Коментари - Мозъците на хората и октоподите си приличат повече от очакваното | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Октопода е едно от най-умните животни на планетата." Гогов, не знам дали си инат или просто не си много умен. Научи ги тези пълни членове най-накрая! Сума хора ти обясняват как се проверява, и ти продължаваш да не схващащ. Ако можеш да заместиш "октопод" с "той", значи е подлог и му слагаш пълен член. Ако можеш да заместиш "октопод" с "него", значи е допълнение и го оставяш с непълен член.

Вчера един октопод ме би на табла - умрях от срам пред кварталните пиянки...

Това подход отдолу нагоре. Ще пробваме подход отгоре надолу. Вземаме свраката - свраката е привлечена от лъскави предмети и влачи в гнездото си най различни стъкълца, ламаринки и прочее - свраката избира партньор, който може да и донесе колкото може повече лъскавини - свраката кряка когато види нещо, ако искаш да разбереш какво става в гората, слушай свраката Дотук три принципа на подобие с един друг животински вид. Следователно подобното поведение подсказва и подобен строеж на мозъка ... е за другия животински вид ви оставям сами да се сетите, просто демонстрация на Шерлоковия дедуктивен метод

Естествено, деца сме на една и съща планета! Повече от нормално е да имаме общи белези. Само македонците са от Марс! Докато довтасат до тук, мозъкът им се е изпарил!

Октоподите са с много по-развит мозък. Затова тия, дето ги ядат, очакват и на тях да им поникне повече мозък. Ама не става, през червото не става. Трябва да си инжектират, може би, октоподски мозък. Получен чрез 3 Д принт.

В Испания можете да си поръчате тестиси от бик. Члена не зная дали го ядат но тестисите ги ядат за мъжка потентност. Сега дали им пораства онази работа не зная но във всеки случай не се наблюдава интерес от фармацевтичната промишленост към този палиативен метод. Направиха си виаграта като стой та гледай.

Аз ям само пържолки и чакам мускулите ми да порастнат, ама засега само коремът ми расте. :(

"Но броят на семейството miRNA на октоподите е равен на този на пилета, като гарвана"

Ма мноо ясно, говорим за транспортните РНК дето мъкнат аминокиселините до информационната в рибозомите за да се изгради съответния белтък. Всички клетки по странен начин имат доста сходен принцип на работа