам. 1 процент от хората, около 80 милиона най-богати, прибраха 28 трилиона, а останалите 99 процента от населението на света, близо 8 милиарда души - само 14. Още по-фрапиращо е положението вътре в този един процент. В 2021 год.годишният списък на Forbes на милиардерите в света включва 2755 души с общо нетно богатство от 13,1 трилиона долара, което е с 660 членове повече от 2020 г. 86% от тези милиардери са имали повече богатство, отколкото са притежавали предната година. Като цяло и броят и богатството на милиардерите се удвоиха през последните десет години. Богатството на милиардерите се увеличи още през 2022 г. с бързо нарастващите цени на храни и енергия. 95 хранителни и енергийни корпорации са спечелили 306 милиарда долара неочаквани печалби и са изплатили 257 милиарда долара (84 процента) от тях на богати акционери. Династията Уолтън, която притежава половината от Walmart (верига хипермаркети в САЩ) е спечелила 8,5 милиарда долара през последната година. Богатството на индийския милиардер Гаутам Адани, собственик на големи енергийни корпорации, скочи с 42 милиарда долара (46 процента) само през 2022 г. В същото време най-малко 1,7 милиарда души живеят в страни, където инфлацията изпреварва заплатите, а над 820 милиона души — приблизително един на всеки десет души на Земята — гладуват перманентно. Дори Световната банка обяви, че светът почти със сигурност е загубил целта си да сложи край на крайната бедност до 2030 г. и че „глобалният напредък в намаляването на крайната бедност е спрял“. Така 20 -те гпдо и на XXI век се очертават като времето с най-голямото увеличение в глобалното неравенство след Втората световна война. Това доказва и пълната фалшивост на т.нар. програма "2030", лансирана от самите милиардери. „Докато обикновените хора правят ежедневни жертви за основни неща като храна или топлина, то свръхбогатите са надминали и най-смелите си мечти. Това десетилетие се очертава да бъде най-доброто досега за милиардерите — бум за най-богатите в света,” каза Габриела Бучър, изпълнителен директор на Oxfam International. И продължава: "Четиридесетте години намаляване на данъците за супербогатите показаха, че надигащият се прилив не вдига всички кораби, а само суперяхтите на свръхбогатите." Концентрацията на все по-големи богатства в малък брой хора носи огромни заплахи за цялата ни цивилизация и това е най-важният проблем пред бъдещето. Вече виждаме как тези свръхбогати персони поеха "отговорността" за управлението на земята, разбира се, без никой да ги е молил. Т.нар. "Световен икономически форум" в Давос, където се събират богаташите, вече взема решенията за бъдещето на планетата и тези решения само се свеждат за изпълнение до официални организации като ООН, СЗО или национални правителства. Милиардерите, превърнали се вече в глобален елит, започнаха да гледат на народите като на свои собствени стада от добитък, който могат да стопанисват както намерят за добре. Тези процеси ни водят към един нов феодализъм, много по-лош от предния. Днешните глобални крале, графове и херцози имат и властта (формално назначавани от тях правителства) и силата (новите технологии) за да го направят. При това, за разлика от средните векове, днешните глобални феодали нямат и вяра в Бог, а само в дявола - тоест - в парите и властта. Затова и този нов феодализъм би бил много много по-зловещ. Освен това повечето от милиардерите в света живеят в страни без данък върху наследството за преки потомци. Те ще предадат 5 трилиона $ на своите наследници (повече от БВП на цяла Африка) което ще задвижи бъдещото поколение аристократични елити, тоест - наследствени крале, графове и херцози. Частичен успех в борбата с тази тенденция би било предложението свърхбогатите да се обложат със специални данъци. Това пише известният Дъглас Ръшкофф в новата си книга "Оцеляването на най-богатите". Данък от 5 % върху доходите на свръхбогатите по света може да събере 1,7 трилиона долара годишно, достатъчно, за да извади над 2 милиарда души от бедността. Това, обаче, едва ли би могло да спре феодализирането на света. Дори няма и да го забави. Единствената сила, която може да спре пътя към ада, по който ни тикат, е появата на нова глобална идеология. Светът отчаяно се нуждае от нова идеология,от нови идеи, които да спрат дегенерацията и връщането в тъмните времена. Основата на тази идея е, че не трябва да се борим с бедността (както от десетилетия фалшиво напяват МВФ, СБ, ООН и т.н.) а с прекомерното богатство. Не бедните, а богатите създават всички проблеми. Единственият проблем на бедните е, че искат да ги има, а единствен проблем на богатите е, че бедните може да им вземат властта и богатствата, заедно с главите, което се е случвало нееднократно в световната история и затова трябва да им наложат тотален контрол и (или) да ги унищожат. Новата идеология трябва да е базирана на справедливо преразпределение на богатствата, на отнемане натрупаните милиарди от свръхбогатите, на общочовешка собственост и контрол върху интернет и новите технологии. Майката Земя може да храни и 20 и повече милиарда души, но само ако има правилно разпределение на благата и хармонично устроено глобално общество, базирано не на индивидуализма и личния успех, а на колектива и колективния успех.

Милиардери ще плащат да присадят мозъците си в роботи, за да живеят вечно ... докато те самите се мъчат в ада за греховете си и богунепрязаността си.

ИИ е Ада, в него ще бъдат заключени човешките души и там ще страдат за вечни времена, а мозъците горко ще ридаят и ще се проклинат, че са се подвели по изкушението за безсмъртие

Наскоро изменен закон в Калифорния ще добави "потвърждаване" на сексуалния преход на дете към стандарта на държавата за родителска отговорност и благосъстояние на детето, обявявайки всеки родител, който не потвърждава трансджендърността на детето си, за виновен в злоупотреба с деца“ съгласно този закон. AB 957 беше приет от щатското събрание на Калифорния на 3 май, но съавторът му го промени след няколко часа работа в щатския сенат на Калифорния на 6 юни. Депутатът Лори Уилсън написа законопроекта и го представи на 14 февруари. Сенаторът от щата Сан Франциско Скот Вайнър го спонсорира. Детето на Уилсън се идентифицира като трансджендър. Първоначално AB 957 изисква от съдилищата да преценят дали родителите на детето са „потвърждаващи пола“ в делата за попечителство. Поправката на Вайнер напълно пренаписва калифорнийския стандарт за грижи за деца. AB 957, както е изменен, "ще включва родителското потвърждение за полова идентичност на детето като част от здравето, безопасността и благосъстоянието на детето", променяйки определението и прилагането на целия семеен кодекс на Калифорния . Съгласно раздел 3011 от Семейния кодекс на Калифорния, съдилищата в Калифорния ще имат пълната власт да отстранят дете от дома на родителите му, ако родителите не одобряват LGBTQ+ идеологията. Чрез промяна на дефиницията за това какво представлява „здравето, безопасността и благополучието на детето“, училищата, църквите, болниците и други организации, които взаимодействат с деца, ще трябва да признаят „смяната на пола“ при непълнолетни по подразбиране — или рискуват да бъдат обвинени в злоупотреба с деца. AB 957 може също така да разшири списъка с организации, които предоставят „доказателства“ за „непотвърждаване“ на пола в калифорнийските съдилища. Поради добавянето на „потвърждаване на пола“ към квалификационните стандарти за „здраве, безопасност и благосъстояние“ на Калифорния, калифорнийските съдилища вече ще могат да приемат доклади за „насилие, основано на пола“ от прогресивни активистки организации – стига те да твърдят, че предоставят „услуги на жертви на сексуално насилие" или домашно насилие. По същество момчето може да докладва за родителите си на клуба на гей-стрийт алианса на местното училище или друга ЛГБТК+ организация, която след това може да докладва за насилие над деца по отношение на родителите на момчето. Невероятно, но законопроектът не дава никаква дефиниция за това какво би се квалифицирало като "непотвърждаване" на пола на детето. Както отбелязва Сюзън Лути от Washington Free Beacon , „Законопроектът не прави разлика по отношение на възрастта на детето, колко дълго детето се идентифицира като транссексуално или потвърждение за социален преход срещу медицинско лечение за смяна на пола.“ Остава неясно на какъв закон или прецедент могат да се позовават калифорнийските съдилища, за да определят дали родителят е потвърдил, да не говорим за определяне на стандарт, приложим за всички ситуации. AB 957 не е първият опит на Вайнер да легитимира трансджендъризма за деца . Миналата година тойr спонсорира SB 107, превръщайки Калифорния в първия щат, утвърдил се като сигурно убежище за медицинско лечение и хирургия за транссексуални непълнолетни. Губернаторът Гавин Нюсъм, демократ, подписа законопроекта през септември. През март организацията „Защитници на вярата и свободата“ заведоха дело срещу администрацията на Нюсъм в Окръжния съд на САЩ за Централния окръг на Западния окръг на Калифорния. Защитниците на родителските права и експерти разкритикуваха поправката на Вайнер, която отменя семейния кодекс на Калифорния. Джей Ричардс, директор на Центъра за живот, религия и семейство Ричард и Хелън ДеВос към The Heritage Foundation, нарича AB 957 „гротескно нарушение“. (The Daily Signal е мултимедийната новинарска организация на Heritage.) Докато все повече и повече европейски страни се отказват от отвратителната джендърна медицина за пола за децата, Калифорния реши да я направи задължителна. Те не само искат да се уверят, че всяко дете с противоречиви чувства към сексуалното си тяло ще получава бързо кръстосани хормони и операция за кастрация, щатските демократи искат да се насочат към родителите, които иначе биха се колебали. Това е гротескно нарушение на правата на децата и родителите. Достойните калифорнийци отляво, отдясно и от центъра трябва да бъдат възмутени. Никол Пиърсън, основател на Facts Law Truth Justice и групата за граждански права, осъди неконституционността на AB 957 в интервю за The Daily Signal: Този законопроект постановява като закон, съгласно който неспособността да потвърдите самоличността на вашето дете е злоупотреба с него. Това ще бъде окончателното правно решение без никакви подкрепящи доказателства или изслушване с предизвестие или възможност да бъдете изслушани. Депутатът Уилсън и сенаторът Скот Уайнър не са лекари. Те не могат да направят това определение за всяко дете на възраст 0-17 години в щата, но това е, което се опитват да направят тук. Ако родител или настойник е против или просто не желае да потвърди новата самоличност на своето 7-годишно дете – докато то преминава от Спондж Боб към Батман и Дора Изследователката – то те могат да бъдат признати за виновни за злоупотреба и малтретиране на деца съгласно AB-957, ако стане закон. Този ужасяващ законопроект за децата, както и за родителите и настойниците им, не само в Калифорния, но и в цялата страна. Гавин Нюсъм се кандидатира за президент през 2028 г. Ако той подпише този закон тук, ще го разпратят във всички щати, ако стане президент.

ви една книга „Главата на професор Доуел“ и как завърши главният герой

А за милиардерките, нищо не казват, дали ще се чувстват като секс кули????

Милиардерите знаят, че като умрат за тях Рай няма и затова бързат да се направят безсмъртни, че да не горят в ада. Исус е казал, че камила има по-голям шанс да мине през иглено ухо, отколкото богат човек да влезе в Рая. Ето, затова и го отричат, защото си мислят че ще го надхитрят с тъпите си технологии.

На мястото на ковид-19, трябва да разкрият нов раздел "Глупости" и там да слягат подобни статии.

Не знам, дали това момче може да каже на изуст едно стихотворение , напр. на великия поет Смирненски, от романтичните му творби. Говори възторжено за високо технологични неща, добре. Но защо всичките тези IT умници, дето са впрегнали сили да осигурят безсмъртие на супербогати извратеняци, не насочат ум и знания да подобрят опазването на планетата? Или “железните нови” ще живеят без необходимост от вода, храна чист въздух и природа? Или точно те ще се населяват Марс? Не искам и да си представя общество от роботи и известен брой обслужващи ги като слуги човеци, макар и супер умни. Явно измина епохата на веруюто” Красотата ще спаси света” . Идва новата истина” Алчността ще погуби света”! Особено безумната алчност за вечен живот!

Мъск каза гладните да ядат космоса.

Защо според вас сме направени да умираме? Какво е остаряването? И дали всички органи не работят за мозъка? Човека е една биохимична машина програмирана да остарее и да спре!

Всичко тече, всичко се променя...

И Киро Петков си има присаден мозък. От Посолството.

Роботът на Кирчо само ще сочи главата си и ще казва:-Празно! Празно!

Аз НЯАМ да го доживея и СЛАВА БОГУ - Мислете му Вие джендърастите и "умно - карсивите " - То си е за ваша сметка !!!

мног филми гледте, само една граната в трафопоста и останаате без ток!!!! !

Колективният Запад открито обяви сатанизма за своя религия. Един от основните западни информационни ресурси - Facebook - се опитва да забрани християнско съдържание и започна да добавя предупредителен надпис "fake nws" ("фалшиви новини") към някои съобщения, в които се споменава Господ и Бог Иисус Христос. Преследването на християните на Запад е въпрос на време. Открит сатанизъм Във всички страни на колективния Запад през последните 20 години е имало законодателно консолидиране на сексуалните извращения и еднополовите бракове като норма. Така наречената "джендър идеология", която поставя естествените мъж и жена наравно с десетки екстравагантни "джендъри", се превърна в основа на политическия и социалния живот. Зоофилията вече е легализирана в редица западни страни. Евтаназията също е норма. Бюрокрацията на ООН наскоро публикува доклад, който де факто призовава страните по света да легализират педофилията. След всичко това възниква единственият въпрос: кога сатанизмът, чиито проявления са изброените по-горе мерзости, открито ще стане общата религия на Запада? Отговор: случи се. Според американското неосновно издание Slaynews.com журналистът Били Халоуел се е „възползвал от своята религиозна свобода“, като е публикувал във Facebook този Великден: "Иисус предаде себе си на смърт, за да ви даде вечен живот." Но въпреки факта, че публикацията му отразява едно от основните постулати на християнството, общият достъп до нея беше блокиран от Facebook. Халоуел беше обвинен в разпространение на „език на омразата“. Журналистът подаде жалба и поиска блокирането от поста му да бъде премахнато. Facebook разгледа обжалването и отиде крачка напред, като премахна напълно публикацията на Христос. Отговорът на компанията беше: "Не можем да показваме съдържание, което нарушава нашите стандарти за реч на омразата." Тоест според Фейсбук самото споменаване на Иисус Христос е „език на омразата“. В християнската традиция такова отношение към Божието име, към Църквата и нейните Тайнства се счита за доказателство за демонично обладаване. В същото време е важно да се разбере, че Facebook е водещата информационна платформа за глобалистите, това е мейнстрийма, който изразява основните тези на американската „дълбока държава“, предназначена да зомбира „почтената публика“. Всъщност имаме работа с открито богоборчество, със сатанизъм, издигнат в ранг на общ за всички закон. „Изтласкайте християнството“ Както отбелязва в тази връзка друга несистемна американска мрежова публикация Thepeoplesvoice.tv, глобалисткият елит активно работи за „изтласкването на християнството“ от живота на хората. Световният икономически форум (СИФ) в Давос, който е видимата надстройка на глобалистите, „става все по-враждебен към християнството и основните религии“. "Ако четете малко между редовете, става ясно, че СИФ умишлено се опитва да изтласка Иисус Христос от живота на хората", пише Thepeoplesvoice.tv. Порталът припомня, че Ювал Ноа Харари, съветник и дясна ръка на основателя на СИФ Клаус Шваб, известен трансхуманист и сексуален перверзник, каза, че „СИФ е толкова успешен в плановете си да хакне умовете на хората, че те (глобалистите) ще превърне хората в богове." На така наречения Атински форум за демокрация (подобие на СИФ) през октомври 2020 г. Харари каза нещо феноменално по време на панелна дискусия, която хвърля светлина върху истинската цел на глобалистите: "Най-важният момент ще дойде, когато проследяването на човек ще бъде не само външно, но и подкожно ... Сега в света протича много важен процес: ние "хакваме" хора. Имаме възможност да "хакнем" човек, за да разберем какво се случва с него вътре, какво го движи". "И най-важните данни не са за това какво четете, купувате или с което се срещате, а какво се случва вътре във вас. Към днешна дата има две независими революции - в компютърната област и в биологичната наука. Сега те се сливат заедно - в един вид биометричен сензор", казва той. "Това е устройство, технология, която преобразува биологични данни в цифрови данни. Тези данни ще бъдат обработени от компютри и ще ни дадат възможност да наблюдаваме хората под кожата. Това е повратна точка в цялата игра. Това е ключът към по-добро разбиране на хората, дори повече, отколкото те знаят за себе си...", продължава Харари. Открито лице Съвсем ясно е, че подобен подход към човека предполага пълно отричане от него като Божие творение и съответно отричане от самия Бог. Както отбелязва Thepeoplesvoice.tv: „Според СИФ Иисус е фалшива новина, Бог е мъртъв и хората нямат душа. Човекът е животно, чийто ум може да бъде хакнат и който няма капацитет за свободна воля.“ "СИФ тихомълком прониква в демократично избрани правителства в продължение на десетилетия, прониква в офисите на властта и има огромно влияние върху света", пише Thepeoplesvoice.tv. "Сега тези тирани са станали арогантни и уверени в собствения си успех. Те вече не се крият в сенките и не дърпат куклите си за конците зад кулисите", продължава изданието. Откритото отричане на Христос в най-голямата информационна платформа в света е доказателство, че сатанистите вече не се крият зад евфемизми, не действат под фалшив флаг, а открито се борят срещу християнството. Това е основната пречка пред изграждането на тоталитарното общество, което те планираха, където всички хора ще бъдат подложени на електронен контрол, лишени от собственост и, както Thepeoplesvoice.tv отбелязва, където, под принудата на глобалистите от Световния икономически форум, „в един нов свят ще бъде одобрена религия, която ще обедини цялото човечество в преклонението пред олтара на науката за климата, технокомунизма и евгениката“.

ЩЕ ЛИКВИДИРА ОМРАЗНИТЕ И ОВЦЕ ...КАТО ГИ НАПРАВИ "ЖЕЛЕЗНИ" ...И ПОСЛЕ КАТО ИМ ДРЪПНЕ ЩЕПСЪЛА ...И КРАЙ ... СЛОЖЕТЕ СИ, ОВЧИЧИ ОЧИЛЦАТА ЗА ВИРУАЛНАТА "РЕАЛНОСТ", ХАПВАЙТЕ ПРИНТИРАНО "МЕСЦЕ", СЛОЖЕТЕ СИ ЧИПЧЕТО ПОДКОЖНО ...ВСИЧКО Е ЗА ВАШЕ ДОБРО И ЗА ВАШЕТО "БЕЗСМЪРТИЕ" ... ПРИ Т.Н. ЧЕТВЪРТА ИНДУРСТРИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ, ОБЕКТ НА ПРИСВОЯВАНЕ ЩЕ БЪДЕ ..."ПОВЕДЕНИЕТО НА ОВЦЕТЕ", А НЕ ТЕХНИЯТ ТРУД, КАКТО БЕШЕ ДО СЕГА ! "ПОВЕДЕНИЕТО" Е НОВИЯТ ТАРГЕТ ЗА ГРАЕЖ, КЪМ КОЙТО СЕ Е НАСОЧИЛА МАФИЯТА В ОСНОВАТА НА КОИТО СА ОНИЯ С МАЗНИТЕ КОСИЦИ НА КИЧУРИ ... НЕ ВЕРВАТЕ ЛИ ?! КАК Е "ИЗЧЕЗНАЛ" ДРЕВНИЯТ ЕГИПЕТ ...И ДАЛИ И ИЗЧЕЗНАЛ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ...ИЛИ СЕ Е ПРЕРОДИЛ В НОВА ФОРМА ?!

А ако ви дръпнем шалтерчето?

Тез момченца не са чели Кой казва колко да живее !

Той е милостив, особено към личен избор, тогава и урокът е по-ценен.

+ + + + +

Няма ли кой да ги спре тези изроди бе?

Не трябва да бъдат спирани. Каквото сам си причиниш, никой не може, да ти причини!

И те си мислят, че кото си присадят мозъците в робот ще живеят вечно? Майко мила? И ще могат да ядат, пият и таковат и изобщо да водят пълноценен живот като както да имат човешко тяло? Това сериозно ли? Кой нормален с всичкия си ще дръзне да помисли, че това е възможно? Сякаш колкото повече пари имат, толкова повече се прощават със здравия разум и си въобразяват, че с парите ще си купят вечен живот. После ние, християните, сме били малоумници. Христос казва "познайте Истината и Истината ще ви направи свободни. Защото Аз сэм Пътят и Истината и Живота". Който е познал Христос не си прави подобни илюзии, не разчита на технологии за вечен живот, а знае, че смъртта е преображение. Че животът на земята е само тренинг модул по пътя към вечния живот. Не знам. Аз лично по-голяма простотия и смешка не ми се е мяркала пред очите.

Ти току що разказа една подобна.

От Всички тези "учени " които са ВПРЕГНАТИ да се занимават с това , а те хич не са малко , такива тайни лаборатории наистина съществуват и се работи се много усилено - Та НИТО един от тях НЕ Е НОРМАЛЕН ! Хората са подваластни на АЛАЧНОСТТА и СТАТУСА си и затова са готови да извършат чудовищни неща за ПАРИ ! МЕНГЕЛЕ е бил истински "лекар " , но това съвсем не означава че е бил "НОРМАЛЕН " - И "Учените " са хора , имат познания , но са хора с всички НЕДОСТАТЪЦИ на нашия ВИД - АЛЧНИ , ЗЛОБНИ , НАХАЛНИ , ЖЕСТОКИ и ЛИЦЕМЕРНИ , и затова се оставят да бъдат използвани за ужасни неща от други ПО-ЛОШИ и злобни , но не с толкова акъл и способности , а с много пари , които пък КРАДАТ от Вас ОБИКНОВЕНИТЕ и РАБОТЕЩИТЕ , които им вярвате на ГЛУПАВИТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ и си МЪЛЧИТЕ по " мирните протести " , докато те Ви ограждат с полиция да Ви бие , но и плащат пак с вашите пари !! ВСИЧКО започва и би трябвало да се реши от ИСТИНСКИТЕ ХОРА , от които идват ресурсите за всичко това - Въпрос на орагнизация и мислене , ако ли НЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО е ОБРЕЧЕНО , защото ЛОШОТИЯТА и АЛЧНОСТТА никога НЯМА да СПРАТ САМИ , ако никой не ги ПСРЕ !!

Да живееш вечно е наказание. Това е все едно да те накарат, вечно да играеш едно и също ниво, в една игра. За съжаление алчните не разбират смисъла на живота, защото са обсебени.

не мшсля че е наказание...да живееш вечно млад ш просто да си стоя на една поляна с прекрасна гледка...явно ти не разбираш смъсъл на живота:). друг е въпросът че това е изродко технологичен робототизиранпсвят

Вземи си пусни Ванила скай с Том Круз и Пенелопе Крус. Там имаше едни такива с прикозните гледки и полянки.

Гарантирам ти, че дори на тази поляна да танцуват 20 голи девици, за един много кратък период дори на сегашните човешки животи, ще мразиш всяка тревичка и всяко къдраво косъмче. Пусни си "Магистрала 60", това е шедьовър!

Пътя към унищожение на статуквото! Супер!

Като чета подобни глупости и направо откачам. Никой не може нищо да присади. Най-много след време да можеш да направиш копие на някого, Но при всички положения родения от плът и къв ще си умре по този начин и никога няма да живее вечно. Толкова е просто

Тези роботи ( за мозъка разбрахме ) какъв ПОЛ ще са , че е много важно как ще се възпроизвеждат , за да има още мозъци , защото не можем да допуснем , че ще ги сменята като маслото на двигателите ?! Роботите и те ли ще правят ПРАЙДОВЕ ?! Ако тези роботи евентуално ще правят секс помежду си - НЯМА ЛИ ДА СКЪРЦА много и да стресира останалите живи РОБИ ( идиоти) , които не са могли да си платят за да им сложат мозъка в ламариненото тяло , но пък ще трябва и да поспят защото на другия ден ПАК ще са РОБИ за да работят за благото на "демокрацията " , която ще иска да им вземе мозъците , за да ги даде на ВАС БЕЗМОЗЪЧНИТЕ да си играете на "технологии " ?! Откъде ще дойдат ресурсите за толкова много роботи , или ще чакате Путин да умре - ДА ама ще дойде Пригожин и друг като Си и ако чакате и него - ДОСТА ще почакате - Има и още мноооого други въпроси , ама хайде да започнем с по-лесните !!!

Много Холивудски бози гледат тия милиардери.

15 дни на вода и свещ ..... Ще се оправят хората !

Създайте и изкуствен Христос, олигофрени бездарни...

Това е супер. При едно условие обаче. Милиардера след като се прехвърли в робот престава да бъде милиардер и губи статуса си на човешко същество. Следователно и губи всичката си собственост. Не трябва да им се позволява да пробутат в закони с които прехвърления в робот да се счита за човек. И довчерашния милиардер ще требва да слугува, като робот.

процедурата е умираш, връщаш се при Източника, там си избираш майка баща житейски ситуации, приятели, врагове, подпис и се връщаш. Значи тези т.нар. безсмъртни се надяват че ще си изберат да се вселят в робота с мозъка им. Което донякъде потвърждава, че има вселяване на души в чужди тела. т.е. вече има такива безсмъртни

Безсмъртна е душата, а не мозъка. Някои хора не ги устройва да се връщат с нулирана памет и ще се надяват да се натъкнат в тялото на АИто, където им е и запазения мозък.

на това древните му викат зомби.

Значи няма да се отървем от пЛандемиите на Бил Гейтс занапред !

! ! !

И позволи му да се даде дишане на звяровия образ, така щото звяровия образ да продума: също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на звяровия образ.

Душевно бедни , мизерни , нещастни, живи умрели.... Вижте снимката !

Да насядят 3 дръвчета да ги пазят поливат и да гледат как Господ ги прави да растат ! Така е и с човека . Четете Божието Слово Библията

Фотосинтезата, Колега. …отн. Това. ..колкото ЗА МайкаПрирода - кат Вижда Човек що се Е “ширнало”/Разляло из ЗемитеНи - …

Баща нямаш ли ? Какво си видял от него , какво ти е показал . Всяка къща е построена от някой ! Каква майка природа .... , всиччко което виждаш Господ го е създал и устроил . Въри живей на Луната , на Марс .. А ?