Коментари - Северният полюс бавно се движи към Лондон | IT.dir.bg
назад

Северният полюс бавно се движи към Лондон

Северният полюс на планетата мистериозно промени посоката си на движение през 2000 година, завивайки на изток към Гринуичкия меридиан.

Обратно в новината

Коментари - Северният полюс бавно се движи към Лондон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо терминологията ни я няма хич, вместо "Северен" трябва да се употреби термина "Магнитен" и вместо "Физически", "Географски", така статията ще придобие някакъв смисъл, защото така написана е направо безмислена. Много ниско ниво, като за "Технологии и Наука", драскайте си жълтите глупости поне да не ни дразните ......... а и не сте упоменали източник от който сте я преписали ......... !

AbuTalib

Ако тази тенденция се запази, след век Северният физически полюс на Земята ще е със 17 метра по-близо до Лондон от сега. Този извод е абсолютно ПОГРЕШЕН. Още на Шумерите е било известно числото 25920.Това е едно денонощие на Слънцето-въртенето около остта му. Преместването на остта започна през Февруари 1995 г., когато стана земетресението н Кобе-Япония.На другата година 24 часа писаха, че остта се е преместила с 13 сантима.Предстои да имаме нов полюс, нови океани и нови морета и планини и долини.По едни други изчисления, преместването на остта ще е на 72% от първоначалното положение.

Финтира, мошеникът! За да не го разберат кога пристига в Лондон.

chavdarlk

Тук (както много често се случва при съвременната журналистика) няма никакво понятие за мерни единици... Километри, сантиметри и т.н. са някаква си там подробност... Да се чете КИЛОметри вместо САНТИметри.

Всички пътища водят до Рим.

И след 1 милион години ще ДА се измести с 1700 километра. ;)))) Апроксимация само ;)))

грешка в десетичния знак.

Екстраполация, бих казал.

Позоционирането май наистина не ви е точно.