НАСА: Нещо изтича от Уран

Откритието е направено след преглеждане на данните от мисията Voyager 2

Обратно в новината

Коментари - НАСА: Нещо изтича от Уран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изтича му маслото

Когато ширината е два пъти по-голяма от дължината, нещо изтича.

Много ясно, не е асфалтиран както трябва.. аман значи, няма такава държава

Изтичат мозъците на американците. Или по-скоро излизат наяве лъжите им за измислените им космически експедиции. Няма Вояджър, няма Аполо, няма Марс, няма Нови Хоризонти. Та аз самият негили проучих тези американски хитрини, аз съм нещо като Питагор на нашето време, и чрез прости и сложни математическия упражнения мога да опровергая всяка една космическа лъжа на САЩ.

Опитваш се да иронизираш "Аполо нанайсе" ли? :)

Уран изтича, какво друго?

Важно е какво изтече от Ухан , а не от Уран !

да спреш теча

Все същият е и е напълно сериозен. Не знам как толкова дълго успява да избяга без да го приберат в клиниката но ей го.

Не е масло, антифриз изтича

Това като новият водопровод за Перник.

то и от наса бая неща изтичат в сметките на мъск

Еми щом тече значи има...

течеееее,всичко течеееее

Да не излиза!

Реално няма как космически апарат създаден от човешки ръце да е прелелтя покрай Уран, така че новините за измислени полети просто ги игнорираме. Но все пак е възможно чрез непреки методи, примерно с телескопи, и сложни математически изчисления да се предвиди големината и формата на Уран. Но нищо повече от това. Така че такива новини отиват в графата "Холивудски фалшификати", както и измисленото кацане на Луната.

При Уран е така, дължината винаги е по-малка от ширината. :-)

Ти пък откъде знаеш? Да не би да си ходил до там или по-вероятно са ти напълнили главата с Холивудски измишльотини.

какво да ти кажа... Равносметка 2020 до края на март Китай 7 полета 1 неуспех ЕС 2 полета 0 неуспеха Иран - 1 полет 1 неуспех Япония 1 полет 0 неуспеха Русия 4 полета 0 неуспеха САЩ 9 полета 0 неуспеха

той неговия коментар, че е малоумен да такъв си е няма спор, ама и тая твоя статистика има точно 0 отношение както към неговия коментар така и към статията. тъй че и твоя коментар не е по-смислен от неговия

За Русия, Китай и евентуално Иран може да се каже че осъществяват полети в близкия Космос. Но САЩ, а под тяхно влияние ЕС и Япония само симулират. Та не са ли известни и японците с техните манга анимации?

Русия е велика и Русия може всичко. Руските космически сили могат да спра теча и да помогнат на местните, както помогнаха на Италия.

Лъжат и мажат краварите, нямайте им доверие.

Ама разбира се, бе. Само на теб ще вярваме.

Под поне 5 имена вече бълваш глупости тук и пак нищо. Време е да ти закриват щата.

Изтичат мозъци към друга слънчева система.

И се върти наобратно, мамка му и Уран !!

го закриха ли,и затова дращиш от 4 км

не ти е лесно и на тебе. Пускат ли те от време на време в градината да се разхождаш?

DP, кво стана ве, Dolen Parcal? :) Сега как ще пишеш от чуждо име? Модераторите ясно виждат как този боклук по-долу в коментарите пише и си говори сам с поне пет различни имена - от един компютър. Обаче никакви мерки не вземат. Ако се напише някоя истина за престъпление на някое американско трибуквие обаче, веднага се трие (тази сутрин). ОК, ще внимавам какво пиша за истините занапред. Овцете и без това не заслужават нищо.

Tвойте 'истини' са си лъжи руски трол..

Ако повториш една лъжа макар и само един път, тогава изобщо не е трябвало да се раждаш. А ти не спираш да повтаряш лъжи и да говориш нелепи малоумщини

Именно, тъпако. Аз никога не лъжа. И се чудя на платените тролове, които явно нямат душа и майка, след като смисълът на живота им е да пускат лъжи.

Боклук, няма някой, който да мрази комунистите повече от мен. Ако руснаците лъжат - се гавря и с тях. Но американците лъжат сто пъти повече. Цялата им власт над света зависи от тези лъжи.

Обсесивно-компулсивното ти разстройство изглежда е по-лекото то заболяване, манията за преследване (шизофрения по медицинскому) е по-трудно лечима. Преследват те: НАСА, САЩ, ЕС, НАТО - та и аз съм в списъка ти.... Мястото ти е в клиниката, не може с толкова диагнози да шляпаш сам по света, опасно е за тебе. Прибери се там ако все още можеш да си намираш пътя навън, нямаш друга опция за оцеляване. Не знам кое визираш като "чуждо име", с години нямам постове в дир под друго име освен dp, може и никога да не съм имал. Ако имаш съмнения за някой пост посочи го - но прекрасно знаеш, че ще е поредният ти жалък напън да излъжеш. Що се отнася дали мога да поствам от различни адреси то да, към момента мога да поствам от няколко хиляди такива. Правя го само когато видя насреща си заинатяване да ми бъде изтрит пост.

Да уйдисам на напъна ти, може да се окаже в помощ на докторите ти. 1. Всеки може да поства от няколко хиляди IP адреса в дир към момента. Ако не знаеш как запиши се в началното училище вместо да разнищваш астронавтиката. 2. И сега твърдя, че е един човек - ти - и се напъваш под разни форми да изглежда, че не си един. Тук-таме има по някой самодеец но 99+% от идиотските постове по адрес на НАСА са все твои. Новият ти напън да си направиш регистриран акаунт не доказва нищо освен че се напъваш във все същата посока. --- 1. Не съм лъгал въобще от десетилетия - нито в личния си живот, нито в публичните си постове. Нито веднъж. Не можеш да посочиш една моя лъжа просто защото няма такава. 2. Не си никакво въплъщение на злото миличък. Просто си сериозно болен, знаеш какво трябва да направиш в тази връзка. 3. Напъните ти да имитираш стилове на различни хора са жалки. Личи си, че си все ти. Когато не си го виждам. Възможно е да сбъркам понякога но това ще е в рамките на 5% от случаите имащи отношение. Послушай ме и вместо да вряскаш и отчаяно да се мяташ като риба на сухо се върни в клиниката и остави докторите да се погрижат за тебе.

DP, я като си почнал с признанията, кажи от колко айпита цъкаш минуси / плюсове. :) За писането на постове няма нужда да се сменя айпито - така и така сте жалки анонимници повечето - но за повторно "гласуване" си трябва. А аз не знам как се пише от чуждо айпи - представи си - и не ме е срам от това, както предлагаш ти. И не искам да знам как се фалшифицира - ако си честен човек като мен не би си и помислил да го правиш.

Няма нищо нечестно в това да ползваш публично достъпна услуга миличък. Още малко ако се понапънеш ще взема да повярвам, че си нов гений тук дето наистина не знае. Но ще трябва да се постараеш повече. Ако искаш да докажеш, че си различен от щатния трол и т.н. ще се наложи да излезеш от анонимност миличък. Всякакви врякоти като досегашните са все същия врякот който врякаш от години.

Само се чудя, спрямо какво опредиха кое е височина и ширина на обект в космоса, защото там всичко е относително спрямо друг обект

Обектите са триизмерни и в космоса. Когато са с проста форма както изглежда е в случая по-големият размер може да бъде наречен дължина а този перпендикулярно на оста по дължината - ширина. Или нещо от рода, няма нищо сложно нито мистериозно.

в статията се казва, че ширината е 2 пъти по-голяма от дължината, противно на това, което пишеш. Въпросът на човекът е съвсем логичен.

Да не изтича!

Не трябва да се отклоняваме от темата - аз не пиша от различни айпита, но явно НАСА може да си позволи да плати на тролове да пишат от различни места: физически ментално. Важното е да оборваме всяка една новина която очевидно се опитва да докаже или окаже че Америка и техните измислени, но несъществуващи учени и технологични центрове, правят уж някакви отрктия. Като се почне от зората на космонавтика, Щатите винаги са залагали на евтини триков и кооперация с Холивуд. Най-голямата измама е каценате на Луната, наречено Аполо. Следват разните несъществуващи сонди Пайонер. Вояджър и т.н. Физически няма как да се осъщесвти полет по-далеч от близка околоземна орбита. Аз съм страшно умен и интелигентен и вече от много години правя изчисления и опити, които доказват че програмата Аполо е чиста Холивудска продукция. Същото важи и за написаното в тази статия. Няма как да разберат дали има нещо около Уран, при положение че човешки апарат никога не е стигал то това място. Ами то дори не е на 100% сигурни че има и планета Уран.

Тази новина със сигурност звучи по-смешно на Английски

Ми възможно да не съм догледал и да са имали друго на ум, толкова ли е важно кой от размерите как е наречен. Може би са броили за дължина размера по посоката на движение на Вочаджъра, знам ли. Във всеки случай ако някой наистина се интересува а не търси поредното теле под вола да пита тия в НАСА, едва ли са тайна координатите на "теча", и по тях да смята кое му се види дължина и кое-ширина.

И какво доказва това, че не е писан от регистриран акаунт бе майсторе. Спри да се напъваш, прибирай си се в клиниката.

Каквото и да кажа няма как да ти попреча да изврякаш поредната си лъжа. Ако искаш да докажеш, че не ги пишеш ти практически всички кретенски постове за НАСА под всякакви имена както ти казах трябва да излезеш от анонимност. Всичко останало е все същият врякот дето го врякаш от годин, малко по-отчаян но все същият. И понеже знам, че няма да излезеш от анонимност - работата ти на щатен трол бълващ по няколкостотин поста на ден под разни имена не го позволява - просто се примири, че с постовете си за НАСА си за лечение и се върни в клиниката - или пък вряскай нататък, когато имам време ще се забалвявам с тебе, за днес май ми писна.

мъск усвоява ресурси, изглежда като изтичане отдалече

Гледайте и се учете как се изстисква портокалов сок от печен камък с "нов прочит" на данни отпреди 35 години. Сигурно на някой не му е достигал стаж до пенсия.

Нищо чудно оттам да изтичат вируси и да идват към нашата планета.