Коментари - НАСА избра кой ще достави роувър на Южния полюс на Луната | IT.dir.bg
назад

НАСА избра кой ще достави роувър на Южния полюс на Луната

Мисията е с ключово значение за завръщането на САЩ на естествения ни спътник

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - НАСА избра кой ще достави роувър на Южния полюс на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде ще позная, мъск? Или детето му 3.14359 блах блах

Мнооого находчиво. Обсесията ти с Мъск може и да подлежи на лечение, знаеш къде трябва да идеш.

Защо ли НИКОЙ не се сеща да напише ,че Слънцето, планетите и звездите , е, и луната ,разбира се , са ХОЛОГРАМИ - следователно НИКОЙ не е ходил и няма как да иде до та. Може и да му повярват някои......

Поредното изгубено в превода?

Хохохо - и ме питате що чета и пиша тука?? Ами че тези новинки са си направо комедиен сериал - с публика от бавноразвиващи се... :) ПП: С тези темпове НАСА и след 50 години няма да види Луна отблизо.

не ти понася, комунде :) пробвай с каналин...

Няма някой, който да мрази комунистите повече от мен!! Аре сега кажи ти същото за американските убийци? Ама не можеш, нали? Щото ще те уволнят. :) Боклук.

Що пак цъкате минуси, ве, нещастници??? :) Нали напсувах комунистите?? Следа като на това поставяте само минуси - ЗНАЧИ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС Е ОТЯВЛЕН РУСОФИЛ И ПРО-ПУТИНЯК. Голяма измет сте, ей - и вижте колко лесно ви го доказах емпирично.

Кажи че мразиш руските убийци и главатарят им Путин. И най вече напсувай комундетата, ама наистина. Щото гледам мразиш единствено капиталистите иамериканците. Единственото което доказваш всеки път е, че си долен боклук и тъпак копейкаджия.

нали си знаеш... да не се хабя да се повтарям. Бавноразвиващи със сигурност има като гледам какви глупости се тролят. Ама има и много психично болни като тебе. Ей на, малко по-долу един със сериозни психични проблеми обяснява, че Луна и планети няма, всичко било измислено от западните учени. Лекувай се докато е време.

Явно си нов тук. Недей така да ставаш за смях.

Както предвидих по-рано още днес ти поразмина от увеличената доза и пак се развряка олигавен. Не знам дали си бавноразвиващ(а) се, езиковата ти грамотност говори, че по-скоро не си (ако и да си напълно неграмотен във всичко останало за което се опитваш да пишеш). Но и да си това не могат да го излекуват. Обсесивно-компулсивното ти разстройство с мисиите Аполо, Мъск и много други, манията за преследване която имаш - преследва те САЩ, НАТО, НАСА, западът като цяло и сума ти други, как бих могъл да ги изброя - могат да бъдат третирани, престани все да бягаш от клиниката, остави ги да си довършат лечението. Ей го днес сутрешната доза беше подействала, що избяга и не взе и следобедната.

Що пак цъкате минуси, ве, нещастници??? :) Нали напсувах комунистите?? Следа като на това поставяте само минуси - ЗНАЧИ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС Е ОТЯВЛЕН РУСОФИЛ И ПРО-ПУТИНЯК. Голяма измет сте, ей - и вижте колко лесно ви го доказах емпирично.

Аз лично отдавна ти цъкам минусите, без да те чета. Е, този път прочетох и видях, че не съм се объркал. Между другото съотношението тук на фили и фоби е горе-долу 1:1. Фактът, че твоите постове събират 90% негативни оценки, означава, че дразниш почти еднакво и двете страни. А когато ти се струва, че всички карат в насрещното платно, то е редно да се замислиш, дали ти не си този, който е объркал лентата. Ето, и аз ти доказах емипирично, че всъщност ти си нещастникът.

Мръшляк жалък - в нормална новина имам средно 50 плюса - понякога до 100. Почти без минуси. И то без да изневеравам на стила си, при който буквално се гавря с четящия. Чаткаш ли, пич? Колко километри на теб съм? Ти кога си събрал повече от 5-10 плюса - и то идващи от многото проксита на ДП?? лол В нърдските фейк-новинки като тази - точно ви обясних вчера как сте само няколко девственика на кръст. Така че тук е въпрос на чест и успех за мен да имам предимно минуси. :)

Някой се засегна май. Избърши слюнките от монитора и изпий още едно валерианче. А в "нормалните новини" са основно платени тролчета. Трябва само да споменеш няколко ключови думички и плюсчетата или минусчетата почват да валят. А нивото ти е далеч под това, което се изисква за коментиране на научна информация. За "нормалните" политически новини си явно идеален, както и сам си разбрал. Но аз лично не бих се хвалил с това. Удоволствие е да те гледа човек как се пениш заради глупостите си. Че и обиждаш, понеже си безсилен с аргументите. Ха-ха-ха...

Чекай, Чекай малко! От своя страна директорът на НАСА Джеймс Брайдънстайн изтъкна, че "Вайпър" в значителна степен ще повиши възможностите на американската космонавтика при отправянето на първата жена и на следващия мъж на Луната през 2024 година в рамките на програмата "Артемис"...Ма Мъски не трябваше ли още 2018-2019г да е стъпил на Луната?! как така изведнъж стана 2024...или беше 2224?

НЕуважаеми Ак 47, Моля използвайте легендарния автомат по предназначение. Ще Ви обясня стъпково: 1. Сложете пълнител с 25 патрона ( побира 30 но засича, защото се прецаква пружината в пълнителя) 2. Свалете предпазителя - отдясно е - малко над спусъка - ама го сложете на 2ро деление - автоматична 3. Заредете - пак отдясно има едно дръжка метална - дърпайте назад смело, за да вкарате патрон в цевта. 4. Налапайте дулото 5. Натиснете спусъка. Така ще отървете света от един дървен философ, а аз ше Ви дам плюсче!

Недрагими Джендърски Михаил-Педофил. Мога да ви посъветвам ИСКРЕННО И ОТ ВЕС СЪРЦЕ, да си заврете в анала М-16 и да натиснете спусъка, след което всичките лайна и фекали каквито кожена торба с лайна като Вас съдържа, ще излетят с ускорение директно през устат и черепа ви. Но понеже знаем че М-16 и всичките негови разновидности като М 4 са боклуци, затова аз с готовност ще ви услужа с един Ак-47, за да си пръснете халката като истински козяцки еврогейски травестит:) Поздрави, Неискренно Ваш:АК-47

Отде ви изравят бе.

и аз това се чудя, от де ви изравят такива продажници и юдеи хамериканците.

Определено от истината боли. Какви ги разправяше Мъск, всичките тези години, а какви станаха. Тия полети до Луната зад Луната до Марс, си останаха само във въображението на балъците. А реалността е коренно различна. Старшипите нямат дори един единствен успешен опит да излетят, а на Крю Драгъна след хиляди мъки и неуспехи едва след 10 години успя да стигне орбита, повтарайки това което руснаците правят от 60 години. Дори не десет години, а близо 20 години, защото от толкова години съществува Спейс Х, и толкова години НАСА и Пентагона и предават технологии, прехвърлят кадри и инженери и наливат пари.

Къде в купа лъжи видя истина, бе тъпак! Я ни осветли какви ги е разправял Мъск тези години. Старшипите са тестови прототипи и до момента никога не е било и опитвано да излетят. Крю Драгъна се разработва от 2016 г. Досега не е имал и един неуспешен полет, за разлика от Союзите. Може и след 60 години да е направил, това което и НАСА е направила преди 60 години, ама и след 60 години руслямците няма да могат да направят това, което Мъск направи - най-мощната действаща ракетна система в момента, сваляне на Земята на товари до 3 тона, приземяване и повторно използване на първи степени и бустери. Двустепенна ракета за геостационарна орбита, качване на над 6 тона на геостационарна орбита и то само с бюджет от полвин милиард средно годишно за тези 18 години и персонал 6-7 000, а не с десетки милиарди и цялата държавна промишленост на СССР и десетки милиони работници. Дори и в момента Роскомикс и руслямската космическа промишленост е от над 240 000 души и разполагаща с пари и ресурси за десетки трилиони рубли.

Трябваше, трябваше - ама е невъзможно. Но и да можепе - зашо да го прави Мъск. След като НАСА лъжат от 60 години - и пак виж още колко ретарди има, които има вярват. Обещанието е много по-евтино. Обещаваш - струва Нула цента - а резултатът за овцете е, че все едно си го направил. Толкова тъпи и жалки животни са, смятай. Направо ми е жал за тях как се мъкнат по тази земя и замърсяват съществуването.

Май ще взема да спра да чета коментарите под темите за космоса. Явно с напредъка на технологиите масовото затъпяване нараства в геометрична прогресия. Аман с тоя Кубрик и Холивуд! Всеки спец бе - чел-недочел, гледал два клипа в тубата и айде вече сме ниво ескперт. Лина няма, космо няма - висчко е измислено от лошите кравари! 5 жито ще ни съсипе, пръскат ни с дронове а Бил Гейст се чуди как да ни ГО вкара, затова е пуснал корона вируса! Айде пийте там някакви лекарства - ама силни да са, че лошо!

Всъщност 90+% от кретенските коментари са все на наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, инак казано щатния трол. Напъва се да имитира различни идентичности, това е част от работата му като трол.

Аре чао тогава - и затвори вратата на излизане. Точно овци и лъжливи тролове има тук в пъти повече от нужното, така че ги намали с един.

Е вече е 100% потвърден факт - кацането на Луната по програмата Аполо е било измислено и снимано в Холивуд... но само че за безмозъчните олигофрени, идиоти и отрепки. Които по цял ден си ровичката в кофите с боклук и обсъждат помежду си поредните конспиративни теории...

Накрая ще стигнеме до там, че средновековния човек ще се окаже с по-голяма космическа култура, от съвременния Бай Ганьо - телефонист, влогър, ютубер и т.н.

И как го доказа?

Това е без значение. По-важното е на теб какво доказателство ти трябва? Сигурен съм, че каквото и да ти представим, все ще си измислиш оправдание, защо не е достатъчно.

ами гогов какво ще избере от двата хуя дето го дебнат да го ебнат в плоския мозък дето и една статия не може да постне като хората

днес да не е ден са отпуска от стационара та двойнипрониктаия dp пише пак глупостите си за врекането

роувър не е ли марка автомобили,кой модел ще качват на луната

избра ли кой да напише сценария и кой ще снима в мохаве,или пак ще разчитаме на старите ленти на кубрик

А ти отдавна трябваше да си избереш психиатър, като гледам явно на доста зле отиваш

аз на психиатър пари не давам,давам само за холивудски продукции дето пращат хора на луната,а тук таме и рамщайн правят едни клипчета за великите лунатици

Продължавай да си гледаш филмите и остави хората, дето разбират от наука да коментират! Като не ти се дават пари за психиатър, ще продължиш да се влошаваш и скоро и рептилиите ще те навестят, извънземни ще те отвлекат... А колкото до Рамщайн, какво лошо има да възхваляват героите на нашето време? При комунизма нямаше ли песни за Юрий Гагарин?

не си спомням от козяк да даяват помия на помияри за наука,а за посиране

Не знам от Козяк какво са ти дали и не ми е работа! Не съм ходил все още в Русия и не съм бил в Козяк. За друг Козяк не знам! Когато коментираш нещо, добре е да разбираш от него. Затова не пиши за наука, че ти лъсва голия з*дник!

Глупости, те едни хора до орбита едвам пращат, камо ли ще успеят да идат по-далеч от ниска околоземна орбита. Всички тези широко афиширани миси на САЩ в Космоса, са реално сзъдадени във филмови студиа, всичко е фейк. Дори Кубик си призна, че е снимал кацането на Луната по молба на НАСА и Кенеди.

За Роскосмос ли става дума? Щото те по-далеч от околоземна орбита не са стигали... Виж, НАСА след като си починаха, могат да продължат да пращат на Луната!

Хахахахахаха, ПОЧИНАХА ли си, овчи? Гледай направо да не ПОЧИНАТ.

Шефа ти от тролефермата, Кубрик ли се казва? Ти да видиш....

Ей, много са прости тези. Вместо да си спретнат една имитация, тръгнали истински роувър да пращат....

Наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър се пъне естествено ама е вял днес, вдигнали са му дозата и сигурно е замаян :-). Ще му поразмине и пак ще се разврещи докато пак се олигави разбира се.

Аа, не бързай толкова, още не са му спуснали опорките, а и се забавят плащанията с копейките. Довечера ще навакса с 15-20 поста, че да изпълни плана за днес...

Se taia

Я виж сега как е наваксал за ден. Явно са дошли копейките в сметката. Е, може би не са спуснали опорки, но той си кара така по инерция с досегашните (нищо, че си противоречат, на него какво му пука). А за дебила няма значение какво пише, важното е копейки да вървят там.

Посещението на Джон Ф. Кенеди в НАСА. Видял президента един чистач, който носел метла, и го питал: - Какво правите? А чистача отговорил: - Господин президент, помагам на човека да стъпи на Луната!

Не те бива да измисляш вицове. Пробвай се другаде!

а ти се пробвай за статист в новия филм на холивуд

Смешно дейба! Дай някой друг виц. Къци харесва това! После обаче затвори вратата на балкона да не духа, че настиваш и не е добре да знайш!

Къде е гаранцията Холивуд, че изобщо има такава компания Австронзнамсикакво, а? Не ва ли е срам вечно да симулирате, вместо поне веднъж да кацнете на някоя планета или Луна? Реално къде е гаранцията, че има Луна и други планети? Това е измислено все от западни учени, така че би трябвало винаги да имаме едно на ум като чуем такива неща!!!

виж сега, реално погледнато няма гаранция, че и тебе и мене ни има. Всички сме в матрицата и това, което виждаме са само електрически импулси в мозъчната ни кора. Даже санитарите, които те връзват всяка вечер и те не са реални. Така че спокойно, няма нужда да се пенявиш толкова, та чак и с 3 удивителни да приключваш записаните си бълнувания.

От къв зор? Те нали имат вече там един? Или нямат? :)))))))))))))))))))))

Имат, ама не с апаратура за търсене на вода (лед).

абе и ти имаш едни обувки, за какво купуват и ботуши и чехли. шляпай с тях.. или май го правиш.

Дисни печели задачата. 400 хил километра са до там. Тук говорим за навигация и двигател да ги закара до там ... а на обратно от къде енергия да придвижи полета през космоса. Те за едно качване в близка орбита бият гъза в тавана и чакат шамана да направи заклинание за слънчево време. Стига бе, думата логика нищо ли не значи вече.

в облачно време не летят, единствено и само за това , че не може да се следи визуално, а това би дало ценна информация при нежелано развитие на ситуацията.

Наркоманизирани овце, сър. :) Логика йок.

Да,ще се завърнат офоциално на базите,които отдавна са си там.Честито.

Кажи го на Аполо-нанайси и ще ти издере очите... :)))

Кви бази ве келеш? :) Я пиши на НАСА да ги зарадваш. Те не знаят да имат бази там. А отделно, че даже и никъде не са ходили - но това вече го отричат.

Абе откога се напълни и тук с плоски малоумници ? Лошо няма и без това с години се забави ситуацията с база на луната , без значение на кого е ( Америка , Русия , Китай , Индия ) си е стъпка напред.

Смислово неграмотен и противоречащ си пост. Да, печелиш ягодка за набюдението, че ситуацията с отиването на Луната се е забавило - даже не с години, а с десетилетия, и то само дотук - занапред и с векове може да е. НО, щом това е така - значи малоумниците са точно вярващите в НАСА, не сте ли? :)

Значи Холивуд в условията на тази пандевия ще се позамогне!?

А ти колко копейки получаваш на глупост? На пост имах предвид...

така че се напъвай яко да изпълниш плана с пиенето на белина

А за какво ми е да пия белина? Ти за какво я пиеш?

До ,,, Като не знаеш кой и кога пие белина и кой препоръчва пред камерите да се пият дезинфектанти си стой в кошарата и храни овцете. Къде си тръгнал да пишеш под "космически теми"?

Именно! Не разбирам от белина, не пия белина. Тук ти си експерта! Каквото разбирам, това коментирам! Ти си пиши за белината, а аз за космоса и всичко ще си е на мястото! :)

Всички руслямски подлоги са специалисти по белината. Все пак в Руслямска държава ежегодно от белина умират по над 100 души. А 3-ма от четиримата постъпили в болница след изказването на Тръмп са били руснаци, чакащи разрешение да се върнат в Путлеристан, че джуджака им отказ да се приберат.

значи имаме 3 години да напишен сценария и да снимаме в мохаве

В Невада, не в Мохаве. Бъркаш опорките...

и се оригваш на белина

Жена ти ли ти го каза?

До ... (нерегистриран) В Невада снима Стенли, лека му пръст. В Мохаве ще снимат сега новите. Едно време имаше много сценични работници. Днес има много компютри и им трябват само няколко за декорите без пари, а около Мохаве има 3 големи частни затвора.

Що се пишеш Дада, като не можеш да го имитираш? Толкова много други никове имаш, а се мъчиш да се правиш на този, който не можеш да имитираш! :))) А като казваш кой какво бил снимал, имаш ли доказателства? Щото на празни приказки сте шампиони, ама на доказателства сте гола вода!

значи имаме 3 години да напишем сценария и да снимаме в мохаве