НАСА: Нещо изтича от Уран

Откритието е направено след преглеждане на данните от мисията Voyager 2

Обратно в новината

Коментари - НАСА: Нещо изтича от Уран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не изтича!!!

Май един модератор се прави на трол.

Щатният трол с административен достъп, с мания да пише поезия по стените на обществените тоалетни в ремисия, Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър - също под безброй имена - е все същият, изтри масата постове тук от последния си напън да убеди публиката, че не е един виждайки, че постига обратен на желания резултат. Да си нямах работа можех да ги възстановя но и си имам работа и не виждам особена файда от това, вече само случайните читатели на коментарите не знаят за него.

Сега се разбра кой е пуснал коронавируса!

Вероятно нещото изтича от милиарди години, просто чак сега сме достигнали технологичното ниво, за да го установим.

Извод - уплътненията са за смяна.

Еее, какво толкоз станало - Уран пръднал!

Идат!!!

Нищо чудно оттам да изтичат вируси и да идват към нашата планета.

Гледайте и се учете как се изстисква портокалов сок от печен камък с "нов прочит" на данни отпреди 35 години. Сигурно на някой не му е достигал стаж до пенсия.

мъск усвоява ресурси, изглежда като изтичане отдалече

Тази новина със сигурност звучи по-смешно на Английски

Не трябва да се отклоняваме от темата - аз не пиша от различни айпита, но явно НАСА може да си позволи да плати на тролове да пишат от различни места: физически ментално. Важното е да оборваме всяка една новина която очевидно се опитва да докаже или окаже че Америка и техните измислени, но несъществуващи учени и технологични центрове, правят уж някакви отрктия. Като се почне от зората на космонавтика, Щатите винаги са залагали на евтини триков и кооперация с Холивуд. Най-голямата измама е каценате на Луната, наречено Аполо. Следват разните несъществуващи сонди Пайонер. Вояджър и т.н. Физически няма как да се осъщесвти полет по-далеч от близка околоземна орбита. Аз съм страшно умен и интелигентен и вече от много години правя изчисления и опити, които доказват че програмата Аполо е чиста Холивудска продукция. Същото важи и за написаното в тази статия. Няма как да разберат дали има нещо около Уран, при положение че човешки апарат никога не е стигал то това място. Ами то дори не е на 100% сигурни че има и планета Уран.

Да не изтича!

Само се чудя, спрямо какво опредиха кое е височина и ширина на обект в космоса, защото там всичко е относително спрямо друг обект

Обектите са триизмерни и в космоса. Когато са с проста форма както изглежда е в случая по-големият размер може да бъде наречен дължина а този перпендикулярно на оста по дължината - ширина. Или нещо от рода, няма нищо сложно нито мистериозно.

в статията се казва, че ширината е 2 пъти по-голяма от дължината, противно на това, което пишеш. Въпросът на човекът е съвсем логичен.

Ми възможно да не съм догледал и да са имали друго на ум, толкова ли е важно кой от размерите как е наречен. Може би са броили за дължина размера по посоката на движение на Вочаджъра, знам ли. Във всеки случай ако някой наистина се интересува а не търси поредното теле под вола да пита тия в НАСА, едва ли са тайна координатите на "теча", и по тях да смята кое му се види дължина и кое-ширина.

DP, я като си почнал с признанията, кажи от колко айпита цъкаш минуси / плюсове. :) За писането на постове няма нужда да се сменя айпито - така и така сте жалки анонимници повечето - но за повторно "гласуване" си трябва. А аз не знам как се пише от чуждо айпи - представи си - и не ме е срам от това, както предлагаш ти. И не искам да знам как се фалшифицира - ако си честен човек като мен не би си и помислил да го правиш.

Няма нищо нечестно в това да ползваш публично достъпна услуга миличък. Още малко ако се понапънеш ще взема да повярвам, че си нов гений тук дето наистина не знае. Но ще трябва да се постараеш повече. Ако искаш да докажеш, че си различен от щатния трол и т.н. ще се наложи да излезеш от анонимност миличък. Всякакви врякоти като досегашните са все същия врякот който врякаш от години.

DP, кво стана ве, Dolen Parcal? :) Сега как ще пишеш от чуждо име? Модераторите ясно виждат как този боклук по-долу в коментарите пише и си говори сам с поне пет различни имена - от един компютър. Обаче никакви мерки не вземат. Ако се напише някоя истина за престъпление на някое американско трибуквие обаче, веднага се трие (тази сутрин). ОК, ще внимавам какво пиша за истините занапред. Овцете и без това не заслужават нищо.

Tвойте 'истини' са си лъжи руски трол..

Боклук, няма някой, който да мрази комунистите повече от мен. Ако руснаците лъжат - се гавря и с тях. Но американците лъжат сто пъти повече. Цялата им власт над света зависи от тези лъжи.

Ако повториш една лъжа макар и само един път, тогава изобщо не е трябвало да се раждаш. А ти не спираш да повтаряш лъжи и да говориш нелепи малоумщини

Именно, тъпако. Аз никога не лъжа. И се чудя на платените тролове, които явно нямат душа и майка, след като смисълът на живота им е да пускат лъжи.

Дай само един единствен аргумет, че Аполо е измислица и да го обсъдим, а не да хвърляш стоици лъжи и после да бягаш от истината. Много лесно ще се убедиш, че си долен лъжец.

Обсесивно-компулсивното ти разстройство изглежда е по-лекото то заболяване, манията за преследване (шизофрения по медицинскому) е по-трудно лечима. Преследват те: НАСА, САЩ, ЕС, НАТО - та и аз съм в списъка ти.... Мястото ти е в клиниката, не може с толкова диагнози да шляпаш сам по света, опасно е за тебе. Прибери се там ако все още можеш да си намираш пътя навън, нямаш друга опция за оцеляване. Не знам кое визираш като "чуждо име", с години нямам постове в дир под друго име освен dp, може и никога да не съм имал. Ако имаш съмнения за някой пост посочи го - но прекрасно знаеш, че ще е поредният ти жалък напън да излъжеш. Що се отнася дали мога да поствам от различни адреси то да, към момента мога да поствам от няколко хиляди такива. Правя го само когато видя насреща си заинатяване да ми бъде изтрит пост.

И се върти наобратно, мамка му и Уран !!

Изтичат мозъци към друга слънчева система.

Лъжат и мажат краварите, нямайте им доверие.

Ама разбира се, бе. Само на теб ще вярваме.

Под поне 5 имена вече бълваш глупости тук и пак нищо. Време е да ти закриват щата.

го закриха ли,и затова дращиш от 4 км

Русия е велика и Русия може всичко. Руските космически сили могат да спра теча и да помогнат на местните, както помогнаха на Италия.

При Уран е така, дължината винаги е по-малка от ширината. :-)

Ти пък откъде знаеш? Да не би да си ходил до там или по-вероятно са ти напълнили главата с Холивудски измишльотини.

Реално няма как космически апарат създаден от човешки ръце да е прелелтя покрай Уран, така че новините за измислени полети просто ги игнорираме. Но все пак е възможно чрез непреки методи, примерно с телескопи, и сложни математически изчисления да се предвиди големината и формата на Уран. Но нищо повече от това. Така че такива новини отиват в графата "Холивудски фалшификати", както и измисленото кацане на Луната.

какво да ти кажа... Равносметка 2020 до края на март Китай 7 полета 1 неуспех ЕС 2 полета 0 неуспеха Иран - 1 полет 1 неуспех Япония 1 полет 0 неуспеха Русия 4 полета 0 неуспеха САЩ 9 полета 0 неуспеха

За Русия, Китай и евентуално Иран може да се каже че осъществяват полети в близкия Космос. Но САЩ, а под тяхно влияние ЕС и Япония само симулират. Та не са ли известни и японците с техните манга анимации?

не ти е лесно и на тебе. Пускат ли те от време на време в градината да се разхождаш?

Да не излиза!

течеееее,всичко течеееее

Еми щом тече значи има...

то и от наса бая неща изтичат в сметките на мъск

Това като новият водопровод за Перник.

Важно е какво изтече от Ухан , а не от Уран !

да спреш теча

Уран изтича, какво друго?

Изтичат мозъците на американците. Или по-скоро излизат наяве лъжите им за измислените им космически експедиции. Няма Вояджър, няма Аполо, няма Марс, няма Нови Хоризонти. Та аз самият негили проучих тези американски хитрини, аз съм нещо като Питагор на нашето време, и чрез прости и сложни математическия упражнения мога да опровергая всяка една космическа лъжа на САЩ.

Опитваш се да иронизираш "Аполо нанайсе" ли? :)

Все същият е и е напълно сериозен. Не знам как толкова дълго успява да избяга без да го приберат в клиниката но ей го.

Много ясно, не е асфалтиран както трябва.. аман значи, няма такава държава

Когато ширината е два пъти по-голяма от дължината, нещо изтича.

изтича му маслото

Не е масло, антифриз изтича