Мнение: Метавселената е като съветската пропаганда

Виртуалният свят ва Зукърбърг никога няма да се превърне в реалност, смята създателят на приложението Evernote

Обратно в новината

Коментари - Мнение: Метавселената е като съветската пропаганда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да е по-реална мета вселената - бил гейс ще ѝ пише вирусите, както и антивирусните програми.

Метавсерената е еманация на Пролетарската религия за МАСОВ КОНТРОЛ. Преси беше с помоща на скъпоструващ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ а днес е с помоща на Изкуствен Интелект и СОЦИАЛНИЯТ КРЕДИТ.

ФИЛ ЛИБИН, ТИ КОЙТО СИ РОДЕН В ЛЕНИНГРАД, А НЕ КАКТО Е ЗАПИСАНО В ТВОЯТА БИОГРАФИЯ-САНКТ ПЕТЕРБУРГ, Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЛЪЖЕШ И НЕ СИ НАЯСНО, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪВЕТСКАТА ПРОПАГАНДА. ТИ СИ ТОЛКОВА ФАЛШИВ, КОЛКОТО И ТОЗИ ЗА КОГОТО ИСКАШ , ДА КРИТИКУВАШ.......

фалшив град, но истински руски евреин

Мъскчо не подкрепя Зуки, но силно подкрепя собствените си мозъчни импланти. Ай сиктир!

отчаяни опити на Зукърбърг да върне хората и инвеститорите във Фейса. мащабите са огромни но според мен е трънгал надолу по пътя на mIRC а и ICQ то

За Коледа и Нова година ходих за 11дни в джунглата, където нямаше даже и покритие на телефоните. Направете го и вие, без значение, къде! На село, в планината или на Луната. Чак тогава ще разберете в какъв филм са ни вкарали изродите. Не се нуждаем от много, само от необходимото! А то е толкова малко.

Балоните са реалност. И се надуват. Новият модел за доминация на Америка е през корпорациите свързани с данни. Да обясня на неадекватните. Ползвате продукти създадени по този модел, с милиарди инвестиция с цел захващане на пазарна ниша. Гугъл, Фейсбук, Туитър, Ютуб, Тесла, СпейсЕкс. С изключение на Апъл и Майкрософт, които са създадени по традиционен модел, останалите са чиста доза спекула през хиперинвестиция. Метавселената съществува преди Цукнито да я брандира та да избяга от дела, което няма да му се получи. Всичко това е просто врата към най-дистопичната и брутална форма над масите позната на човечеството. Четвъртата индустриална революция, микс между Специален доклад, Ready Player One, Blade Runner и Gattaka. И почти е гарантирано, че тези неща ще са реалност. Хората са доказали през вековете, че са овце за заколение в ръцете на психопати и социопати.

От изказа ти си личи, че се имаш за специалист. Или по-скоро, че смяташ останалите за полуинтелигентни примати. От съдържанието обаче се вижда, че и ти не си много по-напред. Нека ти обясня, така че и ти да разбереш. Гугъл се появи и израстна като търсачка, измествайки гигантите по това време Яху и АОЛ. И това стана основно поради мениджърски грешки и недалновидност при гигантите. Нито бяха инвестирани милиони в тях, нито запълваха ниша. Ютуб се разрастна, благодарение на потребителите си, и то много преди да бъдат придобити от Гугъл и наляти милиони. Развиха се по същия начин като Уикипедия, но нея странно я пропускаш в изброяването си. Фейсбук също се разви не само благодарение на инвестиции (за които, между другото, само се спекулира и никой не е представял доказателства). Гугъл опитаха да направят втори ФБ, наляха милиони и провеждаха активна реклама, но не им се получи, въпреки доминантната им позиция по това време. Така че заключенията ти, които представяш като велико просветление на малцината умни, не са изцяло верни. Там, където са верни, е по-скоро познаване поради щастлива случайност.

Скайп е създаден от латвийци. Бил Гейтс им предложи: или пари или унищожение. Световната Здравна Организация се финансира-управлява не от Мъск а от фондовете на Гейтс и Рокфелер. През 2018г не Мъск а Гейтс проведе в Африка учения "Ковид 201".... тренировка за пандемия. Не Мъск а Гейтс е собственик на ваксините. Може и Мъск да се превърне в Гейтс, ако му позволят, някога. За момента Мъск е визионер не в политиката а в технологиите. До сега Мъск никога не е обвързвал своите проекти, особенно чипирането, с политически идеологии. Твоето ЕГН (нацисткия лагерен номер) е създаден от амершканската ITT. Но по поръчка на Хитлер. Не Рузвелт а Сталин си подели Полша с Хитлер. Внимавай с причина-следствие!

"Това са празни обещания за идеализирано бъдеще, което никога няма да се материализира" Говорейки за виртуална среда, в която няма нищо реално, но пълно визуално, е трудно да се каже, че е нещо материално, за да се материализира. Скъпо е абсолютно всичко без дори да се взема каквото и да било... първо електричеството, второ самото устройство няма да е без пари, а и престоят не се знае как ще е, храната не е без пари...

странно, че съветски човек не прави разликата между съветска пропаганда и съвременните маркетингови методи. И пропуска нещо важно - от известно време (да кажем 5 години) стана модерно софтуер да се пуска на пазара не просто предварително (с цел вместване в някакви супер оптимистични проектни срокове), а съвсем нарочно, да започне да се продават официално незавършени "алфа" и "бета" версии. (реално погледнато Майкрософт въртят подобна практика с всички версии на windows последните 35 години). Далеч съм от идеята (а най-вероятно и юнаците от МЕТА), че това е крайната версия на продукта им. Но във всеки случай фейсбук бледнее пред мащаба на това, с което са се захванали.

според фронтменът на американския военно-индустриален комплекс Илон Мъск, метавселената е добра идея, но трябва на всички да ни сложат чипове в мозъка за да я ползваме. Тук няма нищо обезпокоително. Абсолютно нищо. Няма изобщо за какво да се притеснявате.

Не подценявайте резултатите които могът да се постигнат със стотици милиарди $ от човек който контролира и дава тон на социалните отношения на голяма част от човешкото общество! Той може да финансира идея която само на него му харесва като налива в нея милиарди всяка година докато е жив и да надува с нея главите на милиардите си потребители във Фейсбук! Историята е доказала че такъв подход често води до успех в убеждаването на масите!