Може да добивате Етериум с антивирусната програма Norton 360

Криптовалутата е избрана заради голямото доверие на пазара в нея и по-добрите си характеристики спрямо биткойн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И колко ще добиете? По-добре голата киска, дето хочет ласки...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

kgoranov

Това звучи много тъпо. Все едно да си пусна доброволно вирус на машината

Елате вие, за да не дойдем ние, инсталирайте си койн вирус за да изпреварите да се инсталира друг такъв. В резултат - правилно съм забравил името Нортън, за което самият чичко Нортън няма вина.

Поредната лъжлива краварска новина. Това е Нанайси криптовалута, като кацането на Луната, т.е. Аполо Нанайси. И веднага ги хващам в лъжа и манипулация - вскички знаме че полезни изкопаеми се добиват с кирки и лопати там където никнат. Примерно в необятна Русия всеки може навсякъде да добива ресурси - въглища, руда, уран, петрол, нефт, газ и т.н. Та ми е чудно каква фалщификация за измислили НАСА и Мъск, за да може да добиват ресурси на компютъра?

а след това данъка и тока кой ще го плаща?

Странното е, че когато копирах и сложих в гугъл Nоrtоn Сrурtо, единственото което излезе беше туй матрялче. Явно нортон още не знаят, че го правят туй копане

Явно си копирал името изписано на кирилица...Напиши го на латиница!

Странно - словосъчетанието Norton Crypto присъства в доста статии (например в тази на BBC отпреди около 20 часа , със заглавие "Norton antivirus adds Ethereum cryptocurrency mining"), но в същото време все още не е индексирана от Google и наистина на първата страница на търсенето там излиза само новината в dir-а?!? ДОПЪЛНЕНО: bing и duckduckgo веднага и коректно дават линкове към статии за Norton Crypto, т.е. има нещо гнило в Google.