Коментари - НАСА пусна супер балон | IT.dir.bg
назад

НАСА пусна супер балон

НАСА пусна супер балон, който ще събира информация от близкия космос.

Обратно в новината

Коментари - НАСА пусна супер балон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ми обясни, след като НАСА доставя цветни картички от трилиони километри, защо не засне байрака, побит на Луната преди 50 години?Ей така, като източник на гордост и вдъхновение за поколенията.Защото, извинявам се, но балон-а, макар и супер такъв едва ли може да бъде източник за национална гордост.Всъщност, може би за нас, българите или някои африканци, но едва ли за високо технологична странаи нация,стъпила преди години и разхождала се по Луната-къде пеша, къде с бъги, къде...Защото иначе остава убеждението, че Кубрик наистина е супер режисор.

Другари, оставете ги краварите - пуснали балон, 4 пъти кацаха на Луната, та и бъги караха, "Хъбъл" засне и целият космос, сега "Касини" изпрати снимки на Сатурн "на една ръка разстояние". Глупости! СъвеЦките другари са направили робот, който стреля с пистолет!!! Сега щели да го научат да пие и водка! Настоящий мужик!

Чета ДАДА и компания, на живот и смърт защитаващи въпросната институция.Е, извода до който стигам-според тях и лайно да изфабрикуват американците, в частност НАСА, ще бъде супер лайно-най-голямо, най-миризливо и с най-дабра консистенция.И въпросните драскачи с кеф ще си го изядат.Амии, да им е сладко.

За какви черни дупки фанатизират тези така наречени "учени"?

НАСА явно са минали от совалки към балони! Сега сигурно разработват вече и хвърчила!

Просто НАСА могат да правят от хвърчила до супермодерни ракети, за разлика от любимите ти пиянки на лосиони за вана, т*пако.

откриха как да заобиколят Русия ..

наса е балона. като им оразват будгета все повече и повече го пренасочват към военните кво им остава. разни ингенерчета дето в нормална компаня никои не ги наема си играят като деца в час по трудово обучение.

Даа, по всичко личи,че балона-ааа, извинявам се-супербалона е на НАСА.Безцветен, без абсолютно никаква реклама.То и защо реклама.Едва ли излъчват пускането на тоз чутовен космически обект по телевизията,пред многомилиардна аудитория.Тихо- кротко го надуват на някоя китна полянка(може и на ливадката пред голямата бяла къща за кеф на Барби и компания) и-урааа, летим към Космоса.А любимите Барбита на Тръмп пляскат с ръчичкr и подскачат във възторг.И хоп-балончето стига МКС, на борда-кошнички с подаръци за екипажа-лакомства, чорапки(ръчна изработка) и т.н.С любов от The White House.

Мдаа, откога говоря, че най-големите успехи на НАСА са снимчици от далечния край на Вселената.Красиви, тайнствени и... предполагам-достоверни.От изключителна практична полза-все пак от 10000 светлинни години.Не знам къде ще бъдем,хората де, след тоз период от време, за да добием представа какво се случва на тези разстояния днес.Но, май чичото с парите явно каза-те снимките хубави, ама гледам другите пускат някакви реални неща в Космоса и те летят.А ние какво правим?Е, вече му докладват за колосалния успех-летим в близкия Космос.Предполагам-балона е на цената на половин совалка.Но екологично чист. Не изискващ скъпи ракетни полигони за изстрелване.Абсолютно непретенциозен.Иначе, на НАСА всичко и е супер.И балоните.

Всъщност 90% от знанията за Слънчевата система се дължат на НАСА. Пък какво разправя някакъв тъп кретен като тебе няма никакво значение. В близкия космос летят руснаците. Още са на ниво близък космос - 400 км от над 50 години. През това време НАСА прати 3 марсохода, две сонди извън слънчевата система, прати 6 мисии на Луната и 12 души се поразходиха по нея, че и бъгита покараха, Снимаха отблизо Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун, Церера, кацнаха на комета, качиха телескопи в Космоса, пратиха апарати максимално близо до слънцето и най-важното всичко си работи години, че и десетилетия наред. А снимчиците дето си гледал са само екстри.

вярвам ти.ти говориш истината и само истината.

Дада, най-мразя верните и преданите.Тези,в чийто очи гори плам и не се опитват да мислят.Та, по чия статистика,бе, гьотферен ти реши,че 80 процента от знанията за Слънчевата система дължим на НАСА?Да,то за тези отатък океана всичко е тяхно, провъзгласяват се и за световни шампиони, печелейки вътрешен шампионат, то ясно, че те са света, но все пак, сподели с нас невежите-откъде тази статистика.А, ако се окажеш и задокеански българин,то ти пращам най-свирепия нецензурен поздрав,свързан с преки роднини от женски пол .

е, то който не може да лети, пуска хвърчила, а който не може да лети из космоса, пуска балони и те така :)

забравили са барон мюнхаузен за пилот на балона:)

а не с балон.

Свършиха руските двигатели, кинти за батут няма... балони си пускат хората. То цялата им работа си е въздух под налягане. Докато балона се спука...

Ти идиото ли си? Как стигна до подобно "прозрение"? След като се събуди махмурлия след запой с долнопробна водка? И пръстите в контакта?

"Руският робот Фьодор стреля с пистолет " - и това е новина.

в НАСА е балони.Важното е рекламата да върви.

А роскосмос спукан балон!!!

реклами си правят всички... със сигурност ползването на балони е по-евтин вариант от самолет в стратосферата

там за работа и ще те вземат. Щото главата ти е един такъв балон или може би си е нашенска проста кратуна.