НАСА дава достъп до запечатани проби от мисиите "Аполо"

Девет американски научни екипа ще получат за изследване частица от това съкровище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива неща могат да се съберат и без хора. От същият период или дори по-рано имат и руснаците такива проби, без да твърдят, че са пращали хора.

2200 проби. 2200 торбички, контейнерчета, кашончета .... бая работа по събирането ще да е било. Тези астронавти май само са копали на тая Луна.

малко камъняк от Антарктида, колко му трябва на едно зомби, да го държиш в партер. Ама много доволно.

те затова ли идваха насовците да копат на Пирина- проби търсели.

akto doidat probite na kitaitzite amerikosite shte kajat che sa falshivi

Отдавна говорят че , "полетът" на Гагарин е заснет в студиото "Мосфилм". Понеже дим без огън не се случва, просто няма как да спрат. В допълнение, СССР беше онзи беден тъп руски народ и не са били необходими специални ефекти за полета на Гагарин: Гагарин скочи в царевичака с парашут, а „топката“, обгорена с горелка, капсула беше избутана от каруцата в полето - "евтино и весело" Само вече трябваше трябваше алкохолика Гагарин да бъде премахнат, за всеки случай, никога не знаеш, че ще започне да пие твърде много. Комуняките се презастраховаха. Гагарин беше започнал да живее със солидни банкети заедно със световната си популярност. Дори и да не искаш - трябва да пиеш когато викнат :! За космическата програма! За СССР! За комунистическата партия! За Ленин! За пролетарите от всички страни! НЯМА НИКАКВИ СНИМАНИ ФИЛМОВИ ЛЕНТИ ОТ ИЗСТРЕЛВАНЕТО НА ГАГАРИН. Думите му: „ Поехали“ са записани много след това като и кадрите със Каральов. НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ГАГАРИН Е ЛЕТЯЛ. НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ЦИВИЛНИ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ НА ПЛОЩАДКАТА.САМО КГБ Е БИЛА ТАМ. ГАГАРИН НЯМА НИТО ЕДНА !!! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СНИМКА НА ЗЕМЯТА ОТ КОСМОСА, НАПРАВЕНА ОТ ИЛЮМИНАТОРА. НЯМАЛИ СА ПАРИ ЗА ФОТОАПАРАТ ЛИ ЩО ЛИ ? Вот что скрыло СССР, после полета Гагарина в космос. https://www.youtube.com/watch?v=JK_5SZpv4PI Секретные Полёты в Космос Гагарина и Терешковой. https://www.youtube.com/watch?v=4iXCkwDNTKo

Няма първи полет, няма първи стъпки на Луната, много неща няма. Или не си съгласен?

Е как да няма снимки на Гагарин. Седи един мужик в някаква танекия без прозорци и илюминатори дори и вика : поехали. Корни още го гледа и всеки път свършва

Савецката лунна програма достигна до република Бирубиджан

NASA претопля стари манджи :)

Ей го де е - след година ще съберат нови проби. Няма да се шашакт.

Американците не са били на луната защото земята е плоска. Точка.

Брей, че умни в тая НАСА бе! Отварят пробите след 50 години. Ми да почакат още 150 години, че тогава каква техника ще има ... Няма логика, няма както и да се мъчат да обясняват. Ясно е само, че нещо около лунните експедиции се крие и намирисва. Ще излезе наяве, но може би след нас. Та в тоя ред на мисли се сещам - един се ожени и не бараше булката. Искал да е честна и науката да напреднела та да си правил децата по научно му - красиви, умни изобщо гении. Та по случая - версии имаше много, а факта е един - не дочака човека!

Брей че тъп бояджия!!!! Отварят част от пробите и то малка част. Та и 150 години ще изчакат разбира се. Така ще могат за сравняват и да видят за 200 години какви изменения са станали, ако са станали. Забележително е когато бай тъпак да говори за логика.

Те тъпи, ти - умния. Ей затова сме на дъното. От умници като теб.

А един лунен сеанс е бил прекъснат временно, защото някаква котка минала пред камерата. На друг сеанс пък подухвало малко.

Ти гледай да не ти прекъснат лечението, че тогава да видиш какви ветрове ще задухат в главата ти. Като ти спрат лекарствата съвсем ще те отвеее, слушай доктора и не дразни санитарите да не те връзват.

и що не повториха 50 години щото не са ходили естествено без илектроника в овжва време е напълно невъзможно да се отдели модула да се прилуни и да се скачи обратно пълни измислици

6 пъти не е повторение? Ок. ша знам. И ще ми кажеш ли ЗАЩО да ходят? Какви да ги дирят там тез години. Я с твоите камъни сега по кухата ти картуна - колко алпиниста са покорили Еверест 2 пъти? Абе де ви намират такива прости бе. Ти сега кажи щи ТАСС/Кремъл/КГБ крие, че не са ходили там. Какво? Калпави са в разузнаването ли? Що 6 пъти спират статиите за провала или лъжата на САЩ... и то в онова време когато уж Гагарин бил в космоса, ма няма дори снимка, да не говорим за камери? Па имало азудиозапис със камбанен звън и се върнал по 3 различни начина. Е... нещо да кажеш смислено?

Всъщност много алпинисти са се качвали на Еверест повече от един път. Мисля, че рекордът е 21 пъти (на един непалски шерп).

алпинисти или шерпи? И да не споменаваме, че на Еверест ходят всяка година по над 6000 алпиниста (без шерпите). ВЕЧЕ. Не беше така преди 50 години. Ок. Кой е ходил на Южния полюс 2 пъти щом не разбра МЕТАФОРАТА. Ба си буквоедите.

Само като видях как си написал думата "Илектроника" и ми стана ясно що за интелектуален гигант си. Ама от лунни разходки много разбираш като всеки бг Ганьо в хоремаг с външен кенеф.

по тъп коментар от твоя няма

На холандците да не дават нищо! Гадовете много лесно разпознават дървесните вкаменелости.

А ако намерят надпис произведено в СССР ???

Изследват ги в лабораторията на 4-и километър, дааа. Я си взимай лекарството и марш обратно в леглото.

аре стига си срал лекарства гаден и гнусен си въртиш една и съща хейтърска плоча и се шзсираш след всека който нарочиш бъди конкретон а не злобен

Слушай доктора и се старай в лечението си и като те докараме до ремисия ще престанат и тия ти мъки, обещавам.

Дам, а ние тук в БГ-то си крадем чистачките и кокошките, все още....

Кокошки може и да крадеш, от едното тролстване за свястна храна едва ли изкарваш. Но кога си виждал някой да открадне някому чистачките бе. Това престарелите пенсионери по ОФ клубовете съвсем ви се объркаха спомените кое кога е било.

BajMihal

Всъщност по бай Тошово време го имаше този феномен с чистачките и фаровете.

Помня разбира се.

възможност горките да отидат свежи проби да съберат, затва ще вадят разни замразени работи от хладилника :D

Събрали една кофа чакъл и сгурия и сега ще я показват. Голямата работа.

Дивечът е полезен, но ти си едно изключение.

Ти па направи голямо заключение.

защо ти е да пазиш нещо което не показваш и не ползваш? Ей, тъй, щото ти харесва.

Мно'о си тъп шЪ знаеш!

За да може сега да бъде изследвано с още по-съвременни и чувствителни инструменти. Освен това е и доказателство за учители, които се опитват да твърдят, че американците не са стъпвали на луната. И не само за учители...

Веднъж си отишъл - пънеш се , че ще отидеш пак , но ... си забравил да ходиш ?

Да изпратят и на Пунтин една проба,че нали неговата пропаганда ни облъчва с лъжливи конспирационни теории,че американците не са кацали на Луната

Той лично не го е казвал, казват го безбройните неграмотни дебили.

Тук инма един само дето поства тия дебилия, щатен трол е. В крайна сметка на щатния трол му плащат с руски пари така че пак опира до Путин работата, просто тамошните агитатори знаят, че не могат да продадат тая безсмислица по медиите с авторитет и я пускат под формата на смахнати конспиративни теории - белким някой се хване. Жалка работа но такива са си.