Коментари - 6 уреда ще събират уникални данни за Земята | IT.dir.bg
назад

6 уреда ще събират уникални данни за Земята

До 2018 г. САЩ планират да доставят на МКС шест научни прибора, които ще помогнат за събирането на уникални сведения за повърхността и атмосферата на Земята.

Обратно в новината

Коментари - 6 уреда ще събират уникални данни за Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторият прибор е интересен. Изглежда ги интересува ефективността на аерозолното пръскане и начина на разпространение в атмосферата.

"Вторият прибор, който предстои да полети към МКС до края на 2014 година, е наречен "Cloud-Aerosol Transport System " (CATS). Той ще има задачата да изследва малките частици в атмосферата, които могат да имат пагубно влияние върху здравето на хората и върху световния климат." Вярвам, че горните изследвания нямат нищо общо с т.нар."кемтрейлс".

Когато за едно оръжие: в случая "кемтрейлс" /това е вид оръжие срещу човечеството/, започне да се говори в медиите, това означава само едно: Имаме си по-ново оръжие, за което ще започне да се говори след 15-20 години...

Добре де dir.bg ама много сте т*пи, Може ли имената на уредите да ги напишете на кирилица с английски думи. Напишете си ги както се пишат! Така са нечетими.