Коментари - Монблан се е ”смалил” с 42 см за две години | it.dir.bg
назад

Монблан се е ”смалил” с 42 см за две години

Монблан, най-високият връх в Алпите и в Западна Европа, се е "смалил" с 42 сантиметра от 2011 г. и сега официалната му височина възлиза на 4810,02 метра.

Обратно в новината

Коментари - Монблан се е ”смалил” с 42 см за две години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз така- 4,5 сме... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една от хипотезите е че това е дело на ХААРП и наистина ако се вземе под внимание налягането което причинява в йоносферата на 5000 метра височина някакви си сантиметри са дори малко. но със сигурност може да се каже че това огромно налягане на 5000 метра причинява тектонична тежест и като едното нищо и земетресения. помислете малко и четете повече в нета е пълно с инфо

В "нета" пише мног слупости да ти кажа. Ако някой чеет всички възможни теории за конспирациите трябва да ходи с целофан на главата по цял ден и да не ползва нищо по напреднало от огън. Защо никой не взема под внимание факта, че 0 метра МАДМОРСКА височина се определя от височината на световния океан? Всяка година милиони литри нова вода се добавя от ледниците, което фактически повишава нивото на океаните и т.нар. 0 метра вече се намира на по-голяма височина. Само че върха няма кой знае как да порасте и това веднага се отразява на неговата височина.

Аман с тоя ХААРП. Я обади как прави снимки на летящи чинии край Юпитер, променя атмосферното налягане на планетата, разчита умове и още десетки "хипотези" какво правел ХААРП. Дето е ДЕкласифицирано съоръжение, което означава, че ВСЕКИ учен който работи в съответната сфера (изследване на йонизацията) има достъп.

Спомене ли някой за ХААРП и куп зомбита започват да обясняват, защо НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО! 100% съм сигурен,че и сега ще е така.

Когато просветлените започнат да боравят с доказателства и изследвания, а не с разкази и непроверени, недоказани и направо абсурдни твърдения, тогава "зомбитата" няма да обесняват нищо. :)

Странно защо във височината на дадена планина включват и снежното покритие?