НАСА монтира двигател на "безшумния" самолет Х-59

Успешният "безшумен" полет на Х-59 може да промени света на въздушния транспорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че вече чертежите са откраднати и скоро ще излети и подобен поне на външен вид от великата страна на бурлаките и мужиците, само че с една монтирана тачанка и картечница Максим с воден кожух за охлаждане, любимата на бай Чапай и ординареца Петка......Не се шегувам - спомнете си само за прословутата им совалка "Буран", която и веднъж не успя да излети и сега гния някъде сред скрапа......То пък и акъл се иска, не може само с наподобяване!

Тих може да е но безшумен няма как да е. Едни кавички не ви спасяват от излагането.

Двигателей есть в Россию. Эсли можно производить. In the USA there are ENGINES. Или като цяло устройство - МОТОР, блядь.

Сащ правят това което могат а другите анимация на компютри произведени в сащ

Произведени в САЩ ли? По-скоро в Китай и Тайван което пак е Китай.

беше безшумен като всеки самолет без двигател. Вече няма да е.

Колко прозорливо пак се извряка, посран руски врякалник.

Нанайси, заработи ли за консерва цаца? Митрофански помияр!

Монтирали двигател? На самолет?! Уау!! С нетърпение чакам да ни осведомят и за седалките. Този проект на НАСА е обречен на успех. В момента в който премине скоростта на звука ще постави рекорд за най-голям свръхзвуков пътнически самолет родно производство, дори на борда му да има само един пилот.

След монтирането на двигател, самолетът престана да е безшумен...

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Иди на доктор бе, куко.

"... паунда задвижваща енергия..." Гогов, нали!!!

Ъмъъ безвучен шумар няма ....

В същото време в Ковидландия карат изкопирания от F-35 изтребител, оборудван със сАвецки двигател, хахах! А пак в същото време Мужикистан пуска ирански дрон, изкопиран от американските, оборудван с европейски двигател и американкси платки, хахаххаха!

Кравария изкопира стелт технологията от бомбардировача ,,Хортен" на Третия райх. Вернер фон Браун им прави космическата програма на базата на Фау-2. Даже проектира космическата совалка, космически станции с изкуствена гравитация на базата на центробежните сили и ядрените двигатели. Сащисаните изкопират от Германия реактивните двигатели, нощното виждане, радиоуправляемите бомби.

Селски посерко,нещо да кажеш за Джулиус и Етел Розенбер евреите откраднали ядрените проекти от САЩ? ватенките умеят само да крадат и копират и нищо свое да "сделат" та за това са си още в 19-век както и подлогите им тук

Що? В мужикистан, да не ги изобретиха тези джаджи от нищото?!

А пък сащисаните са ползвали физици от цял свят за проекта ,,Манхатън". Грантовозависимите много обичате да се заяждате, но когато ви отвърнат с факти, откачате

Руснаци, китайци копират и надграждат така, както правят и краварите. Не се заяждайте, като не ви изнасят фактите.

Цялата човешка изтория се гради на надграждане и развитие на наследените открития. И това ни е дало възможност да стигнем (за добро или лошо) до днешните знания и технологии. В тия спорове, кой какво откраднал и доразвил не виждам смисъл. Наградата за първите е, че остават в историята.

пич, в главата ти е пълна каша. прочети кое е фау1 , кое е фау2. и понаучи нещо эа руската космическа програма.

който използва тялото на Як-41? Хахаха.

Поредната платена пропаганда във сайта на Моника Станишева.