Коментари - Милиони за бедствия без резултат | IT.dir.bg
назад

Милиони за бедствия без резултат

Космически и сателитни технологии и изкуствен интелект могат да прогнозират и анализират природните бедствия

Обратно в новината
| Автор : Рая Лечева, 3e-news.net

Коментари - Милиони за бедствия без резултат | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо, важно е че ефките имат огромен резултат за нашата армия. И за цените в супера, разбира се.

Кметът на Царево милиардер ще стане от средствата дето му давате да се справя с бедствията :(

Преди години се инвестираше в чистене на дерета с багери и в язовири. Но сега има милиони научени разработки, платени с проекти отпуснати от зелени политици, че това е всъщност лоша практика за жабите и мекотелите в реката.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------- https://marketl.ink/biocom

Как без резултат? Питайте хората, които са усвоили милионите дали не са дали резултат парите.

Когато се връщате от почивка от Гърция или Турция погледнете как от тяхна страна ила голи баири ,а от ноша са гора. Това е эащото по времето на социалиэма се эалесяваше с борови насаждения които са с плитка коренова система , эадържат водата и са основа а съэдаване на почва върху скалите. Сега се секат вековни дъбови и букови гори до голо. Това води до порои и ероия на почвата. Политиците се упражняват да правят какви ли не гимнастики и проекти,но не се осмеляват да спрат сечта на дървесина.

Ee

Няма по тъпи от руснаците няма по големи курви от рускините.Тъпа руска измет

Окрадоха парите и народа да го духа.

Няма подчовеци които да искат повече да останат без празните си глави от гнусните "демократи". Те викат кадировците непрекъснато. И кадировците ще дойдат, ще им отрежат празните глави и ще ги нахвърлят в прахоляка да се гаврим с тях. За окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас.

Няколко хектара за гробища, пълна конфискация лично и до свързани роднини, после семейството плаща фактурата за разстрела. Челен опит от икономика №1 в света поне за 21 век.

Дръжавата дава милиони за пъчистване на знаг а то няма Да дава милиони за направа на отводнителни КАНАЛИ Дамаве милиард за БТР а те не ни трябват Даваме милиадри за воена техника вместо за АЕЦ

Аko ще и 100 сателита да гледат отгоре, и на всеки квадратен метър по 20 сензора да има, не е ли укрепена язовирната стена, няма ли оттводнителни канали и влажни разливни зони, не са ли почистени коритата на реките и укрепени дигите - всичко е ПУНТА МАРА и поредната кражба на едни пари по едни измислени проекти. Лозето не ще молитва а иска мотика.

Да, така е...космическите технологии и искуствения интелелкт могат много работи...но нали разбирате, че преди това някой съвсем обикновен човечец / естествно учил и работил дълги години/ трябва да си е свършил работата. А за съжаление у нас такива хора липсват или ги има но никой не ги наема на работа, а когато ги наеме им плаща колкото да ходят на работа и да уживеят.

Едно време при дъжд използвахме чадър. А сега използваме учени и специалисти шамани, които бълват Али бали по телевизията. Сигурен съм че едно време е било по-екологично.