Може да добивате Етериум с антивирусната програма Norton 360

Криптовалутата е избрана заради голямото доверие на пазара в нея и по-добрите си характеристики спрямо биткойн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странното е, че когато копирах и сложих в гугъл Nоrtоn Сrурtо, единственото което излезе беше туй матрялче. Явно нортон още не знаят, че го правят туй копане

Явно си копирал името изписано на кирилица...Напиши го на латиница!

а след това данъка и тока кой ще го плаща?

Поредната лъжлива краварска новина. Това е Нанайси криптовалута, като кацането на Луната, т.е. Аполо Нанайси. И веднага ги хващам в лъжа и манипулация - вскички знаме че полезни изкопаеми се добиват с кирки и лопати там където никнат. Примерно в необятна Русия всеки може навсякъде да добива ресурси - въглища, руда, уран, петрол, нефт, газ и т.н. Та ми е чудно каква фалщификация за измислили НАСА и Мъск, за да може да добиват ресурси на компютъра?

kgoranov

Това звучи много тъпо. Все едно да си пусна доброволно вирус на машината

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Елате вие, за да не дойдем ние, инсталирайте си койн вирус за да изпреварите да се инсталира друг такъв. В резултат - правилно съм забравил името Нортън, за което самият чичко Нортън няма вина.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Странно - словосъчетанието Norton Crypto присъства в доста статии (например в тази на BBC отпреди около 20 часа , със заглавие "Norton antivirus adds Ethereum cryptocurrency mining"), но в същото време все още не е индексирана от Google и наистина на първата страница на търсенето там излиза само новината в dir-а?!? ДОПЪЛНЕНО: bing и duckduckgo веднага и коректно дават линкове към статии за Norton Crypto, т.е. има нещо гнило в Google.

И колко ще добиете? По-добре голата киска, дето хочет ласки...